Kösz a gratulációt!
A balesetmentes közlekedés garantálni tudom!
Elég könnyû lesz autó nélkül!
Jól hallom, trabantot szeretnél vásárolni? Ráadásul kéket??
Egyébiránt gratulálok!
Kösz a gratulációt!
A balesetmentes közlekedés garantálni tudom!
Elég könnyû lesz autó nélkül!
Akkor gratulálok uram és balesetmentes közlekedést...ja és egy BMW-t
Az nem kell neki! Õ az amerikai márkákban hisz!!!
Empty: Én is gratulálok!
...ja és egy BMW-t
Még nincs! Majd jövõ héten intézem!
De vezetni, vizsgázni már nem kell menni!
Hála a jó égnek!
Szóval akkor nincs jogsi?
Jelentem most már nem kell többet vezetnem!
A sebesség mindent megold.
Én meg csak ott szeretek bringaúton menni, ahol rövidebb.ahol az út mellett megy a bringaút, ott mehetünk ott, ahol kacsmarog a szántásban/nádasban ott szívem szerint én kicsapatnék a fõútra. de majd helyzet és társaság függvényében alakul...
tavaly a déli parton végigmentünk a 7esen földvártól máriáig
írjak a vkse levlistára?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Milyen bringákkal mentek (milyen gumival) és mennyi idõ alatt tervezitek? (csak azért kérdezem, mert ha reggelre érnénk vissza, lesz valamilyen bringás felvonulás almádiában, ahová kerékpárosok kellenekjóvan, dumáljátok meg, aztán ha akarsz, akkor gyere.
úgy néz ki, hogy hárman vagyunk eddig, szerintem olyan 5-6-7 óra körül indulnánk almádiból az óramutató járásával megegyezõ irányba
Tegnap a jövõ péntek=most péntek.most péntekre gondoltam én (aug 7)
Bence is eljönne velünk valószínû
most péntekre gondoltam én (aug 7)Még nem tudom, hogy a jövõ péntek jó-e nekem. Jövõ hétvégére be van tervezve egy Vértes nagykör, egy bakonyi pályakeresés meg még szívesen elmennék a VV-féle Börzsönyi szívatóra is.
![]()
Meg most nagyon álmos vagyok.
Fogalmam sincs, hogy lehetne elkerülni a szomjazást, hiszen eleve több vizet (izotóniás löttyöt) ittam mint amit normál esetben megkívántam volna.
:
Még nem tudom, hogy a jövõ péntek jó-e nekem. Jövõ hétvégére be van tervezve egy Vértes nagykör, egy bakonyi pályakeresés meg még szívesen elmennék a VV-féle Börzsönyi szívatóra is.ööö
én már mentem egyszer, másnap elég fárasztó volt a meló
pénteken menjünk, mert szombaton lájtos melóm lesz!
este 6 óra körüli indulás jó lenne
Köszönöm uram! Legközelebb többet iszol .....Elõször is hálás köszönet Mattinak, meg Dózernek a lelkes támogatásért!
Számomra a tegnapi teljeskörû túlélõtúra volt. Valószínûleg elszomjaztam, és ezért fájdult meg állat módra a fejem, és ennek lett a további következménye...
Jelentem reggelre rendbejöttem.
Fogalmam sincs, hogy lehetne elkerülni a szomjazást, hiszen eleve több vizet (izotóniás löttyöt) ittam mint amit normál esetben megkívántam volna.
Matti! Isten éltessen!:beer:
Matti !!! Boldog szülinapot !!! A CERVÉLO országúti kerékpárok szeretnek tégedet !!! Térjél meg te bûnös, amíg lehet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()