Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Végre összeállt a bringa.
Holnap teszt.

Ami kimaradt belõle (hátha valakit érdekel):
http://piacter.bikem...t=128161&cat=14
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Sziasztok!

Mikor értek kb Hajag-csúcshoz? Nem aszfaltos erdei úton jöttök és pont a volt orosz bázisnál lyukadtok ki?

kb11-kor leszünk a Hajagi bázisnál.Nem az aszfaltos úton megyünk,hanem a hegy Hárskút felöli oldálán,a pilóta emlékmû mellett.

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Sziasztok!

Mikor értek kb Hajag-csúcshoz? Nem aszfaltos erdei úton jöttök és pont a volt orosz bázisnál lyukadtok ki?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Címezhetted volna kocsmatúrának is. :D

"Útvonal: ...Hárskút kocsma,(belülrõl is megnézzük, ....Csehbánya (kocsma)..."

Gondoltam kifüggeszthetnénk a stadionpresszóban is, biztos lenne jelentkezõ (új belépõ az egyesületbe). :D

gondoltam így jobban eljönnek,és nem veszik észre,a 30-as átlagot,és 3ezer szintet.:hehe:

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Feltettem az egyesületi lev.listára is a túrát,szerintem 4-5 ember biztos jön még.

Címezhetted volna kocsmatúrának is. :D

"Útvonal: ...Hárskút kocsma,(belülrõl is megnézzük, ....Csehbánya (kocsma)..."

Gondoltam kifüggeszthetnénk a stadionpresszóban is, biztos lenne jelentkezõ (új belépõ az egyesületbe). :D
www.magicteam.hu

zazzi

zazzi

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Szalontüdõ kifeküdt a gumisonka eldurrant.
Konással tekertem egyet enyhénszólva visszafogtam de nekem jó volt:) pláne ha kiheverem a hazautat(prémiumkategóriás szembeszél a csisakot majdlefújta rólam.:bell:

Ne törõdj semmivel csak taposs :brum:
szalontüdõ+gumisonka:lol1:

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Feltettem az egyesületi lev.listára is a túrát,szerintem 4-5 ember biztos jön még.

Rafiki

Rafiki

vendég

• fórumtag
  • 35 posts

Bocs, nem fogalmaztam pontosan: konkrétan az Interspar találka pontosabb helyére gondoltam (elég nagy a parkoló).

Az aszfaltjáróm üzemképes, de azzal nem tudom teljesíthetõ-e komolyabb akadály nélkül az általad vázolt útvonal.

Háááát!
Az INTERSPORT mellett. A viztorony felöli oldalon. Nem tudom, milyen a terep, mert már nagyon régen jártam arra. Nem tudom, hogy aszfaltszaggatóval lehet-e teljesiteni. Nem is merek erre mit mondani. Nekem mindenképpen le kell mennem, igy megyek, te meg ahogy gondolod.
Hali
A pénz nem boldogít!
Az az ember semmivel sem boldogabb, akinek 3 milliárdja van, mint akinek csak 2.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Veszprém - Szentkirályszabadja(földút, vagy aszfalt) - földúton át Litérre - Királyszentistván - majd tetszés szetrint vissza. (30-40km).

Bocs, nem fogalmaztam pontosan: konkrétan az Interspar találka pontosabb helyére gondoltam (elég nagy a parkoló).

Az aszfaltjáróm üzemképes, de azzal nem tudom teljesíthetõ-e komolyabb akadály nélkül az általad vázolt útvonal.
www.magicteam.hu

Rafiki

Rafiki

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Veszprém - Szentkirályszabadja(földút, vagy aszfalt) - földúton át Litérre - Királyszentistván - majd tetszés szetrint vissza. (30-40km).
A pénz nem boldogít!
Az az ember semmivel sem boldogabb, akinek 3 milliárdja van, mint akinek csak 2.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Nem akar valaki velem tartani?
16:45-kor az INTERSPAR parkolóból indulok.
Ha valaki érez egy kis kedvet magában, szivesen eljöhetne velem, legalább nem kell egyedül mennem. Szóval 16:45 INTERSPAR.

Elég nagy terület, konkrétabban?
Ha kész lesz a bicaj addigra, akkor megpróbálok menni.
www.magicteam.hu

Rafiki

Rafiki

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Hali mindenkinek!
Ma megyek délután Királyszentistvánra, meg vissza. Szentkirályszabadja, és Litér érintésével. 50-50% aszfalt és terep. Nem akar valaki velem tartani?
16:45-kor az INTERSPAR parkolóból indulok.
Ha valaki érez egy kis kedvet magában, szivesen eljöhetne velem, legalább nem kell egyedül mennem.
Szóval 16:45 INTERSPAR.
Hali!
A pénz nem boldogít!

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

Akkor csak hárman megyünk? Déenes, Dózer, Redi
Pinya, Janes: Csatlakoztok? Más valaki?

Én csatlakozom, hacsak nem jön a "monszun", szerintem Janes is kapható rá.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Oké Redi,szólok legközelebb is.A vasárnapi ígérem nem ilyen lesz.:)

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Akkor csak hárman megyünk? Déenes, Dózer, Redi
Pinya, Janes: Csatlakoztok? Más valaki?
Két keréken szép a világ...

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Sziasztok!

A vasárnap nekem kilõve!:(
Sikerült összeszedni egy vírusos ferõzést és
ami csak volt bennem elõl és hátúl kijött!:(
Erõnlétem nemhogy 0 de még - 0-nak sem felel meg!

Nektek jó tekerést!
Remélem ezentúl ilyen "gigszer" már nem fog összejönni!!

Üdv

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Nyugi Dózer, azért nem volt túl gáz, sõt ha legközelebb mentek, szóljatok légyszi! Kell néha a változatosság. :) Max majd megint tolom a gépet egyszer-kétszer, mert azért összetörni nem akarom magam!
Vasárnap pedig remélem találkozunk!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Hello András a holnap még áll?

persze.
reggel megyek hegyre melózni, nemtom mikor végzek, de ráérek végülis.
viszont legkésõbb 16órára mindenképp haza kell érnem.
mikor és hol találkozzunk?

ha már nem olvasod, akkor délelõtt írok egy sms-t.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Sziasztok!

Kisütött a Nap, hogy felpörögtek a bringások! :)
"Pl:régi vp.-i út,Hárskut,hajag,csehbánya,városlõd" Ez az útvonal nekem nagyon tetszene, lehet Janes is benne lenne. Hajagban pontosan hol tértek rá a Csehbánya felé vezetõ útra? Ennél a keresztezõdésnél találkozhatnánk.
Jó idõt mindneki hozzon magával! :)

a Hajagról északi irányban megyünk tovább,a rádió állomás mellett.Majd kb 500 m utá éles kanyar jobbra,és mindjárt le balra.Ez jó kis száguldás lesz a molnártanyai forrásig.Innen tovább Öreghálásig,majd Csehszlovákbánya.

Redi bocs,Bence már csak ilyen,de jól lehet fejlõdni így,már ha túléli az ember.:)

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Huh! Túléltem a mai tekerést! Pedig volt idõszak, amikor féltem, hogy nem fogom tovább bírni! Ez a fajta bringázás nem igazán az én stílusom. Indult azzal, hogy nagyon keskeny ösvényen hajtûkanyarokkal tûzdelve egyensúlyoztam. Már amikor nem szálltam le, s toltam inkább át egy-két szûk fordulón. Aztán irány a Papod. Fel. Örültem, felértem, s nem is nagyon maradtam le. Aztán irány le. Ekkor kicsit jobban lemaradtam, de ugye ez idõben jobban korrigálható. Aztán felfelé megint egy másik úton, igaz nem a tetejére most sem, csak úgy a derekáig. Aztán megint le, majd megint fel, s újra le. Hát én nem vagyok ez a szintgyüjtõs útkeresõs fajta, úgyhogy annyira nem jött be. Viszont legalább tekertem ma is, s nem is egyedül. Most már itt a gép elõtt ülve, zuhany után, sörrel a kezemben egész jónak tûnik, de ott akkor nem élveztem annyira, mint a szokványosabb túráinkat. Asszem tehát, hogy maradok inkább a kirándulós-túrázós-fényképezõs-sörözõs bringázásnál.
Remélem vasárnap kegyes lesz hozzánk az idõ, s összejön a megbeszélt túra!
Azért köszönöm a lehetõséget, hogy pl. eljutottam ma olyan helyekre, ahol eddig nem jártam.
Na minden jót, kellemes estét!