Én Salzkammergutban teszteltem az enyémet: 4 óra esõben (kb aldis ár 5X-öséért:(): szarrááztam:klnie:.délelõtt teszteltem is az esõben egy fél óráig - az idõ alatt nem ázott át
Igaz arra az esõkabát az igazi megoldás:)
Én Salzkammergutban teszteltem az enyémet: 4 óra esõben (kb aldis ár 5X-öséért:(): szarrááztam:klnie:.délelõtt teszteltem is az esõben egy fél óráig - az idõ alatt nem ázott át
54-est vettemMekkora a méreted?
Most jövök a Balmádi út melletti Aldiból, piros kabát van 48,50,52-es méretekben. Ne már, hogy nem jó rád valamelyik?!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Mekkora a méreted?köszi a tippet, de végigjártam õket.
az elkerülõ mellettiben kezdtem, ott találtam az utolsó darabot a méretemben, aztán feljöttem az intersparhoz, de ott még talán ffi kabát sem volt már.
raktárat megnézték mindkét helyen.
annyira nem létkérdés ám, csak a piros az feltûnõbb, azért azt akartam.
most már csak bringázol? Zoli mondta a boltban, hogy csak akkor mész melózni, amikor kedved van
köszi, tudom, hogy kemény lesz.Felkészültél?
Taktika megvan?
Sok sikert! Kemény lesz!
köszi a tippet, de végigjártam õket.Ha szeretnél piros kabátot nézd meg másik Aldiban + lehetséges hogy raktáron van még !!! (kicserélik)
aha
az utolsó kabátot hoztam el a méretemben meg egy kesztyût zsákmányoltam.
kabátból pirosat akartam, de reménytelen volt
Felkészültél?szombat reggel megyünk
A sebesség mindent megold.
A sebesség mindent megold.
most már csak bringázol? Zoli mondta a boltban, hogy csak akkor mész melózni, amikor kedved vanNem nem az egy rövidített kör volt.
Matti
amikor találkoztunk akkor is ezt a kört nyomtad tán'?
(már 610 km-em van szeptemberben:p)
Kocka embertársaktól kérdezem: Az lehetséges-e, hogy az õsöreg gépem (CPU 2,4Ghz és 256MB RAM) logical paging-et csinál, és ezzel folyamatosan megfarkalja a lemez 60-70%-át? Vagy csúnyán benéztem a monitor diagrammokat, és más okozza az elviselhetetlen lassúságot???
ahaAndris :vettél cycling ruhácskát Aldiban ???
1. járható
2. K járható, de a piros is (piros jobban) kék egy részén esetleg tolós lehet illetve mehetsz Vashámortól a kék +-on Ajkáig onnan pedig aszfaltos erdészetin a sárga - jelen fel a kab-hegyre tetszés szerint.
3-4. kérdésre nem tudom a választ.:confused:
Még mindig él az a lehetõség,
hogy ha elõre tudom mikor-merre,
akkor úgy készülök, és du. 17:00 után
tudnék menni tekerni! Laza 2 órára
el lehet még menni! Lámpám meg van,
így haza is találok!
Van ideje valakinek egy B.Füred-Veszprém túrához a mai napon ?