Mennyire vagyunk elszántak?sajnálom, hogy nem tudsz jönni vasárnap, ha esetleg ráérsz 9.00-kor az almádi úti körforgalomnál találkozunk.....
:piorun::deszcz::piorun:
Mennyire vagyunk elszántak?sajnálom, hogy nem tudsz jönni vasárnap, ha esetleg ráérsz 9.00-kor az almádi úti körforgalomnál találkozunk.....
Vazzz! Majdnem lett! Valami régebbi évjáratú mézbarna speckó bõrnyeregre licitáltam nagyon durván. (Inglis-szpíking oldalakon ûzöm ezt az alkalmivétel-vadászat sportot.) De valami brit madár elvitte elõlem. Gyönyörû volt! Titán sínek, behímzett speckó logó elöl-hátul. Két hétig beteg voltam utána...
Selle Italiát meg Brooks-ot vadászgatok még, de az utóbbit széthasználtan is aranyárért mérik. Aztán van, akinek be se jön...
De ha SEIKO óra kell, keress nyugodtan! Vannak cuccok a hazai listaár feléért!
És megint nem tudok menni vasárnap!!!
Jankó: Akkó nem licitálok
Speckó nyerged nincs?
hát jahh vannak állatok nem is kevesen én néha ki szoktam menni a régi tankpályára ott a mocisok szoktak gyakorolgatni az a társaság is kétfelé oszlik a nagyrésze elõzékeny lassít esetleg szól h mennyien vannak még vag ykulturáltan közli h keressek most más utat de van egy két barom aki ad egy talicska murvát oszt viszlát.
Andris
a badacsonyon nem nehéz eltévedni én a kisfaludinál akartam lejönni de nem sikerült voltam én is mindenhol csak ott nem ![]()
De a fekete hegy az igazi ott szinte mindig megkeveredek.
Ne törõdj semmivel csak taposs :brum:
szalontüdõ+gumisonka:lol1:
Az XC is M4-es aluváz:scared:
legalábbis a 2007-es:D
Én is megosztom:
Tegnap délután Gyenesdiásról büdöskút felé, erdei úton szakadt ladával frontálisan elütöttek két kerékpárost. Puszta szerencse, hogy az eset nem követelt áldozatot. Az elkövetõknek majdnem sikerült meglépni a helyszínrõl.
Én is megosztom:
Tegnap délután Gyenesdiásról büdöskút felé, erdei úton szakadt ladával frontálisan elütöttek két kerékpárost. Puszta szerencse, hogy az eset nem követelt áldozatot. Az elkövetõknek majdnem sikerült meglépni a helyszínrõl.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Én is megosztom:...gondoltam megosztom Veled ezt a hírt
Ilyen:
http://ebike.hu/term...t/melleny/4630/
XL van ráírva, de normál méret szerint max L-es.
Price: 4e HUF? (leszállítva)
Vigyem?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ilyen:Hogyé? Mekkora? Mikor?
Hétvégén el tudod hozni a túrára?
Ha L-es akkor már most mondom, hogy
érdekelne!
abban biztos lehetsz, M4-s profil illesztett könnyû alu. váz tökéletes geometriával és ugyancsak tökéletes kidolgozással..
ki beszél 180-as tárcsáról ??? én egy olyan gépbe 203-asat tennék
Még megvan!
Még megvan!Déenes!
Mindig elfelejtem!
Megvan még az a nagyobb BBB mellény vagy már
eladtad?
én nem értem, de tényleg ez a180 mánia ez mindenkit megfertõzött, akár hiszitek akár nem fog a fékem hihetetlen........................
A hétvégén kipróbálom, és megtudom.
Bízom benne, hogy nem csak árban, hanem minõségben is kategóriaugrás!
A hétvégén kipróbálom, és megtudom.
Bízom benne, hogy nem csak árban, hanem minõségben is kategóriaugrás!
A hétvégén kipróbálom, és megtudom.DNS ez most akkor jobb, mint az XC?