Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Jankó! Jobbulást!

Nincs itt valaki véletlenül aki ismeri a Balatonfüred feletti
ösvényeket? De nem úgy mint mi, hanem tényleg!:D
Kellene nekem ott egy visszafordító de mindig eltévedek!:D
Ha valaki ráérne egy hétvégén és meg tudná mutatni a helyet
azt megköszönném!

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Szia Jankó!

Jobbulást! Rád jár a rúd...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
megmondom neki.
amikor szóba került a bicaj, egybõl Téged említett, hogy szólni kell mindenképp :)
tudtam, hogy volt valami nyavalyád, de nem tudtam, hogy kilábaltad-e és azért úgy illõ, hogy szóljak :)
jobbulást!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Jankó
hétfõnként 10 óra tesitanszék! Balázs üzente. ha nem gyó' az idõpont, akkor csörögj rá.

Köszi, hogy gondolt(atok) rám, de a következõ a szitu: Az csak a kisebbik baj, hogy ez egy eszement szemeszter tizenkilenc tárggyal, és esélyem nincs bicajozni menni. (A tesit egyébként - részben emiatt - idén elõször fel sem vettem.) A nagyobbik gond az, hogy le vagyok tiltva a bicajról, orvos által, minimum három hónapra. Heti rendszerességgel ugyanis lézerkardot dugnak a seggembe. Igen, aranyér :(. (Lásd a közelmúltban nyitott topikomat: Bringás (?) betegségek.) Meg mellé még egy kis extra szövõdmény, nehogy esetleg reményem legyen a Gázlóra.... Szal üdv a Balázsnak, és verõfényes, kellemes rájdokat mindannyiótoknak! Én sajnos idén kimaradok mindebbõl.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Nekünk a pénteki spinning van ami idõjárás független, szaunával meg spékelve.
Vasárnap cserkésztem be egy új útvonalat! Az úgy nevezett kopaszról be a piros túrista jelzésen le a várvölgybe! Izgalmas volt egy olyan lejtõ ami kicsit sáros volt és álló hátsó kerékkel is gyorsultam rajta. A vége 18 km lett, ami edzõ körnek a maga szintjével ideális lehet világosban.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
én most max pár kör futásra vállalkozom pár napig.Elöntött a takonykór.Egy hete rövidben tekertem,nem kellett volna...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ez a délutáni napos idõ kicsalt engem is. egy laza pörgetés erejéig. almádi oda-visszát terveztem, de már az elején elcsesztem, rossz körforgalomnál indultam ki a városból, így a csopaki úton indultam el. átgurultam almádiba, majd bicajúton vissza. 43 km lett.

Jankó
hétfõnként 10 óra tesitanszék! Balázs üzente. ha nem gyó' az idõpont, akkor csörögj rá.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
:cheers: !!! WELCOME BACK ANO !!! :cheers:

(Láb és bicaj mûxik rendesen?)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
sajna én biztos ,hogy nem , de asszem ,hogy az idõjárás sem lesz kegyes..................éljen a nagy MANITU.:)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
vasárnap 9,30-kor valaki?Egy Hajagot nyomathatnánk.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

az rémálom lenne ... a sok rókácska lopkodná a jó kis tanyasi csirkéidet :D :D :D

:lol1:
www.kannmatti.kepeim.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Ja ja erõsen gondolkodom rajta :)........életem álma egy tanya rajta FOXok hada.....:D

az rémálom lenne ... a sok rókácska lopkodná a jó kis tanyasi csirkéidet :D :D :D
Mert tekerni jó!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

ha esetleg majd el akarod adni a telót, szólj és tárgyalhatunk :D

Ja ja erõsen gondolkodom rajta :)........életem álma egy tanya rajta FOXok hada.....:D
www.kannmatti.kepeim.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Asszem kihagyom az elkövetkezõ jó pár napot a telóm " dokibácsinál" van....... legközelebb Foxot veszek :)

ha esetleg majd el akarod adni a telót, szólj és tárgyalhatunk :D
Mert tekerni jó!

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

Asszem kihagyom az elkövetkezõ jó pár napot a telóm " dokibácsinál" van....... legközelebb Foxot veszek :)

Mi van telóddal?

Én meg ma néztem paripán nyeregcsövet, bakker becsúszott vagy 2 cm-t, szerintem ez okozta térdfájást, a héten még pihentetem, tornáztatom, ráadásul náthás is lettem. Megérkezett ebike-ról csomagom, lehet elkezdem szerelgetni bringára új cumókat ha már tekerni nem tudom. :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
meggyiloktad szegény telot?:)Lehet ma is bevállalok egy Papodot dél körül.Tegnap csak egy óra görgõzésre futotta.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
ma is fent voltam a Papodon,ma jobb idõ volt.A hegy oldalát Tüzes-tetõ környékén teljesen letarolták sajnos.Annyi a "haszon" ebbõl,hogy szép a kilátás.Pár éve volt fent a hegycsúcson dobozba téve egy napló.Sokan írtak bele,mígnem valami barom tüzet nem rakott vele.Kár érte.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

j

Igen,tag vagyok.A már leírt módon lehet jelentkezni.

Ok!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
j

kb. 2 hét múlva már remélem tudok menni!:)

Te úgye VKE tag vagy!? Hogyan lehet tag az ember?
Kit kell zargatni?

Igen,tag vagyok.A már leírt módon lehet jelentkezni.