Ha elõbb írsz behoztam volna a céghez szkennelni,így bukó ma sajnos.... legközelebb hétfõn Két oldalas cikkhejj emberek én is látni akarom, hol lehetséges ?
(egyébként '93 óta megvan az összes MBAH bekötve )
Ha elõbb írsz behoztam volna a céghez szkennelni,így bukó ma sajnos.... legközelebb hétfõn Két oldalas cikkhejj emberek én is látni akarom, hol lehetséges ?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
gondolom az elejérõl ill. a betonos emelkedõrõl beszélsz nem a murvásról a táv végén..
jaaa, én herend utáni kis emelkedõre gondoltam, az aszfaltra.Andris!
Amirõl beszélünk, az a táv 100 és 110.-ik kilómétere között van, Bakonybél után az a görény hosszú emelkedõ. Ha neked ez még az eleje, akkor képzelem hogy mentél a végén.
de hülye vagyol'Mondom én, hogy õk irányba lettek állítva és megbökve, hogy "mehetsz mostmár"!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Vaze... Már akkor is volt élet ezen a bolygón?Ha van valakinek egy '95 májusi MBAH-ja (igen, az volt a Bikemag elõdje, és már akkor is létezett montizás), üsse már fel a 18-19. oldalon!!! Na erre köpjetek, ha tudtok!
Az mind semi fógelek! Ha van valakinek egy '95 májusi MBAH-ja (igen, az volt a Bikemag elõdje, és már akkor is létezett montizás), üsse már fel a 18-19. oldalon!!! Na erre köpjetek, ha tudtok!:bananadan
Virágokat az öltözõmbe, söröket a pofámba kérem!:cheers:
De gyorsan ám!!!
BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:p:p:p
Az mind semi fógelek! Ha van valakinek egy '95 májusi
MBAH-ja (igen, az volt a Bikemag elõdje, és már akkor is létezett montizás),
üsse már fel a 18-19. oldalon!!! Na erre köpjetek, ha tudtok!:bananadan
Virágokat az öltözõmbe, söröket a pofámba kérem!:cheers:
De gyorsan ám!!!
BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:p:p:p
én meg a Bringa magazinban voltam benne a Gázló emléklap átadása közben készült kis képen.Bebeee:D
Honnan indultok?Reggel láttam én is Matti sztárfotóját.:)2 éve én meg a Bringa magazinban voltam benne a Gázló emléklap átadása közben készült kis képen.Bebeee:D
Honnan indultok?Reggel láttam én is Matti sztárfotóját.:)2 éve én meg a Bringa magazinban voltam benne a Gázló emléklap átadása közben készült kis képen.Bebeee:DSzombaton kb. 15.00 indulással egy Felsõörs , Királykút, Koloska, Vp.fajsz "sárdagasztó" útvonalat terveztünk..Hihetetlen :dance2: sztár lettem
Sziasztok!
Szombaton mentek mikor merre társulnék ha úgy alakul korai indulásra alkalmatlan vagyok, de már gurulnék veletek egy kört.
Közkívánatra, s Matti utólagos engedélyével íme a médiasztár:
http://img3.tar.hu/r.../35462337.jpg#3
Ne törõdj semmivel csak taposs :brum:
szalontüdõ+gumisonka:lol1:
Közkívánatra, s Matti utólagos engedélyével íme a médiasztár:
http://img3.tar.hu/r.../35462337.jpg#3
Rögtön magam alá piszkítok!!! Matti médiasztár lett! Gratula!
Matti: mikor cseréled már le az avatarodat arra a képre?
Matti: Micsoda "sztárfotó" van rólad a Veszprémi7 13. oldalán! Jómunkásember
Matti: Micsoda "sztárfotó" van rólad a Veszprémi7 13. oldalán! Jómunkásember
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960