Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Örömmel értesítelek titeket, hogy (elvileg) megfogant a fully! :D
Már úton van! Csak ki tudja mikor érkezik?! A vemhesség ennél
a fajnál igen kiszámíthatatlan! Remélem koraszülött lesz a kicsike,
bár a doki júniusra írta ki, ami elég tág fogalom! Reménykedjünk!:D

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
sziasztok!
pápa,döbrönte környékén merre érdemes barátosnéval nekiindulni bringával?erdei utakon leginkább,semmi durvulos terep..:)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Nem megy valaki Pöstre?Van a Hajtányban Ritchey Z Max Comp gumi,2,1-es.Máshol nincs már.Ez a kedvenc gumim.

Utána nézhetek, ha gondolod.... :) még van 3 napom :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Nem megy valaki Pöstre?Van a Hajtányban Ritchey Z Max Comp gumi,2,1-es.Máshol nincs már.Ez a kedvenc gumim.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

délben írtam vke levlistára, hogy jöhetne velem valaki Kõris-hegyezni. fura mód nem jelentkeztek :D
kimentem Jutaspuszta felé, át Hárskút, onnan földúton Pénzesgyõr, majd aszfalton el Bakonybélig,

Legtöbben dolgoznak még szerdán 3-kor.Meg ahogy írtad,"erõs tempójú" ,lehet aki ráért,azt ez ijesztette el.:)

Ezek szerint hétvégén van piac Devecserben.De sokan meg piacokra viszik az áru javát hétvégente.Régen szerdán volt jó menni,addigra jöttek haza a ny-európai turnéból.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

délben írtam vke levlistára, hogy jöhetne velem valaki Kõris-hegyezni. fura mód nem jelentkeztek :D
kimentem Jutaspuszta felé, át Hárskút, onnan földúton Pénzesgyõr, majd aszfalton el Bakonybélig, onnan meg fel Kõris-hegy aszfalton.
háááát, durva volt :) elmajszoltam két zselét útközben.
így lett 87 km és 3:20 (Tûzoltóságtól-Tûzoltóságig mérve)

Én nem kaptam meg. A vkekukaclev-listaponthu-ra írtál?

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
valamelyik piacon "elkészült a forró lángos" felkiáltással tudatták a hangosbemondóban az árusokkal, hogy forrósodik a talaj.

kimentem Jutaspuszta felé, át Hárskút, onnan földúton Pénzesgyõr, majd aszfalton el Bakonybélig, onnan meg fel Kõris-hegy aszfalton.
háááát, durva volt :) elmajszoltam két zselét útközben.
így lett 87 km és 3:20 (Tûzoltóságtól-Tûzoltóságig mérve)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Érdekes lehetett a végeredmény. Itt a cikk:
http://index.hu/gazd...norzott_az_apeh

Jó magyar mentalitás: baszogassuk azt aki boldogulni akar.

Lopjanak inkább mert azt nem bünteti az apeh meg a vpop?

:(
www.magicteam.hu

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Devecserben is azért lettek kirakva a laktanyába, hogy egy kupacban legyenek, és könnyû legyen ellenõrizni. Most is volt egy nagy vámos, apehos akció. Érdekes lehetett a végeredmény. Itt a cikk:
http://index.hu/gazd...norzott_az_apeh
FELAHEGYRE! :scared:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
elkezdtem a koliszobában a hõség elleni védekezést :)
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

egy tekercs alufólia várja, hogy felkerüljön az ablakra. így majd a szemben levõ háztömbben a nyugati fekvésû lakásokban sem panaszkodhatnak, hogy nem napsütéses reggelre ébrednek :)
majd azért meg kell találni az egyensúlyt, hogy elegendõ fény is jöjjön be és ne is melegedjen fel túlzottan a szoba. (függönyök mögött is ablak van, végülis az a fala a szobának teljes egészében üveg)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Aha. Régebben láttam Berhidán is egy udvart, tele volt bringákkal, most meg tök üres az egész, biztos ott is ez a helyzet.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

OK, kösz. Ilyen veszélyek nincsenek. Anyámnak felujítottam egy singer varrógép állványát, vagy nem tudom, minek kell hívni, és õ akarna rá egy üveglapot, és gondoltam megelepem eggyel születésnapjára.

Jó ötlet.A családban nálunk is van egy 100 éves Singer,szép öntöttvas lábakkal.Még dédnagyanyámé volt.Ja,akkor több is mint 100 éves.Az még 19.század volt.:)Lehet kezdek én is vele valamit.

Hát címeket ne várj tõlem, de van egy két porta ahol lomizott bringák vannak, persze azért Devecsernél szerényebb, de hátha ki lehet fogni valamit. Meg Devecserben állítólag már kipupálódtak a bizniszmenek, és tudják, hogy miért lehet több pénzt elkérni.

Úgy tudom,házaknál már nem lehet árulni Devecserben.Kitették õket egy volt katonai bázisra.Csak azt nem tudom,mely napokon lehet,és érdemes menni.Most hogy rakom össze a gyerekeknek a lomis cuccokból a bicajokat,ráéreztem az ízére,hobbiból néha összedobnék egy egy ilyen bicajt,aztán eladnám.De itt a "lengyel"piacon siralmas a felhozatal.Max 3-4 bicaj van,amit érdemes megvenni,de inkább még ennyi sem.Tele van a piac menetes kormánycsapágyas retro vackokkal.Ezért jó lenne elnézni Devecserbe,hátha nagyobb a választék.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Ma én is voltam Ácson. Hol érdemes nézelõdni?

Hát címeket ne várj tõlem, de van egy két porta ahol lomizott bringák vannak, persze azért Devecsernél szerényebb, de hátha ki lehet fogni valamit. Meg Devecserben állítólag már kipupálódtak a bizniszmenek, és tudják, hogy miért lehet több pénzt elkérni.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Nem elõírás,de csináltathatod abból is,csak sokkal drágább.Ha nincs kisgyerek,és nagyon nem szoktál berúgni,:D,akkor elég a sima üveg is.Vagy ha fa keretbe kerülne az üveg,akkor sokkal kevésbé lesz veszélyben.

OK, kösz. Ilyen veszélyek nincsenek. Anyámnak felujítottam egy singer varrógép állványát, vagy nem tudom, minek kell hívni, és õ akarna rá egy üveglapot, és gondoltam megelepem eggyel születésnapjára.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Köszi, de asztallapnak nem edzett üveg kell?

Nem elõírás,de csináltathatod abból is,csak sokkal drágább.Ha nincs kisgyerek,és nagyon nem szoktál berúgni,:D,akkor elég a sima üveg is.Vagy ha fa keretbe kerülne az üveg,akkor sokkal kevésbé lesz veszélyben.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Ha már ott voltál, körülnézhettél volna, Ács kicsit olyan, mint Devecser.

Ma én is voltam Ácson. Hol érdemes nézelõdni?
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Ha már ott voltál, körülnézhettél volna, Ács kicsit olyan, mint Devecser.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
tegnap este nyertem egy "last minute" utat :D
ma reggel 7 re Ácsra (Komárom mellett) kellett fagyit vinnem. álmos vagyok, ba$$za meg.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Köszi, de asztallapnak nem edzett üveg kell?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Asztallapnak való üveglapot milyen boltban kell keresni?

Én itt szoktam csináltatni a tükröket,és az igényesebb üveg munkákat.

http://www.cegmatrix...8302&er=2&int=1