Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Andix: WEGA2 = ILLMATIC/Magellan (tudod- Janika, Indián, Pósa,/Misi, Dalma)
Mindjárt jön a kép

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Nos a pénzügyi rész mind1 egyelõre. Elsõ telót úgy gondoltam, hogy valami minimál pénzért egy használt Sokkvörk Dh valami lenne kezdetben. Aztán hozatnék be unokatesómmal valami használt német cuccot (használt MonsterT, vagy ami lesz...). Szóval eltekintve a PÉNZtõl TI milyen vázat használtok, használnátok, szeretnétek használni? Pl.: mi a véleményetek a Scottnak mindenfajta oktánszámú vázairól?

Ez a Wega2 micsoda csoda? Mikor, hol, kinek, miért, mekkora, milyen?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Nem tudom pontosan, hogy ezt hogyan gondoltad???
200 -ban mar benne kell lennie a telonak is???
Mert az gaz.
Amugy egyet ertek veled abban, hogy inkabb ha nincs sok penzed akkor egy jo vazat vegyel  kozepes cuccokkal. A telos vazaknal nem is kepzeled mennyit szamit az arkulonbseg, nem ugy mint a merev faru peldanyoknal.
A temanal maradva szerintem valami jo masszivat vegyel, amit lehetoleg nem zuzol szet.
Az uj Wega2 nagyon jo, de jon meg a Napalm is, csak egy kicsit varni kell, de nem hiszem, hogy a telet nem birod ki.
Na mindegy, most nem nagyon tudok gondolkodni igy abba is hagyom az irast...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Mitveszek be te matekzseni?????
tényleg törik.  Csak úgy ropog miko torik

28 000 3/4 = 12 500 ??

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Són a varjú, aki mindent bevesz,  kár kár...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Andix: itt van néhány kép a WEGA/Zoogi vázról:
A kék/fehér a ZOOGI, a többi WEGA (ugyanaz csak a szín más)
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Ezek a képek Szilvásváradon a DH OB-n készültek

Ha ilyen vázat veszel tárcsa féket ne tegyél fel!!! Ismerek pár fickót akinek letörte a támvillát. :-[

Palmer

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Na tényleg, árasszátok el a topicot képekkel. Jöhet bármi, ami nem merevfarú. A wega engem is nagyon érdekel!!! Rakjatok fel vmit! Kösz

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Üdv!

van valakinek egy képe/linkje a magellan wega-ról?

kislust

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Mehecc 1edül mert mi vá vóttunk!!  ;D

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Ez egy tök rendes hely. Egy gond van, hogy mostmár 25$ a havidíja. De nekem még a havi díj nélküli idõkbõl marad pénz, és azóta havonta simán megkeresek legalább havi 25$. Ott gyûlik $-ban a pénz, aztán ha 100$ felett vagy, utalhatod számlára. Mondjuk nekem még csak Junior OTP-m van, de simán megy a számlára a pénz.
Nézz körül nyugodtan csomó meló van, de a legtöbb az web design meg ilyesmi.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Ne bassz! Télleg? Oszt hogy fizetnek? Online a számládra vagy kûddik az tsekket? Csak web készítést munka van, vagy van másik is?

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Jó persze 200 az sok... Ha más mód nincs, majd megyek veletek bankot rabolni  ;D .

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Látom nagyon érdekel a dolog  ;D . Nos, mostanában rákattantam a www.elance.com -ra. Szóval ez egy távmunkás cucc, és ottan melózgatom. Persze ott nem írtam, hogy 16 éves vagyok  ;D . Viszont van kurva sok web design meló, nem nehéz néhányat elcsípni. ÉS OTT $$$ fizetnek, és amerikai nagyságrendben....

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Bazze Andix nem kötekedni akarok de 16 évesen honnan szerzel 200ezer pénzt??  ???

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
De lehet, hogy inkább veszek egy nagyon fasza merev vázat, meg lecserélem a Deore cuccokat XTR-re és Racefacere, az össztelós verda helyett. CSAK valahogy húz a színem az össztelósok felé (túl sok Krankedet nézhettem  ;D ). Aztán lehet, hogy érdekelni fog az a són Dhs gép... Mondjuk mintha már 1x láttam volna (Bergusson?), akkor annyira nem tetszett meg. A Wega viszont a kis fehér-kék színében eléggé megtetszett  ;D .
Most abban is reménykedem, hogy 2002-re kihoz valamit a Magellan. Észrevehetnék, hogy kéne a Scutum (freeride) mellé egy Dh-s váz is a kínálatba. (Jó lenne, még az is, hogy Polarx láncvillacsatlakozását olyanra csinálnák, mint a 2k1 tiralé....)

NA de lényeg a lényeg, képekkel, tipekkel nem kímélni.  ;D

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Nyugi, azért nem kell letütni az utcán ha láttok  ;D . Szóval a 200 amolyan max pont. Tehát a felett nincs értelme semmilyen dologban gondolkodnom, sõt igazából még a 200-ba kéne egy olcsóbb sokk-wörk teló is, valami ami mozog vagy 15-öt. Szóval, ha jön valaki, hogy ad egy FOES-t 200-ért, akkor arra lehet, hogy vevõ vagyok  ;D .
Szóval most azért vagyok gubancban, mert a mostnani Meridat (Speed, Judy C, Deore, meg ilyesmik) megtartom CC, Ds, túra jellegûre. Vagyis meg akarom tartani. Csak hát merevfarúval nem lehet annyit poénkodni, rendesen Dh-zni, leugrani a nagymama nyaralójának a tetejérõl  ;D .

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 posts
andix, szvsz érdemes szétnézned nyugati boltoknál (most nem a westendre gondolok...), ha ennyit szánsz vázra. én pl. nyáron vettem németben egy trek vrx-et 1100 márkáért. ez is jó kis frírájdos váz. itthon ennyiért nem kaptam volna meg.
pl. a www.jehle-markt.de oldalon sok király bicó van, náluk már voltunk egyszer és nagyon korrektek, lehet, hogy vázat is eladnak külön.

de Palmer ajánlatát nem lehet felülmúlni asszem... :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
200EZRET KÕTENÉ VÁZRA?? ÉN MEG ASZITTEM HOGY 1 NAGY ÁLLAT VAGYOK AMÉR RUCKUST AKAROK!!!  ;D

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Nos pénzügyi részt úgy még nem gondoltam át rendesen. Úgy tûnik most, karácsony tájban felfut a bankszámlám. Úgy a max, amit a vázra költenék 200 matyi. Persze ez függ attól is, hogy milyen telót tudok szerválni hozzá, mert nem raknám be pl.: a Wega-ba a 8cm-t mozgó Judy C-t  ;D . Viszont olyat nem akarok csinálni, hogy veszek egy 10-12 cmt mozgó vázat, mert hamár veszek, akkor valami jobbat. Inkább rakok rá Altust tavaszra, minthogy XTR hátsó váltót egy gagyibb vázra.

Egyelõre még csak terv szintjén áll a dolog, mert pénzem sincs, meg tényleg kéne pénz, mert a mostani gépet nem adom el.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Nekem 2002-es teló Ruckus váz nyerte el teccésemet!!  ;D Mostan csodálkosztok mi??