Matti merre az arra?
Ja! És mikor?
Szerdán egy tekerés Bakonyjákó környékén? kerékpár szállító egységek elõnyben
Egyedüli "terepszakasz" mielõtt beérünk Almádiba a régi vasút vonalán ha a felsõ úton rövidítünk, ami kb 600-800 m kemény földutat jelent.
Igazábol se nem trekking se nem országuti, hanem ilyen öszvér. Papirforma szerint fitnessbicikli. Outis haladási tulajdonságok, trekkinges geometriával. Egyébként ilyen:
http://kepeim.hu/use...246&kid=1092978
A mi korunkban már hátfájdító az outi!
Egyedüli "terepszakasz" mielõtt beérünk Almádiba a régi vasút vonalán ha a felsõ úton rövidítünk, ami kb 600-800 m kemény földutat jelent.Naná, hogy csak aszfalt! Nem fogom összeporozni az új bicajom! :lol1:Igaz, így majd végig kerülgethetjük a nyaraló fógeleket a bringaúton, de annyi baj legyen...Gondolom a sajkodi mászás és a Felsõörs-Lovas terepszakasz is kimarad. Ugye kollégák ?!
Igazábol se nem trekking se nem országuti, hanem ilyen öszvér. Papirforma szerint fitnessbicikli. Outis haladási tulajdonságok, trekkinges geometriávalDéenes: Kiváncsi lettem erre a Sirrusra! Néztem a neten, de azok elég csupaszok ahhoz, hogy trekkingek legyenek. Bár crossnak sem mondanám õket... Olyan speeder-commuting külsejû gépek. Persze egyeltalán nem biztos, hogy azt néztem, ami neked is van.
Tavaly aug 26-án nyomtuk ugyanezt a kört, igaz abba volt terep is, és 102 km lett. Nyomvonala az alábbi volt:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Specialized Sirrus, hát csak esetenként megyek vele.
Akkor jössz?
Tihany felé kellene indulni, úgyhogy gurulj elénk le Akarattyáig.
Jó a hír!
Tavaly aug 26-án nyomtuk ugyanezt a kört, igaz abba volt terep is, és 102 km lett. Nyomvonala az alábbi volt:Köszi elõre is, tényleg fontos lenne.

Specialized Sirrus, hát csak esetenként megyek vele.Amúgy milyen trekkingel jössz? Sosem láttalak ilyen vason. Azt sem tudtam, hogy van neked ilyen...
Akkor jössz?outival lehet csatlakozni?
van neki csak szégyenli
Tihany felé kellene indulni, úgyhogy gurulj elénk le Akarattyáig.Merre megy a kör?
Jó a hír!... leteszteltem a háromrészes táskával szerelt gép sörszállító képességét. Jelentem, nagyon sok Borsodi gigamega palack belefér, és a bringa stabil marad!
Én mondom, a trekkingeké a jövõ....
Az biztos , hogy van neki csak szégyenli
Mondom én , hogy el leszek nyomvamikor indulnátak? outival lehet csatlakozni?
Köszi elõre is, tényleg fontos lenne. Amúgy milyen trekkingel jössz? Sosem láttalak ilyen vason. Azt sem tudtam, hogy van neked ilyen...
Van valahol egy tavalyi track elmentve, estére elõkeresem.
Próbáltam rávenni (példádon felbuzdulva), de nem ...Asszonyostul még valaki?
Majd jegfeljebb hozzátok szintezzük magunkat(No para, ha nem bírja, én majd maradok vele, ti mehettek szívetek és tüdõtök szerinti tempóban tovább.)
Van valahol egy tavalyi track elmentve, estére elõkeresem.Távot nem tudja valaki?