Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2009. május 14. - 12:27
Már úton van! Csak ki tudja mikor érkezik?! A vemhesség ennél
a fajnál igen kiszámíthatatlan! Remélem koraszülött lesz a kicsike,
bár a doki júniusra írta ki, ami elég tág fogalom! Reménykedjünk!
Írta 2009. május 14. - 10:19
pápa,döbrönte környékén merre érdemes barátosnéval nekiindulni bringával?erdei utakon leginkább,semmi durvulos terep..
Írta 2009. május 14. - 06:34
Nem megy valaki Pöstre?Van a Hajtányban Ritchey Z Max Comp gumi,2,1-es.Máshol nincs már.Ez a kedvenc gumim.
Utána nézhetek, ha gondolod.... még van 3 napom
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. május 13. - 21:25
Írta 2009. május 13. - 19:37
délben írtam vke levlistára, hogy jöhetne velem valaki Kõris-hegyezni. fura mód nem jelentkeztek
kimentem Jutaspuszta felé, át Hárskút, onnan földúton Pénzesgyõr, majd aszfalton el Bakonybélig,
Legtöbben dolgoznak még szerdán 3-kor.Meg ahogy írtad,"erõs tempójú" ,lehet aki ráért,azt ez ijesztette el.
Ezek szerint hétvégén van piac Devecserben.De sokan meg piacokra viszik az áru javát hétvégente.Régen szerdán volt jó menni,addigra jöttek haza a ny-európai turnéból.
Írta 2009. május 13. - 19:33
Én nem kaptam meg. A vkekukaclev-listaponthu-ra írtál?délben írtam vke levlistára, hogy jöhetne velem valaki Kõris-hegyezni. fura mód nem jelentkeztek
kimentem Jutaspuszta felé, át Hárskút, onnan földúton Pénzesgyõr, majd aszfalton el Bakonybélig, onnan meg fel Kõris-hegy aszfalton.
háááát, durva volt elmajszoltam két zselét útközben.
így lett 87 km és 3:20 (Tûzoltóságtól-Tûzoltóságig mérve)
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. május 13. - 19:23
délben írtam vke levlistára, hogy jöhetne velem valaki Kõris-hegyezni. fura mód nem jelentkeztek
kimentem Jutaspuszta felé, át Hárskút, onnan földúton Pénzesgyõr, majd aszfalton el Bakonybélig, onnan meg fel Kõris-hegy aszfalton.
háááát, durva volt elmajszoltam két zselét útközben.
így lett 87 km és 3:20 (Tûzoltóságtól-Tûzoltóságig mérve)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. május 13. - 16:49
Jó magyar mentalitás: baszogassuk azt aki boldogulni akar.Érdekes lehetett a végeredmény. Itt a cikk:
http://index.hu/gazd...norzott_az_apeh
Lopjanak inkább mert azt nem bünteti az apeh meg a vpop?
Írta 2009. május 13. - 15:53
http://index.hu/gazd...norzott_az_apeh
Írta 2009. május 12. - 23:48
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
egy tekercs alufólia várja, hogy felkerüljön az ablakra. így majd a szemben levõ háztömbben a nyugati fekvésû lakásokban sem panaszkodhatnak, hogy nem napsütéses reggelre ébrednek
majd azért meg kell találni az egyensúlyt, hogy elegendõ fény is jöjjön be és ne is melegedjen fel túlzottan a szoba. (függönyök mögött is ablak van, végülis az a fala a szobának teljes egészében üveg)
Írta 2009. május 12. - 22:29
Írta 2009. május 12. - 22:20
OK, kösz. Ilyen veszélyek nincsenek. Anyámnak felujítottam egy singer varrógép állványát, vagy nem tudom, minek kell hívni, és õ akarna rá egy üveglapot, és gondoltam megelepem eggyel születésnapjára.
Jó ötlet.A családban nálunk is van egy 100 éves Singer,szép öntöttvas lábakkal.Még dédnagyanyámé volt.Ja,akkor több is mint 100 éves.Az még 19.század volt.:)Lehet kezdek én is vele valamit.
Hát címeket ne várj tõlem, de van egy két porta ahol lomizott bringák vannak, persze azért Devecsernél szerényebb, de hátha ki lehet fogni valamit. Meg Devecserben állítólag már kipupálódtak a bizniszmenek, és tudják, hogy miért lehet több pénzt elkérni.
Úgy tudom,házaknál már nem lehet árulni Devecserben.Kitették õket egy volt katonai bázisra.Csak azt nem tudom,mely napokon lehet,és érdemes menni.Most hogy rakom össze a gyerekeknek a lomis cuccokból a bicajokat,ráéreztem az ízére,hobbiból néha összedobnék egy egy ilyen bicajt,aztán eladnám.De itt a "lengyel"piacon siralmas a felhozatal.Max 3-4 bicaj van,amit érdemes megvenni,de inkább még ennyi sem.Tele van a piac menetes kormánycsapágyas retro vackokkal.Ezért jó lenne elnézni Devecserbe,hátha nagyobb a választék.
Írta 2009. május 12. - 22:06
Ma én is voltam Ácson. Hol érdemes nézelõdni?
Hát címeket ne várj tõlem, de van egy két porta ahol lomizott bringák vannak, persze azért Devecsernél szerényebb, de hátha ki lehet fogni valamit. Meg Devecserben állítólag már kipupálódtak a bizniszmenek, és tudják, hogy miért lehet több pénzt elkérni.
Írta 2009. május 12. - 22:03
Nem elõírás,de csináltathatod abból is,csak sokkal drágább.Ha nincs kisgyerek,és nagyon nem szoktál berúgni,,akkor elég a sima üveg is.Vagy ha fa keretbe kerülne az üveg,akkor sokkal kevésbé lesz veszélyben.
OK, kösz. Ilyen veszélyek nincsenek. Anyámnak felujítottam egy singer varrógép állványát, vagy nem tudom, minek kell hívni, és õ akarna rá egy üveglapot, és gondoltam megelepem eggyel születésnapjára.
Írta 2009. május 12. - 17:40
Köszi, de asztallapnak nem edzett üveg kell?
Nem elõírás,de csináltathatod abból is,csak sokkal drágább.Ha nincs kisgyerek,és nagyon nem szoktál berúgni,,akkor elég a sima üveg is.Vagy ha fa keretbe kerülne az üveg,akkor sokkal kevésbé lesz veszélyben.
Írta 2009. május 12. - 17:39
Ma én is voltam Ácson. Hol érdemes nézelõdni?Ha már ott voltál, körülnézhettél volna, Ács kicsit olyan, mint Devecser.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. május 12. - 12:13
Írta 2009. május 12. - 11:15
ma reggel 7 re Ácsra (Komárom mellett) kellett fagyit vinnem. álmos vagyok, ba$$za meg.
Írta 2009. május 12. - 08:00
Írta 2009. május 12. - 07:47
Asztallapnak való üveglapot milyen boltban kell keresni?
Én itt szoktam csináltatni a tükröket,és az igényesebb üveg munkákat.
http://www.cegmatrix...8302&er=2&int=1