Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
kala, ezt megmondtad! Szerintem nekem a rövid váz jön be mert alacsony is vagyok. Meg ugrizni a röviddel könnyebb sztem. Minden másra ott az Eurocard. Vagy inkább a többi. Szóval én a rövidre voksolok.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Yepp.Ugri-bugri gépnek talán nem olyat kéne választani,ami nem elfeküdve kényelmes :)
Bár kinek mi jön be-

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Szerintem kala arra gondolt, hogy elég hosszú a gép, még S-es méretben is, pláne az UMF-hez képest.

Szerintem is a Kona, kb. hasonló pénzért lényegesen jobb alkatrészeket kapsz. nincs akadálya a discre fejlesztésnek, 5 év gari a vázra 3-al szemben. Viszont a telót tényleg cseréltesd ki valami másra.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nem azért, de azért scrap elég messze van a cc töl... talán annyi, hogy van két kereke! de az egy elég kul gép, annál már csak a stuff jobb.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Talán a Scrap egy kicsit túl cc-s,legalábbis láttam már pár embert,aki ilyenre használja,biztos a relatíve nagy tengelytáv miatt.Az viszont tény,h mint váz,nagyon jó,és megéri a pénzt.A telót én egy Suntourra/Mozora lecserélném,és minél rövidebb stucnit nyomnék rá....

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Inkább a Kona. A Meridának úgyhallottam hogy szarok a csövei meg egyébként is merida....
A Kona meg egyébként is jó. Csak azt a szar telót dobd ki belõle nehogy megpusztulj.

Sly

Sly

vendég

• fórumtag
  • 73 posts
Hi

Én is Konára voksolnék.
Bár a másikat nem ismerem, de tudom, hogy az a Kona nagyon jó.

Bi 8)

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Scrap szerintem is. Esetleg az EXR Comp-ot érdemes még becserélned vásárláskor, legalább egy EXR-re.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
jaja, sztem is inkább a scrap a befutó! a merida sztem piszok drága ahhot képest ami rajta van, de a scrap az király!

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 posts
Hali!

Én a Kona mellett tenném le a voksomat!
Mentem vele nem rég egy órácskát.És nagyon ütõs kis váz.ANnyira jó eltalálták a geometriáját hogy nem akartam róla leszállni.
Egyébként egy gyári felszereltségû gép volt és nagyon megérte azt a 160ropit amit ott kellett hagyni érte.

A.G.S.

A.G.S.

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Kedves Fórumozó Kerékpáros Gyerekek!

Kerékpárt szeretnék vásárolni, méghozzá állatkodásra, lejtõzésre és ugrálásra. Persze, csak finoman, mivel a fenti 2 bringa (Scrap és Matts UMF) már csak erre lehet jó.
Szóval egyiket se ismerem, csak láttam Õket, viszont az anyagi helyzetem alapján Õk lette a befutók a verseny végén.
Kérem, hogy aki tud okosítani a választáshoz, tegye meg.
(egyébkét csak a kb. 20.000.- forintos árkülömbség miatt gondolkodom ilyen sokat)

ThanX!

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts
mi van az egoist-al? láttam a hirdetésed ::)

B._Szabi

B._Szabi

vendég

• fórumtag
  • 211 posts
Engem a Merida XC Mission érdekelne!!!
Pontosabban a váz! Súlyról tud valaki pontossat mondani!!!!! Pontossat ha lehet, mert a 2,5-tõl kezdve a 3 kilóig már mindent hallottam!
Müködésrõl, hátrányokról is szivessen hallanék!
Nekem CC-re és maratonra kellene.... nagyon tetszik, de erõssen gondolkozom rajta!!!

HeGe

HeGe

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
bloke:
http://www.bikemag.h...cikkcsoportid=5

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Engem az érdekelne, hogyan válasszam ki a megfelelõ méretû biciklit. Lehet, hogy triviális a kérdés, de mindig mást mondanak; tud valaki valami igazán meggyõzõ érvet.

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Én úgy hallottam eladta a ruckost, meg elhasználta. Miért nem jött össze a PlanetX? Szerintem Yasec-kal csináltass egy Cromo vázat! ::)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Ha jól emléxem, vagy egy eladó Kangaroo váz az Óbuda bringaboltan. És passzoló 240-es SWDH is.... Merthogy nem kicsi a gyári rugóstag benne, igaz Jorus? ;)

MG

A Ruckus megvan még?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
MG: Da Bomb - 06-30-3086178

Jeti

Jeti

vendég

• fórumtag
  • 179 posts
MG!
tudnámneked ajánlani az apróból :Univega RAM 950
egészvéletlenül a haveromé ;D ;)(és TÉNYleg nem használta)szerintem freeraidozni tökéletes!

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Milyen vázat vegyek? Mert a Planet X nem jött össze. Da Bombot ki forgalmazza magyarországon? Egy telszámot tudnátok mondani?