Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Mivel senki nem jött ma,így egyedül mentem.A Gulyás dombon kezdtem,gondoltam lesz ami lesz,lemegyek mindegyik lejtõn.Sikerült is borulás nélkül megúszni mindegyiket.Aztán a Látó hegyre mentem,már rég nem jártam ott,gondoltam épp ideje lesz.Innen lementem Szentkirályra,és az egyesületi nyílt túrán meglátogatott Ördög sziklára mentem fel.De nem azon az úton,amin csütörtökön mentünk,hanem egy végig tekerhetõ meredek ösvényen.Ez nyugati irányban van a csütörtökön járt úttól.Majd fent a hegyen megtaláltam azt az utat is.Ezen jöttem le.Elõször kicst behúzott a csokirelé,megálltam az egyik letörés elõtt,de aztán megbeszéltem magammal,hogy képes leszek ott lejönni.:) A sziklára fentrõl is fel lehet menni,egy nagyon szûk,bozótos ösvényen.Nagyon jó kis helyek vannak azon a hegyen.Frankó egynyomos ösvények.Aztán a Csere hegyet másztam meg kétszer.Lementem azon a durva kék jelzésen is.Jó kis adrenalin bomba volt:)A Csere hegyen is van pár nagyon jó elfelejtett mohás ösvény.Az ottani túristajelzések nagy része nincs rajta a térképen.Kissé brutális majális lett a mai túra,49 km-en csináltam 1061 m szintet.Asszem ilyet még nem nyomtam túrán,csak versenyen.De ma ez esett jól.Jövö héten ennek egyik brutál részét újra bejárom.Jó technikai és állóképesség fejlesztõ.Mióta elkezdtük ezt a Gulya dombi edzést,azóta olyan helyeken lemegyk,amin eddíg eszeme sem jutott volna.Aki akar,jövõ héten jöhet durvulni.:)Hú bocs,milyen sokat írtam!:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
sikerült alternatívát találni a hétfõi zh-ra való tanulásra...
http://maps.google.c...387,0.6427&z=11

3.17:)
csak az az északi szél nem kellett volna.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Jövõ hét szombaton Tési-fennsík 50MTB teljesítménytúra:
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1573

Jön valaki?
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
na szóval,én holnap mennék egy nagyobbat a Bakonyba.Reggel 9 órai indulással a Hotel parkolóból.Táv kb 100 km.Vinye,Cuha völgy felé.A Pokol csárdát sem hagyjuk ki.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

csak még nem tudom meddig autózunk....

No motor mi? :D
www.magicteam.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Hali!
Érdekel valakit egy lightes családi túra?
http://www.nomotor.hu/#
Verseny tempó nélkül, de szép helyeken...
Mi ma megyünk, csak még nem tudom meddig autózunk....
Talán Géza házán parkolunk, onnan bringával gooo.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

Hát skacok jó volt a túra , de végén hajráztam, életem legjobb idejét nyomtam, vért köptem a végén :) Király kút Vp. buszállomás 30 perc és a jutasi úton elkapott egy futó zápor , az volt a frissítõ .. :)

holnap egy lazát ?

Ma meló van itthon, hétvége meg eléggé be van táblázva nekem is...

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
sajnos a szombat és vasárnapom foglalt.....
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
szombaton érnék rá.Elnök úr emlitett valami turát a Bakonyban.Arra szeretnék elmenni,de még nem tudom,õk szombat vagy vasárnap mennének.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Hát skacok jó volt a túra , de végén hajráztam, életem legjobb idejét nyomtam, vért köptem a végén :) Király kút Vp. buszállomás 30 perc és a jutasi úton elkapott egy futó zápor , az volt a frissítõ .. :)

holnap egy lazát ?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Nem, szerencsém volt. Csöpörgött, aztán beálltam egy fedett buszmegállóba vártam pár percet és elkezdett szakadni. Megvártam míg elállt és akkor indultam tovább. Aszfalt is hamar ferlszáradt így nem volt nagyon gáz a maradék út.

Aha,akkor megúsztad.Itt nagyon heves esõ volt.Én kissé eláztam,már gyalog.:pada:Fiam hamar bevágta a szunyát,jól elfáradt a 49 km-tõl.

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

It is szakadt.Akkor végülis eláztál?

Nem, szerencsém volt. Csöpörgött, aztán beálltam egy fedett buszmegállóba vártam pár percet és elkezdett szakadni. Megvártam míg elállt és akkor indultam tovább. Aszfalt is hamar ferlszáradt így nem volt nagyon gáz a maradék út.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Sziasztok!

Elnézést kérek akiktõl nem tudtam elköszönni a túra végén, de siettem mert csúnya felhõk gyülekeztek. Bándig jutottam el kvázi szárazon. Már csöpörgött rendesen, mikor kiálltam egy buszmegállóba, utána elkezdett szakadni az esõ. :)
103km lett a vége.

It is szakadt.Akkor végülis eláztál?

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Sziasztok!

Elnézést kérek akiktõl nem tudtam elköszönni a túra végén, de siettem mert csúnya felhõk gyülekeztek. Bándig jutottam el kvázi szárazon. Már csöpörgött rendesen, mikor kiálltam egy buszmegállóba, utána elkezdett szakadni az esõ. :)
103km lett a vége.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Én nem jelentkeztem, csak megyek, ha a Nap rám mosolyog! :)

Ajánlom neki, hogy vigyorogjon!!
Különben elkenem a száját! :D

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

A holnapi túrára ti lejelentkeztetek?
Vagy csak odamegyünk aztán hajrá!?:)
Ma délig van a határidö! Mondjuk csak a
csokiról meg az üditöröl maradnánk le!

Én nem jelentkeztem, csak megyek, ha a Nap rám mosolyog! :)

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Rendelek cuccot.
Kellene még pár ezer forint rendelés a
díjmenet szállításhoz! Pontosan kb. 6e Ft!:)
Ha valakinek kellene valami szóljon!
Hétfön adom le a rendelést!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
nincs olyan szerencsém :)..... nektek meg amúgy bármit amim van megosztom veletek :)
www.kannmatti.kepeim.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

"Az elõre email-ben vagy telefonon jelentkezõk gyümölcsöt,üdítõt,édességet kapnak."
:)
http://www.vkse.hu/?q=node/933/

Inkább dobtam én is egy mailt!
Nem akarom megint Mattit kifosztani!:D

Megtettem, asszem HÕS vagyok, csak így mailezgetni hihetetlen ... büszke vagyok magamra :D

Születési évet remélem beleírtad!
Lehet, hogy 18 felett folyékony kenyeret is
kapnak a résztvevök!:D

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Megtettem, asszem HÕS vagyok, csak így mailezgetni hihetetlen ... büszke vagyok magamra :D
www.kannmatti.kepeim.hu