Nadehát nem is mondta senki, hogy nincs.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2003. szeptember 24. - 15:37
Írta 2003. szeptember 24. - 15:36
Írta 2003. szeptember 24. - 15:27
Az nem lehet, hogy:
- senki nem tudja, milyen dirt vázra gondolsz
- nincs is kép róla a neten
- ha van is, az itt lévõk nem tudják, az a kép hol van?
- senki nem tudja, milyen dirt vázra gondolsz
- nincs is kép róla a neten
- ha van is, az itt lévõk nem tudják, az a kép hol van?
Írta 2003. szeptember 24. - 15:17
Héé!
Átgázoltatok a kérésemen,melyben egy Schwinn Dirt vázról szeretnék képet kérni.
THX!
Átgázoltatok a kérésemen,melyben egy Schwinn Dirt vázról szeretnék képet kérni.
THX!
Írta 2003. szeptember 24. - 13:43
iljics: most van egy DHi nálad, ami nem ment el, de Te már hazahozattad? Megalkuszunk rája?
A Magellan egy magyar márka, vagyis magyar matricaszett. A vázak taiwanon készülnek, és itthon fényezõdnek, matricázódnak. Az olcsóbbakat lehet, hogy kinn is festik. A Cseke Rt. "kitalációja".
Neuzer - Hauser, Matrix
Máli - Mali
stb...
GT Rider:
Én is szeretnék Mercedest, lehetõleg az új S600-ast, de 10.000-ért, most csak annyit szánok rá. Nincs rá pénzem, de álmodok róla. Szóval mégis lehet.
Álmodni egy dolog. Hülyeségeket kérdezni egy másik dolog.... :-X
A Magellan egy magyar márka, vagyis magyar matricaszett. A vázak taiwanon készülnek, és itthon fényezõdnek, matricázódnak. Az olcsóbbakat lehet, hogy kinn is festik. A Cseke Rt. "kitalációja".
Neuzer - Hauser, Matrix
Máli - Mali
stb...
GT Rider:
Én is szeretnék Mercedest, lehetõleg az új S600-ast, de 10.000-ért, most csak annyit szánok rá. Nincs rá pénzem, de álmodok róla. Szóval mégis lehet.
Álmodni egy dolog. Hülyeségeket kérdezni egy másik dolog.... :-X
Írta 2003. szeptember 23. - 23:30
magyar marka sztem
magellan, hauser, matrix, mas nem jut eszembe!
gt-rider:mindenki almodozik egy sajat lakasrol egy jo hazrol,...
de tudja, hoyg jelenlegi helyzetben soha nem lesz ra penze!!!
mas vegyunk olcson sokat na es persze jot is!
hat persze...
magellan, hauser, matrix, mas nem jut eszembe!
gt-rider:mindenki almodozik egy sajat lakasrol egy jo hazrol,...
de tudja, hoyg jelenlegi helyzetben soha nem lesz ra penze!!!
mas vegyunk olcson sokat na es persze jot is!
hat persze...
Írta 2003. szeptember 23. - 23:09
Gondolom azért hagyod rajtam a DHi-t, mert ennyibõl ki kéne hoznod még egy villát is.
Nehéz ügy. :-\
Nehéz ügy. :-\
Írta 2003. szeptember 23. - 22:35
Tudom mit szeretnék,mennyiért.
Egy GT DHI-t szeretnék.
A schwinn meg 1300euro ha érdekelne valakit....
és Bender is olyan konstrukcioval nyomja.
Egy GT DHI-t szeretnék.
A schwinn meg 1300euro ha érdekelne valakit....
és Bender is olyan konstrukcioval nyomja.
Írta 2003. szeptember 23. - 22:21
Ez nem így van!Azt nem mondtam,hogy az ár mindegy >
A GT DHI-t is megvettem volna tõled,ha lett volna benne egy elsõ villa.Mert nincs annyi pénzem!
És mégvalami:
Úgy nem tudsz álmodozni biciklikrõl,ha tudod,hogy nincs rá pénzed.Így mindenhez úgy kell hozzá állni,hogy nem számít az ár,csak majd a végösszes,és rájösz,hogy az sok......
240e-ért az a DHi egy nagyon jó ajánlat szvsz, simán el lehet kérni érte 350e-t is és még akkor se drága !
Mégiscsak egy VERSENY DH váz.
De Te tudod, hogy mit szeretnél és mennyiért.
Írta 2003. szeptember 23. - 21:59
gyartas taiwan
osszeszereles az kerdeses, hoyg mire gondolsz?
Maga a cég, mint Magellan, milyen országba való?
A Giant vázak is Tajvanban készülnek :-X
Mely márkák magyarok?
Írta 2003. szeptember 23. - 21:57
a-zone csak 160 nem? vagy felment az ára?
amugy az eléggé szimpatikus kis váz, csak 13-t mozog.. mondjuk az is jo... elméletileg lehet geometria változás nélkül növelni a rugoutját!
a rugostag felfogatás egy adapter végülis és abbol egy rövidebbet csináltani és berakni egy nagyobb rugot. 20 mm-rel nagyobbat elvileg be tudsz tenni... és akkor 15-6-t biztosan mozog
amugy az eléggé szimpatikus kis váz, csak 13-t mozog.. mondjuk az is jo... elméletileg lehet geometria változás nélkül növelni a rugoutját!
a rugostag felfogatás egy adapter végülis és abbol egy rövidebbet csináltani és berakni egy nagyobb rugot. 20 mm-rel nagyobbat elvileg be tudsz tenni... és akkor 15-6-t biztosan mozog
Írta 2003. szeptember 23. - 21:42
Ja,és lemaradt:
Lehet,hogy begy author A-zone fogok venni DH-zni,mert csak 180ezer rugóstaggal együtt,ami azért elérhetõ árkategória.Bár ha vágnék bele egy boxxer race-t,háááát,340.
-huh.
mégse fogok venni
Lehet,hogy begy author A-zone fogok venni DH-zni,mert csak 180ezer rugóstaggal együtt,ami azért elérhetõ árkategória.Bár ha vágnék bele egy boxxer race-t,háááát,340.
-huh.
mégse fogok venni
Írta 2003. szeptember 23. - 21:35
Visszatérve a schwinnhez:
Nem számít,hol lehet kapni,és hol nem,mert kimegyek Ausztriába,és ott minden van.
Csak a váz 300ezer forint,vagy az egész bicikli?
Nekem csak váz kell,meg egy rugóstag.
Az a jó ha nem számít mi mennyibe kerül, mert megveszem oszt kész bár azt se tudom pontosan hogy micsoda. :
És TERMÉSZETESEN ha CSAK a vázat megkapod 300e-ért összeteheted a 2 kezed.
Ez nem így van!Azt nem mondtam,hogy az ár mindegy >
A GT DHI-t is megvettem volna tõled,ha lett volna benne egy elsõ villa.Mert nincs annyi pénzem!
És mégvalami:
Úgy nem tudsz álmodozni biciklikrõl,ha tudod,hogy nincs rá pénzed.Így mindenhez úgy kell hozzá állni,hogy nem számít az ár,csak majd a végösszes,és rájösz,hogy az sok......
Írta 2003. szeptember 23. - 21:30
[quote author=[rob]
GT Rider: ami jól néz ki, az jó is?
[quote][/quote]
Ezt a shcwinnre érted?
Nem minden jó,ami jól néz ki!
A scwinn esetében egyszerû a magyarázat:
a schwinn gyártja a GT-ket.GT-ket meg mint tudjuk,nem rosz.
És még valami: az amerikai schwinnekre nincs ráírva,hogy csepel,csak a magyar schwinnekere.
[quote][/quote]
Ezt a shcwinnre érted?
Nem minden jó,ami jól néz ki!
A scwinn esetében egyszerû a magyarázat:
a schwinn gyártja a GT-ket.GT-ket meg mint tudjuk,nem rosz.
És még valami: az amerikai schwinnekre nincs ráírva,hogy csepel,csak a magyar schwinnekere.
Írta 2003. szeptember 23. - 21:17
kicsit OFF de ide jó
kb .2 eve voltam schwinn gyarba es atmentunk egy ilyen nagy termen...tele volt oreg nenikkel es fuztek a kereket..kozbe meg pletyiztek..ez mekkora ;D
mint videken a fonoda.. 8)
kb .2 eve voltam schwinn gyarba es atmentunk egy ilyen nagy termen...tele volt oreg nenikkel es fuztek a kereket..kozbe meg pletyiztek..ez mekkora ;D
mint videken a fonoda.. 8)
Írta 2003. szeptember 23. - 20:44
Írta 2003. szeptember 23. - 20:30
Van egy láma kérdésem: a Magellan vázakat hol gyártják? Mintha úgy rémlene, hogy magyar. Vagy tévedek?
Mely vázakat gyártják itthon, vagy mely komplett bringák itthoni összeszerelésûek?
Köszi
Mely vázakat gyártják itthon, vagy mely komplett bringák itthoni összeszerelésûek?
Köszi
Írta 2003. szeptember 23. - 14:43
Légyszi linkeljen be valaki egy képet a Schwinn Dirt vázról.Kerestem a honlapokon,de nem találtam. >
THX!
THX!
Írta 2003. szeptember 23. - 13:50
Írta 2003. szeptember 23. - 10:03
Nos nekem a Merida 395 mm magas volt 130-as villával és 200as SW DH-val. A tengelytáv meg 1120 mm volt. Mindemellé hátul is csak 135 mm-t mozgott. Szóval DH geometria, enduró rugóutak.... Nem akarok mégegyszer ebbe a hibába esni. Ha ilyen lesz a geometria megint a leendõ biciklimnek, akkor legalább 7"/8" mozgása legyen elöl/hátul....
Baliba: az egyik haverom ilyen vázat hajt, a hétvégén lemérem, ha találkozom Vele. (persze a súlyát nem tudom megmondani, mert egybe van bicikliként, de a többi adatot igen. És Made In Taiwan a váz...)
Baliba: az egyik haverom ilyen vázat hajt, a hétvégén lemérem, ha találkozom Vele. (persze a súlyát nem tudom megmondani, mert egybe van bicikliként, de a többi adatot igen. És Made In Taiwan a váz...)