Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Akkor megnyugodtam!:)
Én pont megúsztam az esõt!
Imádkoztam is rendesen Veszprémbõl hazafelé.
Újra kell tanulni az öltözködést!:(

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Dózer!

Csak arra az esetre ha úgy tûnt volna, hogy nem köszöntem!
Köszöntem! Csak menet közben nem szoktam integetni.
(kivéve az autósoknak!) :D
Amúgy jó a fülvédõd!:) (ha jól láttam!)

Miért,találkoztunk valahol?.....
:D
Caak vicceltem:)
Nekem úgy tûnt hogy köszöntél.Csak arra az esetre,ha neked úgy tûnt volna,hogy nekem úgy tûnt hogy nem köszöntél.:)
Ja,az egy Panasinic "fülvédõ",és zene szól belõle:peace:
Amúgy jól vizsgázott az új cucc.16 fokban indultam el,terepre érve beleizzadtam,de aztán ahogy az esõ is elkezdett esni,meg a levegõ is egyre hidegebb lett,szél is fújt,szóval akkor már nem volt tulságosan melegem.9 fokban értem haza,a dzsekiben kb ez a hõmérséklet a jó,ha alá csak egy vékony valamit veszek.A nadrág az végig jó volt.Az elöl szélálló polo is nagyon bejött.Szóval megérte.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Dózer!

Csak arra az esetre ha úgy tûnt volna, hogy nem köszöntem!
Köszöntem! Csak menet közben nem szoktam integetni.
(kivéve az autósoknak!) :D
Amúgy jó a fülvédõd!:) (ha jól láttam!)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Nem tom mikor kezdõdött az akció, de nekem már szinte semmi sem maradt...:(. Bár ez részben az XL méretigényembõl fakad, mert a kisebb méretekbõl még bõven lehetett mazsolázni. Vasárnap reggel, meló után értem oda.

XL-es bringás dzsekibõl már csak egy piros volt, de futóból még találtam feketében méretet. Egy ezressel drágább, de nagyon jól néz ki, és jó minõségûnek is tûnik. Vettem még egy futósapeszt is, pont jó lesz sisak alá, hogy le ne fagyjon a fülem.

A bringás cuccokkal átellenes sarkon meg téli bringás kesztyûre akadtam. Beújítottam azt is. Így késõn érkezõként is megérte bemenni, de azért legközelebb résen leszek!

Csütörtökön kezdõdött az akció.Én már elõtte tudtam hogy lesz,oda is akartam menni csüt reggel,de csak szombat lett belõle.Akkor még elég sok méret volt.De egyébként eggyel kisebbre vannak a ruhák méretezve.Így jó rám az S-es cucc,pedig M-es a méretem.Páromnak én is a futó dzsekit vettem,mert az S-es nagy neki,az nekem jó,meg csinosabb,karcsusított a nõi futódzseki,mivel abból van külön férfi nõi.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Nem tom mikor kezdõdött az akció, de nekem már szinte semmi sem maradt...:(. Bár ez részben az XL méretigényembõl fakad, mert a kisebb méretekbõl még bõven lehetett mazsolázni. Vasárnap reggel, meló után értem oda.

XL-es bringás dzsekibõl már csak egy piros volt, de futóból még találtam feketében méretet. Egy ezressel drágább, de nagyon jól néz ki, és jó minõségûnek is tûnik. Vettem még egy futósapeszt is, pont jó lesz sisak alá, hogy le ne fagyjon a fülem.

A bringás cuccokkal átellenes sarkon meg téli bringás kesztyûre akadtam. Beújítottam azt is. Így késõn érkezõként is megérte bemenni, de azért legközelebb résen leszek!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Én nem kantárosat vittem,azt nem annyira szeretem,meg az már van Shimanoból,de ez szerintem jobb mint a Shimano.Szerintem az egyesületiek vitték el,mert oda és ide a ruhás topicba is írtam,miután én jól bevásároltam

Kizárt, mert tuti én értem oda elsõnek :)

Holnap nem akarod kipróbálni az új ruhákat?Kéne egyet gurulni.Vagy valaki más nem szánékozik bicajozni?

Sajnos nem tudok menni, holnapra már elígérkeztem futóedzésre. Készülni kell, mert 3 hét múlva maraton.
www.magicteam.hu

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Francért nincs itt hegy a közelben. Ugye szüleim nem engedik a vonatozást, itt meg nincs értelme a CC-nek. Ma voltam dirt-en, megyek holnap is, (persze vízbeugrós bicajjal) csak nehogy megtetszen.
:(

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Kiszaladtam én is és megvan a nadrág és a kabát.
Aldiból hazafelé dudáltam rád!:)
A kantárosból az utolsó s-est fogadjunk te vitted el. :)
Tényleg jók (van mindegyikben szélmembrán), érdemes kinézni.

http://www.aldi-hung..._2008_09_11.htm

Én nem kantárosat vittem,azt nem annyira szeretem,meg az már van Shimanoból,de ez szerintem jobb mint a Shimano.Szerintem az egyesületiek vitték el,mert oda és ide a ruhás topicba is írtam,miután én jól bevásároltam:)
Észleltelek én is a kanyarban,intettem is.Én meg melóból jöttem,be kellett csukni egy ablakot:)
Holnap nem akarod kipróbálni az új ruhákat?Kéne egyet gurulni.Vagy valaki más nem szánékozik bicajozni?

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Az Aldiban jó minõségü kerékpáros ruhák kaphatók,elég jó árakon.Én vettem nadrágot és dzsekit is,szerintem profi minõség.

Kiszaladtam én is és megvan a nadrág és a kabát.
Aldiból hazafelé dudáltam rád!:)
A kantárosból az utolsó s-est fogadjunk te vitted el. :)
Tényleg jók (van mindegyikben szélmembrán), érdemes kinézni.

http://www.aldi-hung..._2008_09_11.htm
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
vasárnap tekerés,valaki?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

A telóval mi legyen?

Egyelõre nincs rá keret,ha van rá vevõd,nyugodtan add el.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Laciklon,nem találok semmit arról a Corratach bicajról.

Megnéztem élõben. rock light glacier 2002-es
http://images.google...ial&hs=vFM&sa=N
De a srác csak a vázat nem akarja adni.. Talán nem is baj. Komplett akarja piacra dobni.
Más. A telóval mi legyen?
A versenyhez gyûlnek az engedélyek. okt. 12.-én tartjuk.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Laciklon,nem találok semmit arról a Corratach bicajról.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
mikor lesz ez a verseny?

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Ma megpróbáltuk bejárni a rövid távot.
A vártól indultunk, de valahogy ezt sem sikerült befejezni. Viszont megtaláltuk a Baglyas hegyrõl levezetõ optimális utat. Tetszeni fog mindenkinek. :) A csúcsról kerestünk másik alternatívát de nem életképes... Fotókat betettem az albumba. Összefutottunk M.Janival is. Közösen toltuk lefelé a vasat. Hurrá! Lefeletolásban jobb vagyok:)
A rövidtáv elsõ 6 kilómétere zömében erdei ösvény. Imádni fogják az indulók....
Talán vasárnap be tudjuk fejezni a közös szakasz bejárását.
Jó hír! Azt tervezem, hogy a rövidtávot is fel viszem a Baglyashegyre. Különben túl rövid lenne a táv, és kevés a szint.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

kokszi

kokszi

vendég

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok!
Itt is kifejezném elismerésemet, a Várpalotára látogató különítménynek. Nem utolsó teljesítmény volt végig tekerni a távot. Külön köszönet amiért segítettek a pálya felmérésében, és térképre rajzolásában.

Köszönettel K. Róbert

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Holnap vihetem?
A kormányszarvamra kellene egy bandázst felrakni, azt is bevállalod?
Elég, ha a szarvat viszem külön ugye?
Ja, meg a hajtókarhoz kellene az a k. kütyü ami kiesett. (Ennél szabatosabban nem tudom körülírni!) :)

jóóóóóóóó rendben uram
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Ja Déenes mikor hozod be a gépet bowden cserére?

Holnap vihetem?
A kormányszarvamra kellene egy bandázst felrakni, azt is bevállalod?
Elég, ha a szarvat viszem külön ugye?
Ja, meg a hajtókarhoz kellene az a k. kütyü ami kiesett. (Ennél szabatosabban nem tudom körülírni!) :)
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Kimentem, megmértem. 2 mm eltérés volt a középsõ álláshoz képest. Ezt korrigáltam - így a hátsó tengely csak az egyik oldalon van ütközésig a vázban. Tesztelni most nem tudom, mert épp melóban vagyok, és nem hagyhatom itt a hotelt. Kíváncsian várom a holnap reggeli hazautat.

És köszi a tippeket a hozzászólóknak!

:( Nem javult semmit... :(

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Köszi.... megpróbáljuk:)

Ja Déenes mikor hozod be a gépet bowden cserére?
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu