Akkor holnap mikor? Hol? Merre? Hányan?
Szerintem 9.00 kor az AGIP kútnál, utána majd meglátjuk
ill. a v.háznál
Akkor holnap mikor? Hol? Merre? Hányan?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Igen,engem láttál.Épp mentem a rendezést megbeszélni.Én láttalak,de csak elõre néztél.Ma délután téged láttalak a VV utcában biciklin piros utcai polóban? (Csak a biciklis mezre szoktam rákoncentrálni
)
Még jó hogy!Vasárnap egy jó kis tekerés, ha nem esik épp az esõ ?
Almádi környéke?Hogy merre az nekem mindegy!
Várom a javaslatokat! Csak ne legyen túl hosszú a túra!
Inkább terep lesz azt hiszem.Vasárnap Tour de Gella Országúti amatõr kupa.Megyek segíteni rendezni.Nem indul valaki?
Vasárnap Tour de Gella Országúti amatõr kupa.Megyek segíteni rendezni.Nem indul valaki?Én megyek tesztelni!
Hogy merre az nekem mindegy!
Várom a javaslatokat! Csak ne legyen túl hosszú a túra!
Emberek!!!
Vasárnap egy jó kis tekerés, ha nem esik épp az esõ ?
ezekszerint nem kell eladnod a bringát hogy kifizesd
Mát tudom... 10e Ft és 3 pont. (Mivel az elmúlt két évben "tiszta" voltam.) Vajon azt is figyelembe veszi ilyenkor a kedves törzszászlós, hogy egy lecsoffadt öreg sz.rral járok? Vagy ez tízezer egy Bentley-nek is?
Mát tudom... 10e Ft és 3 pont. (Mivel az elmúlt két évben "tiszta" voltam.) Vajon azt is figyelembe veszi ilyenkor a kedves törzszászlós, hogy egy lecsoffadt öreg sz.rral járok? Vagy ez tízezer egy Bentley-nek is?
Krisz, a BBB puNpád már nem is kell? Lett egy Recon SL-em.
Nem tudja valaki, hogy mennyit kóstál egy 30%-os sebességtúllépés (50 helyett 65)? A Tüzér utcában rögzítette a "telepített eszköz". Ott, ahol a durva lejtõ van. Amint észrevettem, hogy felkúszott a mutató, már fékeztem is. De a kis huncut gyorsabb volt... Pedig mostanában már úgy vezetek, mintha tojásboltban lennék. Az utat már nem is nézem, csak azt a k..va órát.
Krisz, a BBB puNpád már nem is kell? Lett egy Recon SL-em.
Valami borozós buli volt akkor is, amikor eljöttünk. Bár az lehet nem is Almádiban volt, hanem Csopakon, vagy valahol arra.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Nekem a térdemet kellene tesztelnem továbbra is rövidtávon.
Vasárnap lessz jobb idõ elõrejelzés szerint.
Akár még össze is tudjuk egyeztetni.
Nekem a térdemet kellene tesztelnem továbbra is rövidtávon.Csak a környékre gondoltam, mert a féket is tesztelnem kell!
Hogy szombaton vagy vasárnap megyek még nem tudom!
De a vasárnap a sanszos!