Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Started by
Beraczkai
, 2004. December 05. 21:21
Posted 2008. November 28. - 16:54
hát konás én a 8-ast nem ajánlom, rengeteg barom autós/kamionos megy rajta. hacsak nem túlélõshowba készülsz. Amúgy Vp-Ajka között a legtöbb szakaszon ki vannak tiltva a bringások- kivéve célforgalom - de amúgyis baromi nagy forgalma van, én még bringást talán csak egyszer láttam rajt.
Én inkább a nyáron 1. Pula-Nagyvázsony -Dörgicse-Balatonakali, 2. PAdragkút-Pula -Vigándpetend- Kapolcs -Tapolca -Badacsony
3.Nyirád-Sümeg , ritkábban Noszlop-Pápa köröket mentem.
Ha Vp-bõl Ajkára akarsz eljutni inkább a jakus által említett Szentgál-Úrkút vonalat ajánlom, vagy a másik halálutat a 7301-est a kab-hegyi elágazóig, azon fel Úrkútna és úgy Ajka.
Én inkább a nyáron 1. Pula-Nagyvázsony -Dörgicse-Balatonakali, 2. PAdragkút-Pula -Vigándpetend- Kapolcs -Tapolca -Badacsony
3.Nyirád-Sümeg , ritkábban Noszlop-Pápa köröket mentem.
Ha Vp-bõl Ajkára akarsz eljutni inkább a jakus által említett Szentgál-Úrkút vonalat ajánlom, vagy a másik halálutat a 7301-est a kab-hegyi elágazóig, azon fel Úrkútna és úgy Ajka.
Posted 2008. November 28. - 14:43
Azé néha elég szomorú, hogy ilyen sok a felelõtlen bringás....mi meg hiába jártatjuk a szánkat akkor, hogy az autósok a durvák......
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2008. November 28. - 14:12
Õ egy elõjegyzett szervdonor volt.köszi Jakus, ezt megfontolom.
múltkor egy országútist -talán piros cannondale-es csóka- is láttam bringázni a 8ason
www.magicteam.hu
Posted 2008. November 28. - 14:02
Jankó ha kell komplett kerék szólj most van....
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2008. November 28. - 12:03
Vagy ha Úrkút után nem mész Szentgál felé, hanem a Kap-hegy alatt Tótvázsony felé. Legalább ott a rendõr nem ba*ogathat.
FELAHEGYRE! :scared:
Posted 2008. November 28. - 11:20
köszi Jakus, ezt megfontolom.
múltkor egy országútist -talán piros cannondale-es csóka- is láttam bringázni a 8ason
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. November 28. - 10:38
Háát ez a 8-ason való tekerés szerintem enm egy nyerõ ötlet. Amikor Pápa Veszprém között jártam, akkor csak egy kb 200m-es részen kellett mennem a 8-ason, de aztán inkább toltam az út mellett. Baromi sok állat van. Válaszd inkább az Úrkut-Szentgál irányt és akkor csak Bándtól kell a 8ason menni, ha csak nem veted be magad a dzsindzsába
Posted 2008. November 28. - 10:28
Hétvégén egy laza túra esetleg ha az idõjárás is úgy gondolja ? 50-60km-re gondoltam, vagy kevesebbre a sár miatt.
Szombatra esõt mond. Viszont vasárnap én tuti megyek
sárgumit tesztelni. Az a bizonyos VF település oda-vissza!
Posted 2008. November 28. - 09:49
Mit ne mondjak bátor vagy most nem a rendõrökre gondoltam......
Hétvégén egy laza túra esetleg ha az idõjárás is úgy gondolja ? 50-60km-re gondoltam, vagy kevesebbre a sár miatt.
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2008. November 28. - 08:59
jah, ezt tudom, csak arra vagyok kíváncsi, hogy mekkora forgalom van, meg elférni-e az úton...A 8-ason emlékeim szerint tilos kerékpározni.
múltkor jöttem be Vp-be Litérr felõl hétköznap, akkor is csak a sávváltásnál voltak kisebb gondok
Posted 2008. November 28. - 07:39
A 8-ason emlékeim szerint tilos kerékpározni.mennyire bringázható a 8as Ajka és Vp közt?
www.magicteam.hu
Posted 2008. November 28. - 00:16
Janes
mennyire bringázható a 8as Ajka és Vp közt?
vasárnap délelõtt tervezek visszabringázni - ha az idõjárás is engedné -, s hogy meglegyen a km, Ajkát is útba ejteném
ha gondolod tekereghetünk együtt is. lazán kell mennem, olyan ~28 körüli átlagot kell tartani...
mennyire bringázható a 8as Ajka és Vp közt?
vasárnap délelõtt tervezek visszabringázni - ha az idõjárás is engedné -, s hogy meglegyen a km, Ajkát is útba ejteném
ha gondolod tekereghetünk együtt is. lazán kell mennem, olyan ~28 körüli átlagot kell tartani...
Posted 2008. November 27. - 09:09
Matti: Köszike
Empty: Csak még azt kell majd kitalálni, hogy az oldalsó támasztó/pótkereket hogyan szereljem fel a fullyra.
Empty: Csak még azt kell majd kitalálni, hogy az oldalsó támasztó/pótkereket hogyan szereljem fel a fullyra.
Posted 2008. November 26. - 21:49
DEDE! Ez a 2. kép a picirõl
Gratulálok
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2008. November 26. - 18:33
Posted 2008. November 26. - 14:37
DEDE! Ez a 2. kép a picirõl
Remélem már gyûjtesz a fullyra!
A pici csak nem merevfarún fogja kezdeni?!
Posted 2008. November 26. - 14:17
Posted 2008. November 26. - 13:56
Posted 2008. November 25. - 12:09
Uram!!! csak nem apai örömök elé nézel?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu