Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Skacok nem tudnátok szerezni véletlenül egy 40-s sebesség korlátozó táblát.....nagyon hálás lennék

http://www.foliavaga...lekedesi-tablak
(Bár szerintem bármelyik dekorbolt tud ilyet gyártani.)

Igazit leszerelni kissé drága mulatság lenne!
Bár néhol nem ártana. :)
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

A hátsókerék pontosan középen van? Központosan lett küllõzve? Nekem akkor volt ilyen, mikor a hátsókerék félre lett küllõzve.. A láncvillánál a gumi mindkét oldalon egyenlõ távolságra van?

Kimentem, megmértem. 2 mm eltérés volt a középsõ álláshoz képest. Ezt korrigáltam - így a hátsó tengely csak az egyik oldalon van ütközésig a vázban. Tesztelni most nem tudom, mert épp melóban vagyok, és nem hagyhatom itt a hotelt. Kíváncsian várom a holnap reggeli hazautat.

És köszi a tippeket a hozzászólóknak!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Különben hova kellene? Laciklonék kormányára tennéd fel a visszapillantó tükör helyére??:) (Babi, Laci, bocsika. Nem tudtam kihagyni!)

Más: szarban vagyok az új Cube-ommal. A teleszkóp-általános topikban ecseteltem már a gondomat, de nem nagyon van rá reakció. Megköszönném ha ránéznétek és elmondanátok a véleményeteket. Okozhat-e egy szar teló elengedett kormánynál életveszélyesen durva szitálást? Vagy más okot kell keresnem? Megba..hatja a Cube ennyi pénzért a trekking modelljét!

Mióta Matti lefogyot, megtáltosodott! Több emelkedõt kitekert az AM gépével mint én. Emelem kalapom kondíciója elõtt és letolom a gatyámat az enyém miatt....
Kormány szitálás.. A hátsókerék pontosan középen van? Központosan lett küllõzve? Nekem akkor volt ilyen, mikor a hátsókerék félre lett küllõzve.. A láncvillánál a gumi mindkét oldalon egyenlõ távolságra van?
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Érzésem szerint rendben a helyén van. Nem lötyög, nem szorul. Ebben az esetben is gyanakodjak rá?

És ki lesz negyven?

csak arra gyanakodnék, de ha behozod meg is nézhetjük....

egy barátom töltögeti a negyediket :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Korm. csapágy.......

Érzésem szerint rendben a helyén van. Nem lötyög, nem szorul. Ebben az esetben is gyanakodjak rá?

És ki lesz negyven?

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Csak vigyázz, mert a 30-as és 40-es táblák úgy vannak a trafis rendõrökkel, mint a muslinca a borral... (Ma reggel megint ott sunnyogtak a Pajta utcán a harmincasban...)

Amúgy tudok egy harmincast! A Csererdõ elején van kitéve, a Bakony Mûvek kapuja utáni balos kanyarnál. Viheted! Ingyen adom. (Sõt, még hálás is leszek.)

Különben hova kellene? Laciklonék kormányára tennéd fel a visszapillantó tükör helyére??:) (Babi, Laci, bocsika. Nem tudtam kihagyni!)

Más: szarban vagyok az új Cube-ommal. A teleszkóp-általános topikban ecseteltem már a gondomat, de nem nagyon van rá reakció. Megköszönném ha ránéznétek és elmondanátok a véleményeteket. Okozhat-e egy szar teló elengedett kormánynál életveszélyesen durva szitálást? Vagy más okot kell keresnem? Megba..hatja a Cube ennyi pénzért a trekking modelljét!

Korm. csapágy.......

Ja szülinapra kellene a tábla :)

és vettél volna Meridát :)
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Skacok nem tudnátok szerezni véletlenül egy 40-s sebesség korlátozó táblát.....nagyon hálás lennék :)

Csak vigyázz, mert a 30-as és 40-es táblák úgy vannak a trafis rendõrökkel, mint a muslinca a borral... (Ma reggel megint ott sunnyogtak a Pajta utcán a harmincasban...)

Amúgy tudok egy harmincast! A Csererdõ elején van kitéve, a Bakony Mûvek kapuja utáni balos kanyarnál. Viheted! Ingyen adom. (Sõt, még hálás is leszek.)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Skacok nem tudnátok szerezni véletlenül egy 40-s sebesség korlátozó táblát.....nagyon hálás lennék :)
www.kannmatti.kepeim.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Köszönöm.
Ha jól látom 20% körüli.

A sebesség mindent megold.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Megvan valakinek hogy a k.... emelkedõ átlag hány százalékos?

A k.. emelkedõ szinttérképe a lenti hivatkozáson.
http://kepeim.hu/use...246&kid=1093393
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Megvan valakinek hogy a k.... emelkedõ átlag hány százalékos?

A sebesség mindent megold.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
http://picasaweb.goo.../PalotaiHSGtRa#

csináltam tegnap én is pár képet.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Kíváncsian várom, hogy DNS kütyüje mennyire tudta követni az útvonalat.

Mail ment!

Húúúúúúúú! Tegnap tapasztaltam mi az a dehidratáció enyhe napszúrással párosulva. Nagyon durva! :(
Szerintem még ma sem vagyok 100%-os.
www.magicteam.hu

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Elfáradtam........ asszem ,a szint nem gyenge a tetkóm meg király :D

Matti a képeket elnézve csak nem verekedtél meg az utolsó üveg sörért?:)
mert más elfogadható okot nemnagyon tudok elképzelni.:)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Elfáradtam........ asszem ,a szint nem gyenge a tetkóm meg király :D
www.kannmatti.kepeim.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Én nagyon megfáradtam a végére. Nem a gyengeség miatt, hanem nagy testem fogékonyabb a perzselõ sugarakra ezért engem a meleg jobban megviselt.:)
Reggel 82 kg-val indultam. Az úton elfogyasztott 1,5 liter lötyi és az érkezés utáni kb 8deci folyadékpótlás ellenére, a mérleg 78,8-at mutatott.
Kíváncsian várom, hogy DNS kütyüje mennyire tudta követni az útvonalat.
Mikor fejezzük be az elmaradt részt?

Képek a lenti hivatkozás alatt.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Mi volt tegnap Kollégák? Milyen volt a pályabejárás? Igen nagy a csend!!! Így elfáradtatok, vagy megevett benneteket a grizzlymedve?

Azért, mert meló miatt nem tudtam menni, lélekben veletek voltam ám, és érdekelnek a fejlemények.

A medve nem bírt megmozdulni a melegtõl.:)Kemény menet volt,nagyon meleg.Vagy nagyon meredek mászás volt,vagy lejtõ.Pihizni nem volt lehetõség,csak ha megálltunk.Volt sörözés is:cheers::)A Baglyasra csak én és Mjani jutottunk fel,a többiek visszamentek az alaptáborba:)Onnan egy brutál kövesen jöttünk le,több kevesebb sikerrel:D A nap végét Laciklonéknál ünnepeltük,sörrel,gintonikkal meg miegyébbel:)
Nekem 1100 szint lett,és 70 km,ebböl kb 13 km-t le kell vonni a veszprémi közlekedés miatt.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Mi volt tegnap Kollégák? Milyen volt a pályabejárás? Igen nagy a csend!!! Így elfáradtatok, vagy megevett benneteket a grizzlymedve?

Azért, mert meló miatt nem tudtam menni, lélekben veletek voltam ám, és érdekelnek a fejlemények.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Dózer: A Suntourt a helyedben nem nézegetném.

Csak a másod bicajba kéne,és nem akarok sokat költeni rá.A Specit nem aláznám meg a Suntourral:D De ha ennyire szar akko nem kell.Az Axel azért is lenne jobb,mert a Manitout én is tudom szerelni,csak hát drágább.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Matti, Dózer!
Akkor reggel 7.30-kor az állomáson!
www.magicteam.hu