Igen, én is meg vagyok gyõzõdve róla, hogy ha a kézikocsit húzó személyeket fényvisszaverõ mellénybe öltöztetjük, akkor sokat fog javulni az országban a közlekedési morál!!!
A lovak seggére is kössünk zsákot, mint az antwerpeni kocsisok, és akkor senki sem fog meghalni azért, mert elcsúszott a lószaron.
A nyolcason pedig maradjanak nyugodtan a szintbeli keresztezõdések lámpa nélkül. A harmincas, huszas, tízes és ötös(!!!) sebességkorlátozó táblákat pedig továbbra is csak olyan helyre tegyük, ahol jól tud rejtõzködni a trafis kocsi. Építsünk sok M nullást, olyant, ami már a tervezéskor is szar!
A vásárcsarnoki zebránál a zöldre várakozó tömegben továbbra is legyen minimum két civil rendõr, hogy jól megba..hassa azt, aki idõ elõtt lép le az úttestre!
Valamint megemlíteném még azt a nénikét, aki sírva jött be egy bringaboltba, ahol dolgoztam. 5 000 forintra büntették, mert nem volt lámpa a biciklijén. Nappal tolt éppen hazafelé egy zsák krumplit. És sokallta a cateye árát...
Legutolsó budapesti utamon kb. százhetvennel elõztek meg a LEÁLLÓSÁVBAN. Dicsõ vezetõink kilóra veszik a rendõröket. Bicajjal és kismotorral közlekedni igazi orosz rulett. De ha kiautózunk a kölkökkel Rátótra a nagyihoz, akkor is mindig belefutunk olyan versenyzõkbe, akik habozás nélkül teszik kockára mások életét.
Kedves törvényhozók, húzzatok fényvisszaverõ mellényt az anyátok pi..ájára! Aztán jól nézzétek meg az elsõsegély dobozt, mert hiába öt év a szavidõ, a benne lévõ jódé csak három! Na, hát kell az a pénz az államkasszába, ez érthetõ....
Sok puszi!
Jankó !
Valszeg nemsok halálos baleset helyszínén voltál, s pláne nemsokat vizsgáltál! Én 6 évig vizsgáltam közlekedési baleseteket, egy idõben az összes (veszprémi) halálos balesetete én vizsgáltam. S bizony volt jópár olyan gyalogos elütés, illetve kerékpáros baleset éjszaka, ahol ha a kerékpáros ki lett volna világítva, illetve a gyalogos nem koromfekete éjszaka a fõút úttestjének közepén nem fekete ruhában sétál részegen még ma is élne. Persze az autósnak a felelõsségét is vizsgáltuk minden esetben, de sajna ilyenkor a vizsgálat eredménye kb 100 %-ban az volt, hogy ha idõben észleli az autós a kivilágítatlan kerékpáros/gyalogost, és késedelem nélkül vészfékez, akkor sem tudta volna elkerülni a gyalogos/kerékpáros elütést. Ellenben ha megfelelõen ki lett volna világítva illetve fényvisszaverõ melényben lett volna, akkor jó eséllyel ma is élne.
Tudomásul kell venni, hogy a közlekedés önmagában is veszélyes üzem nem kell még fokozni az amúgy is a rendszerben lévõ veszélyforrásokat.