nem szeretném lecserélni! csak elcserélném. de semmi szükségem nincs rá a boltbajárásonkívül. terát egy kiforrot boltbajárós ccverda!A boát nem csak a színe miatt cserélném le, és nem csak erre...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2005. november 07. - 09:25
Írta 2005. november 06. - 21:53
jolvan utananezek. Nem mintha annyira nagy bumm lenne csak kivancsi vagyok.
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
Írta 2005. november 06. - 20:57
Nem, 2006 topicba bele is tettem valamikor, de az Evil oldalán is fenn van.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. november 06. - 19:41
van az tobb is
evil g-boxx megoldasaval mi tortent? probalkoznak meg vele?
evil g-boxx megoldasaval mi tortent? probalkoznak meg vele?
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
wannabe...
wannabe...
Írta 2005. november 06. - 19:31
de nem kell láncterelõ, váltó, kazettás agy, fogsor, rövidebb lánc is elég, stb. szóval akár fél kilót is megspórolhatsz
Írta 2005. november 06. - 19:21
de akar egy atomot is kibir. Bar nekem se kene. Nekem a gemini dh az etalon meg most az uj gracia. Arra csorog a nyalam es masra nem nagyon.
nemko dzsiboksz se 10 inch...illetve a 10inch mashol mar megvan
nemko dzsiboksz se 10 inch...illetve a 10inch mashol mar megvan
wannabe...
wannabe...
Írta 2005. november 06. - 19:17
Hát nekem nem kéne:(
Építhetnék belõle 27 kilós cájgot.
Hiába írnak akármit egy 9 kilós cucc az kilenc kilós marad.
Építhetnék belõle 27 kilós cájgot.
Hiába írnak akármit egy 9 kilós cucc az kilenc kilós marad.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. november 06. - 19:15
én csak álomnak nevezem
-> ALIAS KLEMENT
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
Írta 2005. november 06. - 19:10
es nyikolajnak hivjak...
wannabe...
wannabe...
Írta 2005. november 06. - 18:56
Írta 2005. november 06. - 13:53
Ami nemetorszagban az meg 5000 euro vagy tobb
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 06. - 13:08
Minden DH váz $2000 vagy több, ami USA-ban/Kanadában készül.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. november 06. - 13:00
ja el is felejtettem: múltkor írtam a dark cycles-nek, hogy megkérdezzek a scarab-ról pár dolgot...
válaszoltak is:
pöppet drága, de attól még mindig nagyon bejön:-)
válaszoltak is:
Hi Thomas:
We don't have a US distributor at present, we are selling direct. US retail price is $2100 including shipping. The recommended fork height is 7 - 8 inches. Let me know if I can be of any more help.
cheers,
Lee-Ann McGuire
Vice Director
Dark Cycles Ltd.
111-7400 MacPherson Ave
Burnaby, B.C.
Canada V5J 5B6
pöppet drága, de attól még mindig nagyon bejön:-)
Autist Team:)
Írta 2005. november 06. - 12:32
Pontosan. mikor keresik (én) akkor sosincs meg, hát kissé dupláért adják mint a játékboltokban, kint meg 3-5 euro
Thez üzenõfal ->
Thez üzenõfal ->
Ride everywhere.
.
Írta 2005. november 06. - 12:30
modell/makett nicns a maliban? (stop shop) ott szokott lenni mindig... (persze kivéve mikor valaki keresi)
Írta 2005. november 06. - 12:21
Ma endúró lenne vagy ligt freeride, nekem pont ezért felene meg. Valamelyik nap linkeltem valahova egy tuningolt fehéret, no az volt a legszebb, persze nem csak optikai tuningal.
Ha már ennyit foglalkozok vele asszem tényleg szerzek valahogy egyet.
A modellt lassan egy éve megrendeltem, de basznak szólni :-/
Ha már ennyit foglalkozok vele asszem tényleg szerzek valahogy egyet.
A modellt lassan egy éve megrendeltem, de basznak szólni :-/
Ride everywhere.
.
Írta 2005. november 06. - 12:12
az a Giant manapság túra/bekkántri váz le7ne:D
Tjaj de az elsõ tényleg olyan széééép.Vagy a linkelt fekete színû..
Begnek asszem volt/van mindkettõ.Igaz,max legóemberke tudná tekerni,de akkor is:)
Tjaj de az elsõ tényleg olyan széééép.Vagy a linkelt fekete színû..
Begnek asszem volt/van mindkettõ.Igaz,max legóemberke tudná tekerni,de akkor is:)
Írta 2005. november 06. - 12:10
akkor te voltál;)
majd egyszer még ilyet. a nagyletörést énse ugrottam, mert 2 napos bicó(sziklás) de a hátsó "lemért 7 métereset" benézés nélkül;)
na de tényleg ON leszek.
Írta 2005. november 06. - 12:09
Ez az van egy "értelmes" ok ami miatt nem veszek ilyet
Csak ketten voltak meg mi. A wegás srác nem merte a letöréseket ugrani (meg én sem) (de csak azért mert nincs flótingom )
Legalább már lebeszéltem magam a votec vázról, pedig nagyon tetszett.
Csak ketten voltak meg mi. A wegás srác nem merte a letöréseket ugrani (meg én sem) (de csak azért mert nincs flótingom )
Legalább már lebeszéltem magam a votec vázról, pedig nagyon tetszett.
Ride everywhere.
.