üvegesnél?Asztallapnak való üveglapot milyen boltban kell keresni?
![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
üvegesnél?Asztallapnak való üveglapot milyen boltban kell keresni?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Dózer
ma asszem láttalak Szentkirály és Vp közt.
3-an araszoltatok felfelé a bringaúton. Dudáltam is, de már mikor elhagytalak Titeket.
Féket elhozom persze, valamire csak jó lesz
mikor fussunk össze?
Meggyesivel nem is megyek bicajozni többet.
Matti,Emty,végül merre mentetek vissza?Mi fél 9-re értünk haza,kissé elment az idõ.Családot felzavartam a Tihanyi szerpentinen,még nem mentek ott.Kicsit volt anyázás,de azért megvolt.
Ma voltam a VKE-s egyesületi túrán. 103km kb 2300m szint lett a vége. Megmásztuk a Kõrist kétszer és az összes utunkba kerülõ hegyre felmentünk.
Meggyesi Imi meg még mindig erõs.
A sebesség mindent megold.
ott a domb közepén meg kimegy majd az elkerülõ útig valami alumínium feldolgozó felé.
de hogy onnan merre megy tovább, azt nem tudtam kiszedni a munkásokból
ott a domb közepén meg kimegy majd az elkerülõ útig valami alumínium feldolgozó felé.Veszprémben meg épülget a kis Tecskó és az Almádi út közötti bicikliút.
Ma nem hittem a szememnek: felújítási munkálatok elõkészületeinek jeleit fedeztem fel a balatoni "kerékpárút"-nak csúfolt aszfaltcsíkon.
köszi szépen. majd szólj rám és átmegyek érte valamikor.
én még pár éve olyat láttam, hogy itt keszthely felett egy széles földút közepén megálltak kocsival, aztán ott mellette a füvön lettek egymásié... nagy sebességgel érkeztünk a helyhez, porzott is rendesen, valószínûleg miután újra láttak a portól folytatták
Tegnap felmásztam a Papodra.Fent volt egy kis esõ.De legalább 3 év után újra használtam az esõdzsekit.:)Jutas puszta után a állt egy kocsi.Elhaladva mellette,egy kopasz fickó feküdt a hátradöntött ülésben,középtájon meg egy szõke fej végzett vízszintes mozgást.
Kicsit jobban is elbújhattak volna.
Andris,a srác azt ígérte,hétvégén eljuttatja hozzám a féket.
Gyalog?
Szerintem 1,5 óra!
Gyalog?Reggel nagyon nem szeretek sietni! Ergo nekem min. 3 óra kell, hogy átérjek Herendre!