Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2008. June 11. - 21:33
De õszintén szólva a mellény csak az utolsó csepp volt a poharamban. Elborult az agyam, annyi bizonyos. Kicsit már sajnálom is.
empty: Bicajosról van szó?
Mindenki: vasárnap vagy hétfõn kapható lennék max 50km-nyi tekerésre. Ha valaki csatlakozna, és tud esõmentes idõjárást intézni, kérem jelentkezzen!
Posted 2008. June 11. - 21:19
Városi legendák mindig születnek...Ma hallottam, hogy Almádinál megvágtak egy
gyereket gyorshajtásért! Ha ez tényleg igaz
akkor kezdhetek gyûjtögetni a csekkekre!
Már tényleg csak a traffipax hiányzik az almádi kerékpárútra...
Janes? (Ilyen tényleg lehet?)
Posted 2008. June 11. - 18:55
gyereket gyorshajtásért! Ha ez tényleg igaz
akkor kezdhetek gyûjtögetni a csekkekre!
Posted 2008. June 11. - 18:30
Igen, én is meg vagyok gyõzõdve róla, hogy ha a kézikocsit húzó személyeket fényvisszaverõ mellénybe öltöztetjük, akkor sokat fog javulni az országban a közlekedési morál!!!
A lovak seggére is kössünk zsákot, mint az antwerpeni kocsisok, és akkor senki sem fog meghalni azért, mert elcsúszott a lószaron.
A nyolcason pedig maradjanak nyugodtan a szintbeli keresztezõdések lámpa nélkül. A harmincas, huszas, tízes és ötös(!!!) sebességkorlátozó táblákat pedig továbbra is csak olyan helyre tegyük, ahol jól tud rejtõzködni a trafis kocsi. Építsünk sok M nullást, olyant, ami már a tervezéskor is szar!
A vásárcsarnoki zebránál a zöldre várakozó tömegben továbbra is legyen minimum két civil rendõr, hogy jól megba..hassa azt, aki idõ elõtt lép le az úttestre!
Valamint megemlíteném még azt a nénikét, aki sírva jött be egy bringaboltba, ahol dolgoztam. 5 000 forintra büntették, mert nem volt lámpa a biciklijén. Nappal tolt éppen hazafelé egy zsák krumplit. És sokallta a cateye árát...
Legutolsó budapesti utamon kb. százhetvennel elõztek meg a LEÁLLÓSÁVBAN. Dicsõ vezetõink kilóra veszik a rendõröket. Bicajjal és kismotorral közlekedni igazi orosz rulett. De ha kiautózunk a kölkökkel Rátótra a nagyihoz, akkor is mindig belefutunk olyan versenyzõkbe, akik habozás nélkül teszik kockára mások életét.
Kedves törvényhozók, húzzatok fényvisszaverõ mellényt az anyátok pi..ájára! Aztán jól nézzétek meg az elsõsegély dobozt, mert hiába öt év a szavidõ, a benne lévõ jódé csak három! Na, hát kell az a pénz az államkasszába, ez érthetõ....
Sok puszi!
Jankó !
Valszeg nemsok halálos baleset helyszínén voltál, s pláne nemsokat vizsgáltál! Én 6 évig vizsgáltam közlekedési baleseteket, egy idõben az összes (veszprémi) halálos balesetete én vizsgáltam. S bizony volt jópár olyan gyalogos elütés, illetve kerékpáros baleset éjszaka, ahol ha a kerékpáros ki lett volna világítva, illetve a gyalogos nem koromfekete éjszaka a fõút úttestjének közepén nem fekete ruhában sétál részegen még ma is élne. Persze az autósnak a felelõsségét is vizsgáltuk minden esetben, de sajna ilyenkor a vizsgálat eredménye kb 100 %-ban az volt, hogy ha idõben észleli az autós a kivilágítatlan kerékpáros/gyalogost, és késedelem nélkül vészfékez, akkor sem tudta volna elkerülni a gyalogos/kerékpáros elütést. Ellenben ha megfelelõen ki lett volna világítva illetve fényvisszaverõ melényben lett volna, akkor jó eséllyel ma is élne.
Tudomásul kell venni, hogy a közlekedés önmagában is veszélyes üzem nem kell még fokozni az amúgy is a rendszerben lévõ veszélyforrásokat.
Posted 2008. June 11. - 14:21
Bocs, hogy tegnap leráztalak de megrendelõ volt nálam és ezzel
együtt meló! De legalább ez volt az uccsó napom a régi helyen!
Látom, hogy jösz a hétvégén! Ha nem elöbb akkor majd ott
beszélünk!
Posted 2008. June 11. - 11:27
Köszi
Posted 2008. June 11. - 06:41
Jankó
mi ez a negatív gondolkodás? történt valami?
Semmi, csak a periodikusan visszatérõ hungarofóbiám. Úgy látszik, megint közeleg a kivándorlós szakasz. Tíz évente minmum egyszer végleg itt szoktam hagyni kis hazánkat, aztán fél-két éven belül meg jövök vissza:).
Lehet, hogy azért vagyok most morcosabb a kelleténél, mert két gyerekkel ugye nem lehet egyik napról a másikra bõröndöt meg útlevelet fogni. Jól van na! A nõk meg mensturálnak....
De a rendõrségnek akkor sem az lenne a legfõbb dolga, hogy kopassza a népet.
Posted 2008. June 10. - 22:07
rendõre válogatja.
Jankó
mi ez a negatív gondolkodás? történt valami?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. June 10. - 20:48
A lovak seggére is kössünk zsákot, mint az antwerpeni kocsisok, és akkor senki sem fog meghalni azért, mert elcsúszott a lószaron.
A nyolcason pedig maradjanak nyugodtan a szintbeli keresztezõdések lámpa nélkül. A harmincas, huszas, tízes és ötös(!!!) sebességkorlátozó táblákat pedig továbbra is csak olyan helyre tegyük, ahol jól tud rejtõzködni a trafis kocsi. Építsünk sok M nullást, olyant, ami már a tervezéskor is szar!
A vásárcsarnoki zebránál a zöldre várakozó tömegben továbbra is legyen minimum két civil rendõr, hogy jól megba..hassa azt, aki idõ elõtt lép le az úttestre!
Valamint megemlíteném még azt a nénikét, aki sírva jött be egy bringaboltba, ahol dolgoztam. 5 000 forintra büntették, mert nem volt lámpa a biciklijén. Nappal tolt éppen hazafelé egy zsák krumplit. És sokallta a cateye árát...
Legutolsó budapesti utamon kb. százhetvennel elõztek meg a LEÁLLÓSÁVBAN. Dicsõ vezetõink kilóra veszik a rendõröket. Bicajjal és kismotorral közlekedni igazi orosz rulett. De ha kiautózunk a kölkökkel Rátótra a nagyihoz, akkor is mindig belefutunk olyan versenyzõkbe, akik habozás nélkül teszik kockára mások életét.
Kedves törvényhozók, húzzatok fényvisszaverõ mellényt az anyátok pi..ájára! Aztán jól nézzétek meg az elsõsegély dobozt, mert hiába öt év a szavidõ, a benne lévõ jódé csak három! Na, hát kell az a pénz az államkasszába, ez érthetõ....
Sok puszi!
Posted 2008. June 10. - 17:20
Posted 2008. June 10. - 17:02
Valaki említett valami láthatósági mellényt a hétvégén!
Mi volt a neve? Weboldal címe?
http://stopham.hu/
Posted 2008. June 10. - 16:27
Mostantól 1,5 hétig szabin vagyok! Ha valaki akar
menni tekerni rövidet, hosszabbat akkor szoljon aztán
egyeztetünk! Dolgom az van ezer, de egy tekerés mindig
belefér!
Posted 2008. June 10. - 16:23
Engem még nem!
Csak hallottam olyanról akit igen!
Bár ott szerintem a tiltott helyen való bringázás is bejátszott!
De tény, hogy készülõdök a késõi tekerésekre!
A lényeget viszont sokan nem pontosan tudják!
Elvileg csak szürkületkor, este és rossz látási viszonyok között kell
hordani! De van olyan aki azt mondja, éjjel-nappal!
Most akkor mi van?
én úgy tudom hogy rossz látási viszonyoknál kell használni ... ebben benne van a szürkület, az este, az éjjel, a hajnal, az esõ, a havazás és a többi ennek megfelelõ esemény
ja és a legfontosabb ... én olyanról is tudok hogy csak lakott területen kívül közúton kell a fent említett esetekben alkalmazni ...
Posted 2008. June 10. - 16:07
Nem mondod, hogy már ezért is megtaláltak a rendõrök??
Engem még nem!
Csak hallottam olyanról akit igen!
Bár ott szerintem a tiltott helyen való bringázás is bejátszott!
De tény, hogy készülõdök a késõi tekerésekre!
A lényeget viszont sokan nem pontosan tudják!
Elvileg csak szürkületkor, este és rossz látási viszonyok között kell
hordani! De van olyan aki azt mondja, éjjel-nappal!
Most akkor mi van?
Posted 2008. June 10. - 08:21
Mostanában az elsõsegélydoboz lejárati ideje volt a sláger (15e ha lejárt, 30e ha nem is volt), meg az izzókészlet (egy ezres hiányzó izzónként)...
ezt énis hallottam ... tegnap vettem is gyorsan egy elsõsegély dobozt ... le is járt, na meg hiányos is volt ... a boltban 20 perc alatt ki is fogyott a készlet
szal most megúsztam 2400ból ...
izzókból meg így is több van szerencsére
Posted 2008. June 10. - 06:49
Déenes, Matti!
Mostanában az elsõsegélydoboz lejárati ideje volt a sláger (15e ha lejárt, 30e ha nem is volt), meg az izzókészlet (egy ezres hiányzó izzónként)...
Posted 2008. June 09. - 21:21
Posted 2008. June 09. - 16:07
A Gulyadombon már nem volt sár, de kaland igen. Elõször egy vastag szemüveges, sárga suzukis öregbácsi rémisztett halálra, majd egy gazdátlan, de rosszindulatúnak látszó roti a Laczkó-forrásnál. Késõbb két szakadt kurvával és egy vizslával találkoztam.
Éljen a kerékpár!!! Akkor is elindulok a Gázlón, ha törik, ha szakad! Uff, én beszéltem. És csakazértis bevállalom idén is a kilóharmincat! (Ami az én órám szerint kilónegyven.) Aki legény, velem tart!
Posted 2008. June 09. - 12:30
Két óra körül (ma) valaki egy körre?
És akkor már felvetném a legújabb õrültségemet is: Mit szólnátok egy közös
nightride-hoz? Valamikor összeszerveznénk egy éjszakai Bakony-túrát...
Olyan ideglelésest... De komolyan. Benne volna valaki?
(NEM vagyok lámpaügynök! Karórákban és nyergekben utazom...)
Végre egy ember aki ilyet is szeretne rajtam kivül!
Ha meglesznek a lámpáim azonnal!!!
De azért az még odébb lesz! Majd szólok!
Posted 2008. June 09. - 12:15
És akkor már felvetném a legújabb õrültségemet is: Mit szólnátok egy közös nightride-hoz? Valamikor összeszerveznénk egy éjszakai Bakony-túrát...
Olyan ideglelésest... De komolyan. Benne volna valaki?
(NEM vagyok lámpaügynök! Karórákban és nyergekben utazom...)