A felvázolt két variációból,melyiket tekerjük le?
Számomra egyértelmû az Almádi irányába (kerékpárúton) történõ hazatérés.
A felvázolt két variációból,melyiket tekerjük le?
Részemrõl ámen. (Tõlem nem is esik messze
.)
Tehát: Vasárnap reggel 7.00 Csatári elágazó - Benzinklub
Jó, akkor legyen a Tesco benzinkútnál
Jó, akkor legyen a Tesco benzinkútnál(Tõlem nem is esik messze
.)
Legyen a start a Csatári elágazói Benzinklub benzinkúttól.Az mindenkitõl jó messze van.
Legyen a start a Csatári elágazói Benzinklub benzinkúttól.Az mindenkitõl jó messze van.Jó a korai indulás, legalább elõbb hazaérünk.
A start honnan lesz?
Jó a korai indulás, legalább elõbb hazaérünk.Reggel 7-kor jó lenne indulni,a múltkori korai indulás nagyon bejött Jankónak és nekem is,többiek majd elmondják errõl a véleményüket.
Ezek szerint rohamosan lábadozol. Örvendek :-)))
Kérdések a túrával kapcsolatban:
- Ez kb. mekkora táv és mennyi szint?
- Homok van-e??? :snajper:
- Fajsz opcióssá tehetõ valami kerülõúttal?
Én egyébként valami aszfaltosabbon gondolkodtam a változatosság kedvéért. Kis Balaton-kör, esetleg nagy Balaton-kör (teljes kört most inkább ne...), vagy valami hasonló.
...igazi uborkaízû sz@rba idén még nem sikerült belebotlanom. Talán most...
az én tervem:Vp.,Szentgál,Zsófia,Kab-h,kéken le N.vázsony,Tálodi kolostorrom,Csicsói kulcsos ház,Mencshely,Zádor vár,Hidegkút,Recsek hegy,Fajsz,(fajsz felé soha?
)Veszprém.Vagy,a Csicsói kulcsos ház után lezúzás a partra,akár egy gyors fürdés valahol,és bicajúton haza.
Reggel 7-kor jó lenne indulni,a múltkori korai indulás nagyon bejött Jankónak és nekem is,többiek majd elmondják errõl a véleményüket.
Ezt a túrát dobtam össze gyorsan.Lábadozásos túrának épp megteszi.
Vélemény,egyéb ötlet?
az intersparos dinnye nem finom, ne hagyjátok magatokat félrevezetni a 79 Ft-os árral!
- ez egy közérdekû közlemény volt
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Tehát a vasárnapi program???
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Semmi gond (fõleg veled), tudom én, hogy mi az ábra!
Az valóban nem esett jól az Istvántól tegnap, hogy az utánam érkezõ küllõcsere-sárvédõ felszerelõs meló három órára vállalható volt, nekem meg nyolc nap várakozás dukált, hogy egyáltalán ránézhess (vagy a Peti ránézhessen) az alig két hete vásárolt gépemre...
Szerencsére elég szõrös már a lábam ahhoz, hogy a megfelelõ tanulságokat vonjam le.
Bocsi, hogy nem tudtam veled foglalkozni Jankó, de az István állandóan elhalmoz
ah.. hátez.. aaaah..
részemrõl sajnos a gázló reloaded kilõve, de ha lesz kedvetek, elkanyarodhattok Hmvhely felé, és megvendégellek titeket néhány kürtõskaláccsal:)
Keresztapának emlékbe és azoknak, akikkel nem mostanában
fogok találkozni és kíváncsiak a kicsikére!
http://emptytrash.pi...Fuel-EX-8-2009/