király gép lesz....
Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2008. October 09. - 08:29
király gép lesz....
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2008. October 08. - 21:51
Öööö... Az agyak nem tárcsásak, tehát csere elöl-hátul (A fully váz csak tárcsásat fogad.) A Manitou Axelemre inkább nem tennék tárcsaféket, ahhoz azért kukac. Tehát új teló is kell. Az LX fékváltókarom meg csak V-féket mûködtet. Kuka az is. Az új tárcsafék + kar mellé még vehetnék új váltókarokat. Sajna nem sirály...
Bicajösszerakás kapcsán még lehet, hogy szavadon foglak!Köszi az ajánlatot!
Olyan vázat kell venni,amin van V fék szem.Ezt könnyebb lesz eladni is,ha arra kerül a sor.És így nem kell egy csomó alkatrészt most azonnal cserélned,csak a vázat,meg a nyeregcsövet.Ha a Trek már úgysem rúg nálad labdába,akkor biztos találsz V fékes vázat egyéb márkák között.
Posted 2008. October 08. - 21:45
A Konádból szerintem majdnem mindent át lehetne cuccolni egy akármilyen uj vázba.
Ha meg a bicajt kell összerakni,csak szólj,megcsinálom,ha nem akarsz a boltra várni.
Öööö... Az agyak nem tárcsásak, tehát csere elöl-hátul (A fully váz csak tárcsásat fogad.) A Manitou Axelemre inkább nem tennék tárcsaféket, ahhoz azért kukac. Tehát új teló is kell. Az LX fékváltókarom meg csak V-féket mûködtet. Kuka az is. Az új tárcsafék + kar mellé még vehetnék új váltókarokat. Sajna nem sirály...
Bicajösszerakás kapcsán még lehet, hogy szavadon foglak!
Posted 2008. October 08. - 21:34
Én is visszahõkölnék.A persely (siklócsapágy) nagyobb oldalirányú terhelést bír,de nem olyan "doxa" a mûködése.Valamint akár egyedileg is elkészíthetõ egy esztergályossal,ha csarélni kell.De én nem tartom jó ötletnek ezt egy kerékpáron.A Farády persze hogy azt mondja amit,hiszen K E R E S K E D Õ.A perselyektõl én is visszahõköltem.
Én anno vázat vettem csak,amikor fullira váltottam,és átpakoltam bele az alkatrészeket.Szerintem ez a legtakarékosabb megoldás.A Konádból szerintem majdnem mindent át lehetne cuccolni egy akármilyen uj vázba.Én Specit vagy a Meridát ajánlanám,ezekkel nekem nem volt még rossz tapasztalat.Pontosabban a Meridánál volt gond,de nagyon korrektül megoldották garanciában.A Specivel a közel két év alatt még semmi gond nem volt,és a Brain nagyon ki lett találva.Ha meg a bicajt kell összerakni,csak szólj,megcsinálom,ha nem akarsz a boltra várni.
Laciklon,valahogy nincs kedvem most versenyezni.Idén egy versenyen sem voltam,nincs hozzá kondim.De azért így mégis ott lehetek én is.
Posted 2008. October 08. - 20:19
Vazze!
Ez a forgáspontos dolog mindegyikre igaz?
Mindegy! Kezdek lemondani én is a fully Trekrõl!
A szívem kifizetné a lóvét érte de az eszem nem!
Pláne, hogy ilyen és hasonló akciókat látok!!
Mindettõl függetlenül nem kispályázol Jankó!
Válópered mikor lesz?
A perselyektõl én is visszahõköltem. De azt mondja a Tamás (Farády), hogy megbízható konstrukció (plusz súlytakarékos is), és a Trek tudja, hogy mit csinál. Engem inkább az importõr hozzáállása tántorít el. Nem fér bele, hogy megfinanszírozzon annyi kerékpárt, hogy ne csak katalógusból vásárolhassa a márkát egy tízmilliós ország?
Kispálya kapcsán: Valóban nem vagyok normális:). De legalább beismerem. Hát mikor vegyek fully-t? 66 évesen?
Amúgy ma rávilágított valaki, hogy a válás drágább, mint egy Kona Four Deluxe:lol1:. Úgyhogy minden marad a régiben.
Posted 2008. October 08. - 20:12
Ez a forgáspontos dolog mindegyikre igaz?
Mindegy! Kezdek lemondani én is a fully Trekrõl!
A szívem kifizetné a lóvét érte de az eszem nem!
Pláne, hogy ilyen és hasonló akciókat látok!!
Mindettõl függetlenül nem kispályázol Jankó!
Válópered mikor lesz?
Posted 2008. October 08. - 20:11
Posted 2008. October 08. - 20:09
vegyél egy 18"-ast és építs.
Nem te vagy az elsõ, aki ezt javaslod.
Posted 2008. October 08. - 20:05
Posted 2008. October 08. - 20:00
Empty: Lehet, hogy félreérthetõ voltam. A Mattinak címzett üzenetben Merida AM bringákról volt szó, a megrendelt gép pedig egy Kula Four Deluxe. Komplett bicajként jön. 190e forinttal van katalógusár alatt. De csakis 19'-es méretben. Vázként külön kapható 18'-as is, taggal, szintén jó áron, de fázom a bicajépítési procedúrától. Ha a 19'-es bringa nem jó, akkor még agyalok az AM 800-on és a 2009-es Trek Fuel EX 7-en.
Utóbbi minden vetélytársat lever a külsejével, de:
- Az ára csak hozzávetõlegesen tudható.
- A Magyarországra érkezés idõpontja még úgy sem nagyon.
- Sehol, semmilyen lehetõségem nincs elõzetesen kipróbálni.
- A forgáspontok nem csapágyazottak, hanem perselyezettek.
De már most le kellene foglalóznom, hogy biztosan meglegyen.
Szóval a Trek nagy valószínûséggel veszített egy vevõt a személyemben. Fentiekhez képest a Factor 1 nap alatt lehozza nekem a Konát szállítási díj nélkül, még csak elõleget sem kell fizetnem, és ha nem jó méret, akkor megköszönöm és ennyi. Mindezt majdnem féláron.
Posted 2008. October 08. - 16:49
Matti: Visszamentem a boltba, és mindketten újra
szemügyre vettük a rugóstagot az AM 800-ban. Hát az bizony nem Rock Shox
02, hanem minden kétséget kizárólag ugyanaz a Suntour Epicon, ami az 500-
ban is figyel... Katalóguselírás.
Úgyhogy egyelõre lerendeltem a Factor-tól a 19'-es Deluxe-ot kipróbálásra/mérettesztre, aztán majd vakarom a fejemet tovább...
Jankó!
Tag nélkül veszed a vázat?! Mert az a 19"-os.
Taggal együtt 18"-os van!
A webshop szerint!
Posted 2008. October 08. - 15:46
Hogy hogy nem indulsz?Megyek én is.Nem versenyezni.Mit kéne csinálni?
A segítség is jól jön. Ahogy Matti írta, pályabiztosítás. Van pár láthatósági mellényünk, de ha ti is hoztok magatoknak, azért külön köszönet.
Kezdjetek gondolkodni, hogy Nektek a versenyt követõen melyik este lenne jó egy kis sör bor mellett értékelni a rendezvényt. Mindenki építõ véleménye számít.
Más. Hogyan lehet egyszerre több idézetet beszúrni? Pl ahogy Déenes csinálta.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2008. October 08. - 15:40
He-he akkor neked sem lesz jobb mint nekünk:) Azért meg lehet szokni.Kívánok nektek jó munkát és mókát vasárnapra. Én remélem kb. addigra érek haza, mire ti indultok, s azt hiszem az egész napot végig fogom aludni, miután teljesítem a nászéjszakán kötelességemet! :bananadan
Kötelesség??? Én 15 év házasság után is önként dalolva...
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2008. October 08. - 15:14
Sajna régen jelentkeztem, ugyanis nagyon le volt kötve mostanában az összes szabadidõm, s még csak nem is a sötét oldal csábítása miatt! Az elmúlt 1-2 hónapban mindenféle kétkerekû kicsit háttérbe szorult nálam.
Kívánok nektek jó munkát és mókát vasárnapra. Én remélem kb. addigra érek haza, mire ti indultok, s azt hiszem az egész napot végig fogom aludni, miután teljesítem a nászéjszakán kötelességemet! :bananadan
Posted 2008. October 08. - 13:29
Úgyhogy egyelõre lerendeltem a Factor-tól a 19'-es Deluxe-ot kipróbálásra/mérettesztre, aztán majd vakarom a fejemet tovább...
Posted 2008. October 08. - 10:17
Megyek én is.Nem versenyezni.Mit kéne csinálni?
Semmi különös bringával kimegyünk a kijelölt pontra és irányítgatjuk az embereket, nehogy eltévedjenek ill. segítséget hívunk, ha valami baj van..
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2008. October 08. - 09:33
Megyek én is.Nem versenyezni.Mit kéne csinálni?
Teakfa rajt/cél kaput. (De jó lesz ében vagy haboskõris is...)
Amúgy ha jól érzelmeztem Matti szavait, akkor valami rendezõ-féleségnek kell ember.
Más: IGEN NAGY tövist operáltam ki az elsõ kerekembõl a múltkori túránk után. És ha már itt tartottam, akkor fel is raktam a brutál gumikat (Bontrager gyártmányú Smoke/Dart koppintás) a gépre. Véged van Hárskút!!!
Posted 2008. October 08. - 09:26
Megyek én is.Nem versenyezni.Mit kéne csinálni?Na akkor ki jön segíteni?
Matti: OK
Déenes, Empty, segíteni, vagy versenyezni?
Ne legyetek ilyen titokzatosak..
Posted 2008. October 08. - 09:10
Jó szórakozást!
Posted 2008. October 08. - 07:16
www.kannmatti.kepeim.hu

Sign In
Create Account

Back to top