De jóóóóóóó nektek a túra milyen volt?
Nagyon jó volt! Társaság, idõ, táj, minden stimmelt!
De jóóóóóóó nektek a túra milyen volt?
OK!
Nekem nincs elmentve a számod, majd dobd át sms-ben!
OK!Déenes a Te telefonszámod megvan. Janes-el igyekszünk fleérni 11-re a bázishoz. Találkozzunk a bázis bejáratánál, ha megfelel!
Végre összeállt a bringa.
Holnap teszt.
Ami kimaradt belõle (hátha valakit érdekel):
http://piacter.bikem...t=128161&cat=14
Végre összeállt a bringa.
Holnap teszt.
Ami kimaradt belõle (hátha valakit érdekel):
http://piacter.bikem...t=128161&cat=14
kb11-kor leszünk a Hajagi bázisnál.Nem az aszfaltos úton megyünk,hanem a hegy Hárskút felöli oldálán,a pilóta emlékmû mellett.Sziasztok!
Mikor értek kb Hajag-csúcshoz? Nem aszfaltos erdei úton jöttök és pont a volt orosz bázisnál lyukadtok ki?
Címezhetted volna kocsmatúrának is.
"Útvonal: ...Hárskút kocsma,(belülrõl is megnézzük, ....Csehbánya (kocsma)..."
Gondoltam kifüggeszthetnénk a stadionpresszóban is, biztos lenne jelentkezõ (új belépõ az egyesületbe).
Címezhetted volna kocsmatúrának is.Feltettem az egyesületi lev.listára is a túrát,szerintem 4-5 ember biztos jön még.
Ne törõdj semmivel csak taposs :brum:
szalontüdõ+gumisonka:lol1:
Bocs, nem fogalmaztam pontosan: konkrétan az Interspar találka pontosabb helyére gondoltam (elég nagy a parkoló).
Az aszfaltjáróm üzemképes, de azzal nem tudom teljesíthetõ-e komolyabb akadály nélkül az általad vázolt útvonal.
Bocs, nem fogalmaztam pontosan: konkrétan az Interspar találka pontosabb helyére gondoltam (elég nagy a parkoló).Veszprém - Szentkirályszabadja(földút, vagy aszfalt) - földúton át Litérre - Királyszentistván - majd tetszés szetrint vissza. (30-40km).
Elég nagy terület, konkrétabban?Nem akar valaki velem tartani?
16:45-kor az INTERSPAR parkolóból indulok.
Ha valaki érez egy kis kedvet magában, szivesen eljöhetne velem, legalább nem kell egyedül mennem. Szóval 16:45 INTERSPAR.
Akkor csak hárman megyünk? Déenes, Dózer, Redi
Pinya, Janes: Csatlakoztok? Más valaki?