Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2008. október 08. - 20:11
Írta 2008. október 08. - 20:09
vegyél egy 18"-ast és építs.
Nem te vagy az elsõ, aki ezt javaslod. De NAGYON nem vágyom az alkatrészek utáni szaladgálásra, mûhelyezésre, igérgetésre, stb... Fõleg mivel nem Pesten élek. És akárhogy kalkulálok, azért az építgetés nagyságrendekkel többe kerülne. Majd holnap meglátom/ megérzem.
Írta 2008. október 08. - 20:05
Írta 2008. október 08. - 20:00
Empty: Lehet, hogy félreérthetõ voltam. A Mattinak címzett üzenetben Merida AM bringákról volt szó, a megrendelt gép pedig egy Kula Four Deluxe. Komplett bicajként jön. 190e forinttal van katalógusár alatt. De csakis 19'-es méretben. Vázként külön kapható 18'-as is, taggal, szintén jó áron, de fázom a bicajépítési procedúrától. Ha a 19'-es bringa nem jó, akkor még agyalok az AM 800-on és a 2009-es Trek Fuel EX 7-en.
Utóbbi minden vetélytársat lever a külsejével, de:
- Az ára csak hozzávetõlegesen tudható.
- A Magyarországra érkezés idõpontja még úgy sem nagyon.
- Sehol, semmilyen lehetõségem nincs elõzetesen kipróbálni.
- A forgáspontok nem csapágyazottak, hanem perselyezettek.
De már most le kellene foglalóznom, hogy biztosan meglegyen.
Szóval a Trek nagy valószínûséggel veszített egy vevõt a személyemben. Fentiekhez képest a Factor 1 nap alatt lehozza nekem a Konát szállítási díj nélkül, még csak elõleget sem kell fizetnem, és ha nem jó méret, akkor megköszönöm és ennyi. Mindezt majdnem féláron.
Írta 2008. október 08. - 16:49
Matti: Visszamentem a boltba, és mindketten újra
szemügyre vettük a rugóstagot az AM 800-ban. Hát az bizony nem Rock Shox
02, hanem minden kétséget kizárólag ugyanaz a Suntour Epicon, ami az 500-
ban is figyel... Katalóguselírás.
Úgyhogy egyelõre lerendeltem a Factor-tól a 19'-es Deluxe-ot kipróbálásra/mérettesztre, aztán majd vakarom a fejemet tovább...
Jankó!
Tag nélkül veszed a vázat?! Mert az a 19"-os.
Taggal együtt 18"-os van!
A webshop szerint!
Írta 2008. október 08. - 15:46
Hogy hogy nem indulsz?Megyek én is.Nem versenyezni.Mit kéne csinálni?
A segítség is jól jön. Ahogy Matti írta, pályabiztosítás. Van pár láthatósági mellényünk, de ha ti is hoztok magatoknak, azért külön köszönet.
Kezdjetek gondolkodni, hogy Nektek a versenyt követõen melyik este lenne jó egy kis sör bor mellett értékelni a rendezvényt. Mindenki építõ véleménye számít.
Más. Hogyan lehet egyszerre több idézetet beszúrni? Pl ahogy Déenes csinálta.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2008. október 08. - 15:40
He-he akkor neked sem lesz jobb mint nekünk:) Azért meg lehet szokni.Kívánok nektek jó munkát és mókát vasárnapra. Én remélem kb. addigra érek haza, mire ti indultok, s azt hiszem az egész napot végig fogom aludni, miután teljesítem a nászéjszakán kötelességemet! :bananadan
Kötelesség??? Én 15 év házasság után is önként dalolva...
Írta 2008. október 08. - 15:14
Sajna régen jelentkeztem, ugyanis nagyon le volt kötve mostanában az összes szabadidõm, s még csak nem is a sötét oldal csábítása miatt! Az elmúlt 1-2 hónapban mindenféle kétkerekû kicsit háttérbe szorult nálam.
Kívánok nektek jó munkát és mókát vasárnapra. Én remélem kb. addigra érek haza, mire ti indultok, s azt hiszem az egész napot végig fogom aludni, miután teljesítem a nászéjszakán kötelességemet! :bananadan
Írta 2008. október 08. - 13:29
Úgyhogy egyelõre lerendeltem a Factor-tól a 19'-es Deluxe-ot kipróbálásra/mérettesztre, aztán majd vakarom a fejemet tovább...
Írta 2008. október 08. - 10:17
Megyek én is.Nem versenyezni.Mit kéne csinálni?
Semmi különös bringával kimegyünk a kijelölt pontra és irányítgatjuk az embereket, nehogy eltévedjenek ill. segítséget hívunk, ha valami baj van..
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. október 08. - 09:33
Megyek én is.Nem versenyezni.Mit kéne csinálni?
Teakfa rajt/cél kaput. (De jó lesz ében vagy haboskõris is...)
Amúgy ha jól érzelmeztem Matti szavait, akkor valami rendezõ-féleségnek kell ember.
Más: IGEN NAGY tövist operáltam ki az elsõ kerekembõl a múltkori túránk után. És ha már itt tartottam, akkor fel is raktam a brutál gumikat (Bontrager gyártmányú Smoke/Dart koppintás) a gépre. Véged van Hárskút!!!
Írta 2008. október 08. - 09:26
Megyek én is.Nem versenyezni.Mit kéne csinálni?Na akkor ki jön segíteni?
Matti: OK
Déenes, Empty, segíteni, vagy versenyezni?
Ne legyetek ilyen titokzatosak..
Írta 2008. október 08. - 09:10
Jó szórakozást!
Írta 2008. október 08. - 07:16
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. október 07. - 23:01
Esetleg valaki tud még jönni segíteni?
Sajna úgy alakult, hogy én nemtudok jönni segíteni.
Szombat este céges találkozón leszek, vasárnap meg rokonok jönnek látogatóba ... majd legközelebb!
Nektek azért sok sikert és jó szórakozást a versenyhez
Írta 2008. október 07. - 22:09
Én ott csak 38 C fokos hõmérséklet felett versenyzem!Déenes, Empty, segíteni, vagy versenyezni?
Persze hogy segíteni!
Írta 2008. október 07. - 21:15
Tesitanártól kaptam fülest, hogy valami monti diákolimpia lesz a környéketeken. Valaki bennfentes tud valamit? Csak mert mennék, illetve apa vinne, mert a suli nevével indulhatnék.
Kösszenet.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. október 07. - 21:10
Na akkor ki jön segíteni?
Szerintem "csak" segíteni! Elég lesz az a tekerés a
ponthoz, meg majd vissza!
A Babinak meg üzenem, hogy viszem a szajrét!
Írta 2008. október 07. - 20:54
Úgy néz ki tudok menni!
Én is
Na akkor ki jön segíteni?
Írta 2008. október 07. - 20:48
Te már tudsz valamit.. Két helyen egy-egy picit. Pl: az éles jobb fordítót nem tudtam tekerve bevenni. Ezzel többen így lesznek a versenyen szerintem..Laciklon!
Megnézted a kéket? Sokat toltad a bringát?
Anyukám eldobálhatja a gyógyszereit, olyan sokan fogják emlegetni..