esetleg a jövö szombat?Pesze a 130-as távot járnánk be.Vinyén ebédelnénk egyet,:obiad:,meg sör.
Nekem ez az idöpont spec. nem jó, de attól nektek még jó lehet!
Köv. szombaton lesz a TdP! Már "alig" várom azt a 200-at.
esetleg a jövö szombat?Pesze a 130-as távot járnánk be.Vinyén ebédelnénk egyet,:obiad:,meg sör.
esetleg a jövö szombat?Pesze a 130-as távot járnánk be.Vinyén ebédelnénk egyet,:obiad:,meg sör.Nem szervezni kell, hanem menni!!
Idöpont aztán gyerünk!
Dózer akkor szervezz egy gázló bejárást, szeretnék végigmenni az útvonalon.
ÓÓKÉÉ.
ÓÓKÉÉ.Dózer akkor szervezz egy gázló bejárást, szeretnék végigmenni az útvonalon.
hát én kb 10szer 5-el mehettem,siettem a vonathoz.Szerintem látott a ficko,de azt gondolta még kifér.Hát jócskán elszámolta,mert az autó elejét kaptam el.
Gázlo bejárást nem terveztem,de most hogy mondod,akár tervezhetem is
Kõrisröl egy darabig az aszfalton,aztán le jobbra egy széles földúton mentünk,ami késõbb egy szûk ösvénybe torkollott.Ez néhol nagyon technikás volt.Na,itt lemaradtak a többiek,pár percet vártam rájuk:)
nincs kedvem ($) még oda is elmenni.
idén már volt 4 verseny és még lesz néhány...
A sebesség mindent megold.
100+csúcs?!
Végülis én ígyis-úgyis lefosom a bokám,
a Kab-hegyen meg még úgysem voltam.
Én megyek (99,99%). Ha kell, el tudom hozni.
De miért nem indulsz a versenyen?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
100+csúcs?!Én sacc/kb. ennyit fogok menni ha megyek!
De ha már ott vagyok akkor felmegyek a Kab hegyre is!
Én megyek (99,99%). Ha kell, el tudom hozni.megy valaki esetleg a Szilvás maratonra ezen körökbõl?
kéne hozni egy pakkot Vp-be. (kormánycsapágy)
A sebesség mindent megold.
hát én kb 10szer 5-el mehettem,siettem a vonathoz.Szerintem látott a ficko,de azt gondolta még kifér.Hát jócskán elszámolta,mert az autó elejét kaptam el.megérdemelte az autós. olvassd el a túra topikot ott durvább dolgokról is írnak. egyszerûen az autósok nem veszik emberszámba a bringásokat, s azt sem veszik tudomásul, hogy egy bringás tud 5 km/h-nál nagyobb sebességgel is haladni.
Visszafelé Kõrishegyrõl milyen útvonalon jöttetek ?
Gázló bejárást terveztek valamikor esetleg?
mindegy, remélem majd elgondolkodik a rájder, hogy ki lehettem és miért dudáltam ráCsába! Tudtam, hogy tucatbringát veszek!
Sajna az nem én voltam! Én Alsórörs irányába mentem
egy kört.
empty
Rád dudáltam ma 19 h körül almádi és vp közt a bringaúton? láttam egy trek-es vp felé rombolni. Te voltál?
lenn voltunk fürdeni
Valószínû én bepróbálom a 100 killit.
Esetleg valaki indul ezen a távon?
Valószínû én bepróbálom a 100 killit.hétvégén lesz a Bakony 200.Megy valaki?
lefelé nem sokan gyorsabbak nálam,de mászásban most a csajok is otthagytak,igaz õk nem voltak fenn a Köris hegyen,Bakonybélben maradtak addíg.Az volt a baj,hogy már a túra elején magas pulzussal kellett mennem,és ez mindíg visszaüt.De nem akartam lemaradni.Hárskúton megvártak,onnan aztán zúzás volt megint.Nem sokan voltak elöttem.Pedig lefelé sem tudtam fáradtan úgy menni,de azért toltam neki.Reggel meg a Haszkovo-Jutasi út sarkán 50 es temponál kijött elém egy suzuki.Satufék,és nekikocc a lökhárítónak.Nem lett baj,el sem estem,de magamból kikelve nagyon rondákat kiabáltam a fickonak,bucsuzoul meg akkorát boxoltam az autoba,hogy belefájdult a kezem.Kicsit meglepõdtem magamon.:)Ha kocsival lettem volna,biztos nem lettem volna ilyen ingerült.Szerencsére számitottam ra hogy kijon,bicajjal egész másképp figyelek,mint autoval.
hétvégén lesz a Bakony 200.Megy valaki?