Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Az egyém ~2kg. Basszus. Tényleg te nyertél. :)
Erre iszunk! :cheers:
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
nekem csak a vázam 6 és fél. én nyertem

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Az enyim meg 13,2 kg és CC gép :bananadan
De könnyebb lesz még jóval. :) :) :)

Bikertigger: Neked milyen bikeod van, hogy 15,5 kg?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
enyém is.de az nem cc...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

15kg-os cc gép. ez jó:)

enyim 15,5 kg ...és cc gép...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

bocsi nekem az!!! kisgép! télleg túlzás hogy cc de ezzel kitekerek a világ végére is. a bótig.
elnézést kérek a cc verda tulajoktól!
tessék szörnyülködni!!
http://peterdh.uw.hu...s/pezse_boa.jpg

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
én is nyomatom a bukkbe a 80 kilcsis túrát a 22+ kg-os súlycsoportban levõ vegával.
edzeni kell. meg azért van benne az spv-s tag. hozzákell erõsödni. az tény hogyha ráülök a 15 kilós cc gépre azt meg se érzem amikor tekerni kell 48-11be, és lehet száguldozni... :)
és gondolom ha meglessz a jövõszezon verdája ami pillenehéz (20 kg alá) lessz azt jobban fogom kezelni, mert ha a kõkerékkel tudok 30 cm-t bunnyzni akkor könnyebb verdával jobban lehet csapatni. szerintem jobb nehéz verdáról átálni könnyebbre mert már hozzá vagy erõsödve. de azért nem bízok az enduró jellegû gépekben mert rontó pál vok. az nem biztos, hogy jól viseli ha hibázok és belerombolok egy 30 centis sziklakertbe. pl lásd cserépváralján a várfalat (a feltárásnál) ahova mogyi is beugrott. nekemis sikerült ugyanúgy elnéznem az irányt. :)
leteszteltem a felütésvédelmemet.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
én amikor vettem a kancsit,akkor sokat gondolkodtam,hogy mit is vegyek. de már nagyon örülök,hogy így döntöttem. lehet,hogy néha jobb lenne 3-4 centivel több,de csak nagyon néha.nekem az számít,hogy sokkal kezelhetõbb ez a könnyû kis gép,ráadásul el tudok menni vele akár egy 50km-es túrára is.ezért van benne boxxer ride.letekerem,aztán gyerünk felfelé.utáne kitekerem és irány lefelé...szerintem ez a legfaszább. Chickennel nyomjuk ez hétvégente.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

szerintem ezen van a hangsúly..
majd ha szponzorált versenyzõ leszel, akkor kell úgy bicót választani, hogy az adott pályára a legjobb, adott esetben merev bicó(Gumi, tokod)...
de addig azért szerintem élvezni is kell a mókát, amire a mór trevel iz better él, és a flóter megléte..:D

Ez igaz is, de pld itt nekünk a Janin egy 160/150-es gép elég, és élvezetes is mert nincs olyan pálya ami nem sík nagyrészt és nem kell felfelé tekerni.

Nem tudom egyébként nekem a nagygépet mozgatni kemény meló, de aki ment vele két percet az átérezte.
Oké hogy ha lefelé van akkor jó, csak azért én szeretnék úgy elmenni a pályákhoz hogy nem kapok izomlázat, a másik meg hogy mivel a jános hegyen igazából vagy mész a megszokott 5-6 pályán vagy keresel mást magadnak és tekergészel, de én ezt nem tudom megtenni mert nehéz a cucc a tekeréshez.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Ezt írtam utána, csak kitöröltem, hogy nagyobb bringával kényelmesebb és viccesebb.
De ha ilyen komoly versenyzõi ambíciókat táplál valaki:)
Nekem DH versenyre egy specko enduro kéne nem több, sõt a hétvégén átfutott az agyamon hogy minek nekem 20 kilós szörny úgy egyáltalán.

amikor nyaralni voltam a balcsinál, demotomi kölcsönadta az enduroját, nagyon gondolkoztam, hogy eladaom a picsbe a mostani bicómat, és szerzek egy endurót, hiszen úgyse kell nagygép itthonra, úgyis alig megyek hegyre, stb, de elvetettem az ötletet, metr nem olyan jó érzés tekerni azon, mint egy nagyobb gépen...legylábbis nekem
Van állásom...:bananadan

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
meg nem is egy fékezõs típus:)
nem is keményedik fel a hátulja:D:D:D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
gumi tokodon a px fs-el ment ami nekem nagyon tetszett
okosan volt összerakva!
bár a kispizzákban nem bíznék, dehát õ nem 80+ kiló, arra mérget vennék

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

viszont nem olyan élvezetes!

szerintem ezen van a hangsúly..
majd ha szponzorált versenyzõ leszel, akkor kell úgy bicót választani, hogy az adott pályára a legjobb, adott esetben merev bicó(Gumi, tokod)...
de addig azért szerintem élvezni is kell a mókát, amire a mór trevel iz better él, és a flóter megléte..:D
Van állásom...:bananadan

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

hm.nekem olyan van.már ha 17cm rövid. de egyébként tény,hogy gyorsabb,mint egy nagy bicaj(mármint ezeken a pályákon). viszont nem olyan élvezetes!

Ezt írtam utána, csak kitöröltem, hogy nagyobb bringával kényelmesebb és viccesebb.
De ha ilyen komoly versenyzõi ambíciókat táplál valaki:)
Nekem DH versenyre egy specko enduro kéne nem több, sõt a hétvégén átfutott az agyamon hogy minek nekem 20 kilós szörny úgy egyáltalán.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de ha az eredmény számít, és nem az élménybicózás...

az hogy a 4.5 km-es pályán van 0.5km szakasz, ahol szükség van a nagyobb rugóútra(itt nem nagyon volt) és utána me elötte 3 km sprint.....
ide elég lett volna simán egy max 15cm meg spd hogy jól tekerhetõ legyen....:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hm.nekem olyan van.már ha 17cm rövid. de egyébként tény,hogy gyorsabb,mint egy nagy bicaj(mármint ezeken a pályákon). viszont nem olyan élvezetes!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Itthonra rövid utas, spd-s, 15 kilós gép kell dh-ra.Ha azt nézzük milyenek az adottságok.
És pézsé!2000 dollár felett szinte minden váz jó.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
tudje ezt õ nagyon jól, csak beírta hogy ez sem hátrány ha....

:)
és igaza van, nem hátrány.
de zért olyan misztikus fontossága sincs a meglétének....

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ezt most nem értem.nem bántott téged senki.csak azt kellene megértened (meg még pár embernek),hogy egy váz nem attól lesz jó,mert van rajta floating.ezer más szempont van.a magyar pályákon szinte észre sem fogod venni a hiányát.ha itthon eredményes akarsz lenni,akkor inkább olyan bringát építs,ami a hazai viszonylatokhoz tökéletes.