verseny utáni napokban elképzelhetõ, hogy jársz Vp-ben?Mi megyünk! Jövöhét Sopron, aztán Szilvás stb. stb. Király szezon lesz.
és elképzelhetõ, hogy megkérhesselek egy csomag elhozatalára?
/innen a fórumról 'enté'-vel kellene összefutni szilváson/
verseny utáni napokban elképzelhetõ, hogy jársz Vp-ben?Mi megyünk! Jövöhét Sopron, aztán Szilvás stb. stb. Király szezon lesz.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
megy valaki esetleg a Szilvás maratonra ezen körökbõl?
kéne hozni egy pakkot Vp-be. (kormánycsapágy)
Nem akartok inkább hétfõn jönni:Akkor senki nem ér rá vasárnap csak Empty és én ? Pedig jó lenne egy nagyot tekerni a rég nem látott Gázlón.
Én is voltam, jó kis durvulás volt.igen,volt terv,de szarul is voltam,meg nem is értem rá.Bence hívott,õ ment.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
igen,volt terv,de szarul is voltam,meg nem is értem rá.Bence hívott,õ ment.Pedig szívesen mentem volna durvulni.Holnapra remélem jobban leszek a turara.Valami getha elkapott.Aztán meg hétfön a nagy 100as turara kell összekapnom magam.Milyen tekerés lesz ma délután?
Milyen tekerés lesz ma délután?
Sajnos a mai tekerés nem jön össze!
Fentebb már én is feldobtam, de még senki sem reagált.
Eredetileg amúgy kocsival terveztem, de lehet, hogy inkább mennék vonattal.
Visszafelé kétkeréken jönnénk, vagy szintén vonattal?
Fentebb már én is feldobtam, de még senki sem reagált.Szombaton gyalogos bicajos teljesítménytúra lesz Várpalotán.A reggeli vonattal megyünk ami 7.52-kor indul Veszprémbõl. Ez itt a túra leírása.http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1573
Tési-fennsík 50/50MTB / 25/25MTB