Ha az asszonypajti eddig még nem lelkesedett volna a tekerésért
Csak 18 éven felülieknek!
http://erotika.indav...cikli_noknek_18
Nekünk nincs baj sem a hétvégével sem a csütörtökkel. Mindössze annyi, hogy vagy Babi vezet, vagy Én iszok!Helyzet az, hogy a szombat eddig sosem volt jó, ezért nem is ajánlottam. Az esélyes a csütörtök és a péntek volt. Laciklonék lefújták a pénteket, úgyhogy marad a csütörtök.
Talán a ti vallásotok tiltja a hétközbeni berúgást?
OK. Gösser. Sör. Pizza.
18.00 OK?
Jankó, jössz akkor?
Holnap leadom az asztalfoglalást 9-10 fõre.
Helyzet az, hogy a szombat eddig sosem volt jó, ezért nem is ajánlottam. Az esélyes a csütörtök és a péntek volt. Laciklonék lefújták a pénteket, úgyhogy marad a csütörtök.
Talán a ti vallásotok tiltja a hétközbeni berúgást?
OK. Gösser. Sör. Pizza.
18.00 OK?
Jankó, jössz akkor?
Holnap leadom az asztalfoglalást 9-10 fõre.
Ha jól látom, december 10-e csütörtökre esik. Miért nem hét végén bulizunk? Mondjuk sör-pizza a Gösserben? Egyébként hány órakor kezdõdne a dajdaj?
Helyzet az, hogy a szombat eddig sosem volt jó, ezért nem is ajánlottam. Az esélyes a csütörtök és a péntek volt. Laciklonék lefújták a pénteket, úgyhogy marad a csütörtök.Hoppá,ezt meg sem néztem,magától értetõdõnek képzeltem a 7végét.
Ha jól látom, december 10-e csütörtökre esik. Miért nem hét végén bulizunk? Mondjuk sör-pizza a Gösserben? Egyébként hány órakor kezdõdne a dajdaj?
Matti
Dózer
Laciklon
Babi
Andris
+1fõ
Déenes
Mukunda
Eddig nyolc!
Janes?
Empty?
Jankó?
Mások?
Küldöm privátban,de az iwiwen is az van kint.
Tegnapelõtt kimentem a Tesco/Shell kúthoz,kipróbáltam,mennyi ideig lehet mosni egy db százassal.2 percet,úgyhogy legközelebb oda érdemes menni.A többi kút,ahol eddig mostam,kb a fele idõt adta ennyi pénzért.
Küldenék egy vázlatot méretekkel.
Melyik email címre küldhetem?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Mondd csak,még belefér.
MattiÉn is szeretnék menni !
Akkor összesítsük az eddigieket, mert idõszerû lesz az asztalfoglalás!
Nagyon titokzatos vagy!akkor engem pluszolj meg egy fõvel kérlek, aztán maximum lesz egyel több helyünk...
akkor engem pluszolj meg egy fõvel kérlek, aztán maximum lesz egyel több helyünk...Tegnap?!
+-egy két fõ gondolom nem probléma, csak törekszem a nagyjáboli belövésre.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Neki egy chippendale fiút intézzetek!
Én viszem a páromat is, hiszen Õ is a csapathoz tartozik! Ugye Ti is így gondoljátok!A Gösser jó hely.Asszonyos buli lesz,vagy csak a go go girl-ek jönnek?