Hát nem tudom te merre jártál, én futni voltam ma terepen de mindenhol sár volt.
De azért jó volt
Szerintem aszfalton volt,ahogy írta is.Ott még egyelõre nincs sár.
Hát nem tudom te merre jártál, én futni voltam ma terepen de mindenhol sár volt.
De azért jó volt
Hát nem tudom te merre jártál, én futni voltam ma terepen de mindenhol sár volt.süt a nap, száraz az út
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ahh,azt az ultra könnyû menetet elõször majd egyedül próbálom be.Mert az tényleg óvodás tempó lesz,de még nem a 7végén.Majd hóvégén.Az ultra könnyû sör az akár elöbb is befigyelhet.Na ennek örülök, akkor hétvégén egy ultra könnyû menet, és ha lehet akkor egy ultra könnyû sör szigorúan a gyógyulás érdekében...
Kõszi!Görgõzést lehet bevállalom még az idén.Talán még pár km-es ultra light bicajozást is.Majd kiderül.
Kõszi!Görgõzést lehet bevállalom még az idén.Talán még pár km-es ultra light bicajozást is.Majd kiderül.Jobbulást Dózer !
Vigasztalásul tekerni már én is csak jövõre fogok.
Mielõbbi jobbulást! (Akkor most megmûtöttek?)
Szasztok!Kidobtak ma a kórházból.Sajna 6 hét pihit írtak elõ,úgyhogy a bringázásnak (is) egy idõre befellegzett,pedig most ledobtam vagy 5 kilót,könnyen menne hegyre fel a bicaj:)Na de majd január közepétöl kezdek már gyúrni,hogy birjam a tempot.
Szasztok!Kidobtak ma a kórházból.Sajna 6 hét pihit írtak elõ,úgyhogy a bringázásnak (is) egy idõre befellegzett,pedig most ledobtam vagy 5 kilót,könnyen menne hegyre fel a bicaj:)Na de majd január közepétöl kezdek már gyúrni,hogy birjam a tempot.
találkoztam egyik ismerõs sráccal, aztán
elcsapattunk Szabadisóstóig (Siófok elõtt), 2:53 lett a vége kicsit
szétfagytam
találkoztam egyik ismerõs sráccal, aztán elcsapattunk Szabadisóstóig (Siófok elõtt), 2:53 lett a vége kicsit szétfagytamMennék én de szerintem nem ébredek fel addig!
Én viszont hétfõn megyek délelött egyet tekerni.
mentek holnap délelõtt tekerni?
vp-bõl indulva megyek egy 2,5-3 órát (terv szerint), olyan 9.00-9.30 körüli
indulással.
a tempó laza lesz - 26-28km/h körüli
ha jönne valaki, írjon, vagy hívjon
ha valaki más menne, aki nem fórumos, de ismeritek, annak adjátok meg a
számom hetven 9 8 4 1 0 9 3