Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Started by
Beraczkai
, 2004. December 05. 21:21
Posted 2007. December 07. - 08:08
Szürkebarát 22:00-ig van nyitva, úgyhogy nagyon nem kell aggódni! Maradhatunk nagyjából tehát záróráig, s mégis mindenki hazaér!
Két keréken szép a világ...
Posted 2007. December 06. - 22:42
Posted 2007. December 06. - 22:32
Nekünk este 10-ig van babysitter, úgyhogy korlátozottak a lehetõségeink.Meddig tervezitek estét, nagyjából?
Városlõdre 22.20-kor indul az utolsó járat, Almádiba 22.40-kor, úgyhogy a 22.00-22.30-as bulizárás nagyjából a reális.
www.magicteam.hu
Posted 2007. December 06. - 21:34
Sztem mazoista a srác!
Könnyû a veszprémieknek! Hogy rámszáltatok, részeges banda! :lol1:
Amúgy változott programom, így busszal is be tudok menni akár, csak így idõkorlátokba ütközhetek. Meddig tervezitek estét, nagyjából?
Posted 2007. December 06. - 21:09
Én autóval vagyok kénytelen menni, de nem gond
nem szereted az alkoholt?
Sztem mazoista a srác!
www.magicteam.hu
Posted 2007. December 06. - 17:57
Idõnként dehogynem, fõleg a jó bort! Csak találkozó elõtt autóval beviszem család egy részét Veszprémbe, ahonnan a másik részével meg jönnek haza, és pont egy sofõr jut egy autóra, szal mindenképp autóval kell hazajönnöm!
Posted 2007. December 06. - 17:41
MÉ ? nem szereted az alkoholt? :scared:
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2007. December 06. - 17:34
Csak nem lesz olyan aki egy szó nélkül mégsem jön el! Én autóval vagyok kénytelen menni, de nem gond!
Posted 2007. December 06. - 17:25
Embörök!
Holnap este haddelhadd! Nem ám elfelejteni! Tessék szépen megjelenni, ha már egyszer feliratkoztunk, s asztal is lett foglalva! Ugye azért akinél van rá mód, az nem kocsival fog érkezni? :cheers:
A holnapi viszontlátásra!
Holnap este haddelhadd! Nem ám elfelejteni! Tessék szépen megjelenni, ha már egyszer feliratkoztunk, s asztal is lett foglalva! Ugye azért akinél van rá mód, az nem kocsival fog érkezni? :cheers:
A holnapi viszontlátásra!
Posted 2007. December 06. - 17:20
A Kulának semmi baja (mivelhogy nem azzal estem...)
Bocsesz! Nekem nem volt egyértelmû a dolog!
Csak a Kulára összpontosítottam, meg az esésre!
De ha jol vettem ki a dolgot ( max. megkésve)
van összehasonlítási alapod?!
Bár az is igaz, hogy még nem láttam 80 kg-os Kulát!
Posted 2007. December 06. - 16:49
A bringának ugye semmi baja!?
Ui.:Na jó! És neked?
A Kulának semmi baja (mivelhogy nem azzal estem...)
A Scarabeonak karcos lett a sárvédõje, zúzódásokat szenvedett a kipufogója és a fékkar alakja sem tökéletes gömb már...
Ami engem illet, a térdmozgásom kissé limitálódott, sántítok és fáj a járás, de mocskosul.
Ami meg a kisfiamat illeti: Amint hazaértem elfeküdtem, és megkértem mindenkit, hogy kerüljön engem, de fõleg a térdemet. Bendegúz csendben megvárta amíg félálomba szenderülök a fájdalomtól, majd nekifutásból a térdemre ugrott! ÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Apának lenni jóóóó!!!!:rocketman
Posted 2007. December 05. - 18:41
Holnap ha ilyen szép idõ lesz mint ma, megyek egy nagyobb kört. 9-10 fele tervezem indulást. Még pontosan nem tudom merre, Szentgál-Herend, aztán meglátom. Aki ráér és van kedve csatlakozni szóljon!
Posted 2007. December 05. - 16:53
Kona Kulával esni sokkal kellemesebb, mint Aprilia Scarabeoval...
(Nem is gondoltam volna, hogy 80 kiló ekkorát odab.sz az ember bokájára/térdére...)
A bringának ugye semmi baja!?
Ui.:Na jó! És neked?
Posted 2007. December 05. - 12:13
Kona Kulával esni sokkal kellemesebb, mint Aprilia Scarabeoval...
(Nem is gondoltam volna, hogy 80 kiló ekkorát odab.sz az ember bokájára/térdére...)
Posted 2007. December 03. - 17:54
Beszéltem ma telefonon Szürkebaráttal, s pontosítottuk az asztalfoglalásunkat. Ezen a héten tehát pénteken 18:00-ra van lefoglalva az asztal 12 fõ részére. Aztán hogy ki mit eszik illetve iszik, azt majd a helyszínen mindenki kitalálja saját maga! Esetleg aki szeret elõre tervezgetni, az nézegetheti az étel és ital lapot a www.szurkebarat.com oldalon.
Hát akkor kellemes hetet mindenkinek, s akkor pénteken találkozunk!
Üdv!
Hát akkor kellemes hetet mindenkinek, s akkor pénteken találkozunk!
Üdv!
Posted 2007. December 03. - 17:41
Asics futócipellõket nem tud valaki jó áron? (okosba )
(Hervis és társai kizárva, mert amik vannak "akciósan", azok kb. annyit is érnek)
(Hervis és társai kizárva, mert amik vannak "akciósan", azok kb. annyit is érnek)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. December 03. - 11:34
Fajsz felé többé soha! - A klasszikusokat (mint én...) illik szó szerint idézni!:lol1: :lol1:
Elnézést Mester!
Most már megjegyzetem, lejegyeztem!
Posted 2007. December 03. - 10:14
Akkor tekerni azért tudsz jönni?!
persze csak nem arra
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2007. December 03. - 10:09
Ezért még kapsz!
Amúgy nem! Csak felfröccsent a sár!
Ja még valami!
Fajsz felé soha többet!
Fajsz felé többé soha! - A klasszikusokat (mint én...) illik szó szerint idézni!:lol1: :lol1:
Sajkod kapcsán megjegyezném: Az ominózus túra, amely a fenti, klasszikussá vált szlogenemet elõidézte, szintén Sajkodon át vezetett... Már ott is lehoztam magamban a csillagokat az égrõl, de még utána következett Fajsz!!! Tehát ezt a két helyet együtt bannoljuk! Sajkod és Fajsz mongggyon le!!!!
Haddelhadd: Valszeg egyedül megyek. A gyerekdepózás nem könnyû sport... Már csak annak kell utánanéznem, hogy mikor is lesz az esemény. Agyamra ment ugyanis az amerikai irodalom története meg a tudományrendszertan, és mostanában a fontos dolgok egytõl-egyig kimennek a fejembõl. Ráadásul már a rövedet sem bírom... Borzasztó!