Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Author Sovereign vagy mi a mano, meg eggyel keményebb az a-zone... de azzal sem gáz CC-zni..
a Magellánrol nem tom mit tud... a cc-s
JA! meg az UMF freeride.! nemsokára lehet majd kapni!

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
A schwinn rol vannak kemfotok?

garirol meg annyit : hallottam mar olyat hogy a villapapucs letort, es a kedves forgalmazo megheggesztette es visszaadta a kedves vasarlonak. Neveket markakat nem mondok

Otlet vmi jo kis ossztelosra ami konnyu, mozog ugy 13-15 cm t megfizetheto szep meg minden?
Olyan kellene ami nem CC ossztelos de nem is csak lefele gurul.

Ja hetvegen probaltam egy Votec et. Asszem Cougar volt. Levego-levegos telokkal. Hat nem semmi. Jol ossze van rakva. Elsore kicsit furi volt, de hat gondolom konnyen meg lehet szokni ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a caprine ~40
van egy regi 2001 (kevesbe hasznalt) ~30-ert az aproban

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
MALI-t ne vegyél! pár darab belöle anyaghibás és ha eltörik dobhatod ki, mert a gari semmit sem ér náluk... még nem hallottam olyanrol, hogy valakinek egy az egyben kicserélték volna a MALI vázát...
amugy meg a schwinn nek(ha minden igaz, akkor az övék... mert eddig csak festék nélkül láttam) lesz egy ultrabrutál jump váza...
amugy meg kala-val 1-t értek! ez a kettö ami szoba jöhet.. ja a Caprine Dual mennyi? ( amugy a 2002-es és 2003-as nekem valahogy nem tetszik... a 2001-es viszont szép volt)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Sztem ha olcsó brutál-fun váz kell,akkor nézz szét jobban.Esetleg egy használt PolarX,vagy egy Neuzer izé.Airborne.26e,és elég strapabíró.Nem hinném,h annyira megéri a Boa.... ::)

orbanjd

orbanjd

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Mit gondoltok a Mali Boa vázról? Számomra a szempontok : occsó és árához képest strapabíró (szlalomra és hegyre lenne használva)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
caprine/magellan
csejenn mar nem nagyon lathato

pitzu

pitzu

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Tudja valaki, hol lehet Cheyenne vázat kapni?Kapható-e külön váz?Egyáltalán gyártanak még ilyen bringát?

Hétvégi buli-bringának kéne valami jó kis váz.

Octadrive

Octadrive

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Magam sem hallottam még itthon róla túlságossan és ezért is raktam fel ezt e témáz.

Nos egy biztos, h. nekem lesz egy, mert hamarossan megyek ki a németekhez ezért a kis dögért, és ha érdekel valakit még akkor szóljon, hozhatok többet is, meg infókat is adok ha érdekel.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
szertem nem lehet kapni!
a nemetek imadjak!
nagyon birjak a cuccot!

Octadrive

Octadrive

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Fun Works vázak kisországunkban!

Most hozok magamnak be kintrõl ilyen vázat egy Dual Slalom-ot. És az érdekelne: ki mit gondol a Fun Worksról, h. itthon lehet e ilyet kapni és ha igen akkor mennyiért?

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás

Nem mondom, hogy atomstabil, de azóta lett rajta egy picit módositva, a láncvillához kapott még egy rögzitést.

Szerintem ha egy vázon nincs t.fék szem, akkor nem kéne erõltetni... ::)
Mert ugye ha nem raknak rá, akkor a hátsó papucsot se kötik be olyan hosszan, ezért az nem is olyan erõs kapcsolat, mint a t.fékes vázon. Ami nem túl megnyugtató dolog, tekintve hogy ezt a részt igencsak igénybe veszi a fékezés.... :-\

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 hozzászólás
nekem volt vagy 1.5 évig egy cane creek levegõs tagom, teljesen megbizható volt. és az még egy régebbi modell volt. rá kell tenni egy neoprén védõt és tiszta is marad.
aki meg durvul az úgyis értékeli a rugósok aktivságát, eleve olyat vesz, nem ?
néhány váz viszont eleve levegõsökhöz van tervezve ("falling rate"), rugósokkal könnyebben leül.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
A mostani vázamhoz kaptam egy levegõs tagot (DNM AO 1 Backdraft), 190-es, elméletileg 50 mm-t mozog, de valahogy semmi bizodalmam nincsen benne. Akit érdekel szóljon... :)

Szerintem azért elég gáz lehet erdõ közepén elhagyni a levegõt a rugóstagodból, még akkor is, ha nem ment tönkre, csak nincs nálad pumpa. Az acélrugóval ilyen azért nem történik...

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
attol meg az 5let jo....!
amugy az uj mountain bikeba leteszteltek 9 levegös rugostagot, laborba. minden idöjarast es 2 eves terhelest szimulalva.
eredmenyeket majd nyomok a telos / rugostag topicba.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
A Bionicon már egy régi projekt.

Tavalyra lett belõle széria, mert a Suntour a karjai alá vette a céget, és egy kis technikai know-how-val, valamint tõkével megsegélyezte a két német csávót, aki csinálja. nem hülyeség, de én eleve nem bizok semmiben, ami levegõs....

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Ha ügyes vagy hegesztés nélkül is mehet a dolog. Nekem a Crux vázamra IS felfogatást barkácsolt egy haverom.
Itt van néhány kép:
http://d-eyes.pganet...sztes/index.php

bazz nyugtass meg, hogy ez még a hegesztés elõtti állapot, vagy ráadásul az adapter még alu is? :o :o :o :o :o

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ez a brinyo volt a 3sat-on meg a nicolai meg egyeb finomsagokkal!
3 hete kb

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 hozzászólás
én ebben a boltban vettem a vázamat, talán ez a legközelebbi német bicajbolt (Hammerau), és jó nagy is.. :)

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
ugyan itt (2rad-stadler-on) talalhato rocky mountain slayer 2001es, fox vanillaval 1399,- euroert!