Jelentem, a Tekeres-völgyben sár van!!! Nem is kevés... Állagát tekintve viszont sokkal barátságosabb (kisebb fékhatású) matéria, mint az, ami azon a helyen van, aminek a nevét nem mondjuk ki, de "F"-el kezdõdik és "ajsz"-ra végzõdik. Szóval jó volt, és már mocskosul hiányzott:D:D! Varacskolás volt ugyan, de a nedves föld a növények illatát lehellte, láthatatlan állatok szaga úszott a levegõben, és úgy zsongott az élettõl minden a kora délutáni napsütésben, mintha egy trópusi esõerdõben lettem volna. Sokkal jobb biciklizni, mint vizsgákra készülni!!!
A Gulyadombon már nem volt sár, de kaland igen. Elõször egy vastag szemüveges, sárga suzukis öregbácsi rémisztett halálra, majd egy gazdátlan, de rosszindulatúnak látszó roti a Laczkó-forrásnál. Késõbb két szakadt kurvával és egy vizslával találkoztam.
Éljen a kerékpár!!! Akkor is elindulok a Gázlón, ha törik, ha szakad! Uff, én beszéltem. És csakazértis bevállalom idén is a kilóharmincat! (Ami az én órám szerint kilónegyven.) Aki legény, velem tart!