Empty: úgy néz ki a hátam mintha ketté vágták volna szikével
Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2008. April 21. - 06:44
Empty: úgy néz ki a hátam mintha ketté vágták volna szikével
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2008. April 21. - 04:43
tavaly voltunk ebben a bányában, akkor még szinte semmi szemét nem volt ott.
Dózer
Gulya-dombi körre mész a héten?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. April 20. - 22:45
szerintem egy tisztítás jó fog tenni a teló mozgásnak is.
Ez a brutális szeméttelep hol van?
A teló zsír új (kenõanyagot is tartalmaz legalábbis ugy néz ki:)
Az a "kis" rumlikupac két éve kezdõdött a Nyírespuszta és Nagytákánypuszta közti régi bauxitbánygödörben tavaly még egész szerény volt.
De mindegy merre megy az ember mindenhol találok ilyeneket kissebbet ez spec az egyik legnagyobb. A csúcsot egy komplett konyha és mosdószett +2tv tartja valahol bent Monoszló mögött az erdõben kb 15!!!km az úttól olyan helyen h erdészeti út sincs!! (gondolom ott nõtt ki vagy ellopták róla a házat esetleg kiesett a lebegõpalotából)
Ne törõdj semmivel csak taposs :brum:
szalontüdõ+gumisonka:lol1:
Posted 2008. April 20. - 21:10
Ez a brutális szeméttelep hol van?
Posted 2008. April 20. - 20:57
ez meg no comment: http://images.netbag...20562033980.JPG
Posted 2008. April 20. - 20:38
sajna kihagytam nem mindent sikerült átszerveznem a következõt nem szeretném elmulasztani. ( kérdés az rs torával mit csináljak olyan darabosan mozog ez természetes bekopik vagy szét kell burítani?)
Posted 2008. April 20. - 20:07
És tényleg jött!Én megyek!
Nekem 99 km lett,és 1111 m szint.Jó volt,jó idõ volt,csak kicsit kevesen voltunk.Eplényig 5-en,onnan már csak Déenes,Roland és én maradtunk.Voltunk bent a barlangban is,kellemes 11 fok volt bent.Az elmaradhatatlan sörözés is :soczek: megvolt.Képek is készültek,majd küldöm.
Posted 2008. April 19. - 21:06
Posted 2008. April 19. - 20:05
Posted 2008. April 18. - 21:21
Posted 2008. April 18. - 20:46
Vére sikerült tekernem ma este zárás után, kikészültem asszem, de jó volt....
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2008. April 18. - 20:23
Posted 2008. April 18. - 13:27
A múltkori Hajag - Csehbánya túrán kérdezte valaki még a volt orosz bázisnál, hogy milyenek a Specialized BG kesztyûk. Most már tudok tapasztalatokkal szolgálni. Vettem egy hosszúujjút, nagyon kényelmes és jól szellõzik! Csak ajánlani tudom. Markolatot is Specialized BG-re cseréltem, így együtt iszonyat kényelmes lett a fogás.
Posted 2008. April 17. - 21:23
Hát én csúsztattam elejét, hátulját, közepét.az elsõ kanyart csak úgy tudom bevenni,hogy csúsztatva a hátulja,valahogy befordul irányba.De mindíg várom,mikor megyek neki a fának.
Jut eszembe: dobd át a számod majd privátban!
Posted 2008. April 17. - 20:53
Jó volt bizony!Nekem a Laczko forrás feletti durvulat volt kellemes meglepetés,mert sokkal könnyebb,mint gondoltam.Lehet,hogy amit a legkönnyebbnek gondoltam,az a legnehezebb.Ott az elsõ kanyart csak úgy tudom bevenni,hogy csúsztatva a hátulja,valahogy befordul irányba.De mindíg várom,mikor megyek neki a fának.Állat volt a tekerés, igaz kicsit durván éreztem magam felfelé, mikor a Bence meg az Ádám elõttem lazén beszélgettek
Posted 2008. April 17. - 20:38
Igen,holnap fel 5-kor a Laczkó forrásnál.Jön Gulyás Ádám is,Bence hívta,hogy nézze meg a pályát,szerinte jó lesz e.Õ egy 20 éves,licences versenyzõ,ha valaki esetleg nem ismeri.Majd megnézem hogy megy fel és le
Állat volt a tekerés, igaz kicsit durván éreztem magam felfelé, mikor a Bence meg az Ádám elõttem lazén beszélgettek, én meg már nem kaptam levegõt, és csak az oxigénsátorra bírtam gondolni.
Miután leléptetek mentünk még egy kört. Teljesen elégedett vagyok magammal, végül is mindenhol lementem. :cool2:
Mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt a kis 5 km-es kört, nagyon jó edzõterepnek is. 25-30 perc.
Én mindenképp megyek!Remélem vasárnap leszünk páran,idö is jonak ígérkezik.
Posted 2008. April 17. - 18:27
Én benne lennék ha sikerül letesztelnem az új felállást holnap vagy szombaton , igyexem úgy szervezni a dolgokat h szabad legyek, ja persze csak ha nem lesz nyaktörõ a tempó. illene egy tisztességeset gurulnom már idén eddig a leghosszabb 50km volt remélem nem sokallok be.
Nagy a csend a vasárnappal kapcsolatban!
Senki nem akar jönni?
Pedig a program jónak ígérkezik!
Dózer: holnap délután lesz Gulya dombi teker(g)és?
Posted 2008. April 17. - 11:20
Senki nem akar jönni?
Sziasztok!
Jól hangzik ez a túra, de nekem 98%, hogy szombat este egy koncertre megyek, így vasárnap felkelés nem lenne zökkenõmentes.
Vasárnap délután jó idõ esetén egy rövidebb körte megyek majd inkább, lehet edzem kicsit unokaöcsém.
Nektek jó túrázást!
Posted 2008. April 16. - 23:16
Igen,holnap fel 5-kor a Laczkó forrásnál.Jön Gulyás Ádám is,Bence hívta,hogy nézze meg a pályát,szerinte jó lesz e.Õ egy 20 éves,licences versenyzõ,ha valaki esetleg nem ismeri.Majd megnézem hogy megy fel és le:)Kaptam a Bencétõl kölcsönbe két gumit,mert ezekkel már nem merek lemenni ott a Gulyán.Várom a netes rendelés érkezését.Nagy a csend a vasárnappal kapcsolatban!
Senki nem akar jönni?
Remélem vasárnap leszünk páran,idö is jonak ígérkezik.
Posted 2008. April 16. - 21:00
Senki nem akar jönni?
Mi párommal megyünk szombaton a Balatonkörre. Vasárnap tettszene a progi levezetésként, de csak a római fürdõnél csatlakoznánk, vagy integetnénk családostól.
Mikor értek oda?
http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Sign In
Create Account

Back to top