Csatlakozom, boldog szülinapot!!!
Srácok, nem dobjuk össze az Andrisnak az új vázra valót szülinapi ajándékképpen?:lol1:
Áh azt nem szabad megvenni, kirakatban van, kiszívta a Nap! :lol1:
(Csak messzirõl láttam, de úgy is gyönyörû volt. )
Csatlakozom, boldog szülinapot!!!
Srácok, nem dobjuk össze az Andrisnak az új vázra valót szülinapi ajándékképpen?:lol1:
Boldog születésnapot DNS! Sok boldogságot, s valami finom koccintanivalót kívánok neked születésnapod alkalmából!
én nem tudtam.
múlt héten még nem láttam õket.
két kört szoktunk arra futni, egyet az állatkert fele a kavicson, aztán el arra hátra és vissza ide elölre az aszfalthoz, aztán ahol a tanyájuk van ott be, el hátra és ugyanúgy a tanya mellett vissza.
eddig még se a tanyát, se a kutyát nem vettem észre. tetszik az a terep, nem szívesen hagyom ki...
mikor szoktál futni?
Na és a diszkréció? Asszonypajtik is olvashatnak ám fórumot!ha kell a SPEC. váz szólj szerintem most jó az ára Fox villa nélkûl ...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ne félj töle! Jámbor állat egyébként. Igaz mikor én találkozom vele a gazdája is a közelben van. Egy pár éve már ott élnek a Gulyán. Tudom hol a tanyájuk ezért nem szoktam abban a fenyvesrészben futni. Az amugy is elég dzsumbuj.a Gulya dombra miféle hajléktalanok költözhettek be?
van valami kis viskójuk.
nem is ezzel van a bajom, hanem a kutyával. nagy fekete, aztán jött felém. de gyorsan. én meg futottam, nagyon gyorsan, mint a szél
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Almádiba 22.40-kor