Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2008. február 20. - 16:49
Hétvégén mindenképpen benne lennék egy nagyobbacska körben, s nem bánnám, ha nem egyedül mennék! Viszont azt még sajna nem tudom, hogy szombaton vagy vasárnap fogok ráérni, de remélem holnap kiderül. Amint tudok pontosabbat, kezdhetünk szervezkedni, mert egész jó idõvel kecsegtetnek!
Akik pedig épp le vannak tiltva a nyeregbõl, hát együttérzek veletek, ugye nekem az õsz jött így össze! Kitartás, elmegy hamar az idõ, s utána jobb lesz a helyzet! Tapasztalatból mondom!
Írta 2008. február 20. - 15:29
Nekem már tegnapi bringázás alatt megfájdult a jobb térdem, ami mára sem lett jobb, így Dózer bocsi, de szombaton nem tudok menni Hajag-ba, pihentetem lábam a héten.
Írta 2008. február 19. - 21:09
Írta 2008. február 19. - 20:56
ha márkó körül nem találkozunk, akkor elkezdek aggódni és telefonálok
amúgy rendben így
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. február 19. - 20:50
akkor találkozzunk Vp-ben?
nekem az is jó, ha Vp szélén valahol vagy kimegyek Bándra vagy Márkóra. az útvonal mindegy, csak menjünk
dönts Te
9.40 kor mondjuk elindulok, olyan 25ös átlagot lehetne számolni rám
edit
nem olvastam még amit az elõbb írtál, ezért írogattam így, ahogy.
megcsörgetlek. most.
edit2
nem vettelem fel a telefont. baj?
Mind1 itt is megbeszélhetjük. Elindulok 9-kor, én 20-as átlagot szoktam menni. Laczkó forrástól ismered gondolom a földutat Csatárig, onnan meg Márkóig. Ha ezen az útvonalon elindulsz 9:40-kor, akkor kb Márkónál fogunk találkozni. Telefon meg lesz nálam, ha szükség lenne rá. OK így?
Írta 2008. február 19. - 20:43
nekem az is jó, ha Vp szélén valahol vagy kimegyek Bándra vagy Márkóra. az útvonal mindegy, csak menjünk
dönts Te
9.40 kor mondjuk elindulok, olyan 25ös átlagot lehetne számolni rám
edit
nem olvastam még amit az elõbb írtál, ezért írogattam így, ahogy.
megcsörgetlek. most.
edit2
nem vettelem fel a telefont. baj?
Írta 2008. február 19. - 20:37
Írta 2008. február 19. - 11:12
mikor akarsz indulni?
ha nem túl korán, akkor még reggel bemegyek egy órára, annak 9.30 ra vége, s elindulok Veled szembe. (8-ason jönnél befele Vp felé?)
Nem a 8-ason szoktam menni. Szentgáltól Csatárig Bándot és Márkót érintve vezet egy földút, gondoltam azon megyek (ha túl nagy lenne a sár, akkor Bánd-Márkón át aszfalton inkább). Vp-ben a Laczkó forrásnál szoktam kilyukadni. Ha 9-kor elindulok, akkor 10:15 - 10:30-ra Vp-ben vagyok. Ha felénk akarsz tekerni, akkor Hajag vagy Kab-hegyet is megmászhatjuk, bár így össze lehet gyûjteni szintet szépen.
Írta 2008. február 19. - 09:05
mikor akarsz indulni?Én Városlõdrõl indulok, kb 25 km mire beérek, onnan felõlem mehetünk bármerre. Én Herend, Szentgál, Csehbánya, Bakonybél fele szoktam tekeregni.
ha nem túl korán, akkor még reggel bemegyek egy órára, annak 9.30 ra vége, s elindulok Veled szembe. (8-ason jönnél befele Vp felé?)
Írta 2008. február 19. - 07:34
Jó neked! Én min. 3 hónapig leszek eltiltva:( .
Remek! Most már sokkal jobban érzem magam!
Beszarás, hogy milyen roncs(ok) vagyok(unk)!
Írta 2008. február 19. - 00:38
veszprémbõl indulok, szívem szerint kimennék ahhoz a sokat emlegetett római fürdõhöz, de szívesen megyek akármerre (lehetõleg minél kevesebb szintet szeretnék még menni)
van ötleted, hogy merre?
Én Városlõdrõl indulok, kb 25 km mire beérek, onnan felõlem mehetünk bármerre. Én Herend, Szentgál, Csehbánya, Bakonybél fele szoktam tekeregni. De szívesen megismernék pár Veszprém környéki útvonalat is. A nagy sarat nem szeretem, de talán ezzel nem lesz gond, elég sokat száradt mostanában a talaj. Összesen úgy 100 km belefér, persze nem versenytempóban.
Írta 2008. február 18. - 22:17
Kedves mindenki!
3 hétig biztosan nem fogok tekerni!
Dr. néni mondta nem szabad!
Jó neked! Én min. 3 hónapig leszek eltiltva:( .
Írta 2008. február 18. - 21:54
esetleg szerdán - 13 óráig - kapható valaki 2-3 órára?
Hát az a sokat emlegetett Római fürdõ veszprémbõl nem fér bele 2-3. órába.
Sõt ha DNS.beszámolójában közölt útvonalat megnézed, abban szint is volt bõven. Legalább is nekünk elég volt.
De ismerve a Te kondidat, "már amennyire megismertem a tavalyi eredményeidbõl" inkább a gázló útvonalát javaslom, érintve a kõrishegy csúcsát 2x!
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2008. február 18. - 21:42
veszprémbõl indulok, szívem szerint kimennék ahhoz a sokat emlegetett római fürdõhöz, de szívesen megyek akármerre (lehetõleg minél kevesebb szintet szeretnék még menni)Jó idõt jósolnak szerdára, ha igazuk van, megyek! Merre tervezed túrát?
van ötleted, hogy merre?
Írta 2008. február 18. - 20:50
3 hétig biztosan nem fogok tekerni!
Dr. néni mondta nem szabad!
Márc. 10 elött biztos nem ülök bringára.
Remélem utána már igen!
Igérem gyorsan össze fogom magam szedni
és nem kell majd rám várni!
Üdv
3 hét múlva
Írta 2008. február 18. - 19:05
esetleg szerdán - 13 óráig - kapható valaki 2-3 órára?
Jó idõt jósolnak szerdára, ha igazuk van, megyek! Merre tervezed túrát?
(Sikerült szereznem csavart stoplihoz.)
Hétvégi Hajag-mászásban is benne vagyok light-osan, mert este bál!
Írta 2008. február 17. - 23:45
Írta 2008. február 17. - 22:41
Írta 2008. február 17. - 21:54
Jó volt a túra, remélem jobb idõben sikerül megismételni. Majd nyáron, a Balaton-parton behajtjuk a kompenzációtSzuper volt a mai túra! Köszi a jó társaságot, és bocsi a felfedezõ úttal járó általam nem ismert sz..tós emelkedõért! Majd leisszuk
De baromira! Azért túléltük.Nem volt hideg?
Az útvonal:
http://kepeim.hu/use...id=52983&off=12
Képek:
http://kepeim.hu/use...246&alkid=52983
Írta 2008. február 17. - 21:40
Fürdés után kipihenve jóllakottan még jobban
megszépültek a friss emlékek!
Szuper volt a mai túra! Köszi a jó társaságot, és bocsi a felfedezõ úttal járó
általam nem ismert sz..tós emelkedõért! Majd leisszuk:)
Tettem fel egy-két képet. Lásd lent..
Látom megint valami jót hagytam ki!
Nem volt hideg?