Tibibá', ha nagy a gond, akár ma is elhozhatjuk a Syncros kerekeket a Balázstól, csak szólj! Legalább bejárathatod õket a Retró Gázlóra.
(De komolyan, a bartert késõbb is ráérünk rendezni. Gondolom ezen nem fogunk összeveszni. :ubytek: És inkább a tiéd legyen (hogy alkalmanként viszontláthassam én is, meg Matti keresztapuka is), mint valami hülyegyereké féláron.
Reggelre már nem fájt, csak olyan "gonosz" nyomás volt benne. Tekertem 2 kilométert a Cserfa ABC-ig, attól újra fájni kezdett. Most megint pihentetem, aztán holnap megyünk Vicával egy laza negyvenest. Majd meglátjuk...
Bizony nagy a baj.Annyira hogy teljes szürkeállomány csere szükséges.:(Azt hittem hogy csak kónusz vagy golyó törött,de ahogy kitekertem a kónuszokat,a racsni egyszerûen leesett,és széthullott belõle minden.Akkor még azt hittem hogy csak a racsni adta meg magát,de nem.Az agy azon menetes része,amihez rögzül a racsni,LETÖRÖTT!Vagyis kuka az egész agy.Mondjuk kónusz és golyó csere is aktuális lett volna már,meg hát 6. évében járt a cucc.
A barteros dolog elõrehozatalát szívesen elfogadom,de elõtte nagyjából beszéljük majd át személyesen is.Holnap hogy érsz rá?
Na az jó hír,akkor reméljük a Retro Gázlóra már nem lesz semmi gondod.