Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2005. November 22. - 08:27
Posted 2005. November 22. - 04:39
egy akkora vacak csavarozva semmit nem tart ott, akkora zártszelvények mellett. akkor meg minek.
de odarakták.
menõ?
de odarakták.
menõ?
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Posted 2005. November 22. - 00:14
szerintem az a merevitõ az egyetlen, ami jól néz ki abban a vázban
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. November 21. - 23:49
hat nemtom a weylessben eleg erosnek tunt a nyar folyaman. Ez tuti erosebb de csak azert mert az alsocsove ketszer akkora mint a weyless-e es azok a merevitesek.
egyebkent meg az a becsavarozott merevito pont jol nez ki benne...kicsit mintha a FLY-ra emlekeztetne, igaz hogy a vaz tobbi resze kozel sincs hozza.
egyebkent meg az a becsavarozott merevito pont jol nez ki benne...kicsit mintha a FLY-ra emlekeztetne, igaz hogy a vaz tobbi resze kozel sincs hozza.
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
Posted 2005. November 21. - 23:41
"namondjuk a becsavarozott "merevítõ" legalábbis vicces."
Macs bazzeg, mibajod a merevitovel? Az talan az egyetlen ertlmes megoldas a vazon
Amugy ha nem lenne csavaros, megis hogy szedned ki a lengokart az elso haromszogbol?
Macs bazzeg, mibajod a merevitovel? Az talan az egyetlen ertlmes megoldas a vazon
Amugy ha nem lenne csavaros, megis hogy szedned ki a lengokart az elso haromszogbol?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. November 21. - 23:37
nagyvega 200ezer esetleg 220
kicsi meg 150-170
sztem ez egy reális ár lenne
talán akkor vennék egy nagyot....de a matricát szedném le
kicsi meg 150-170
sztem ez egy reális ár lenne
talán akkor vennék egy nagyot....de a matricát szedném le
Posted 2005. November 21. - 23:32
sztem nagyvega egy monsterrel ideális, olyanoknak akik 20 métert esnek lefelé
de nem déhára
de nem déhára
Posted 2005. November 21. - 23:31
weylessnél ez sokkal merevebb.
átötõvel meg nélküle is.
namondjuk a becsavarozott "merevítõ" legalábbis vicces.
átötõvel meg nélküle is.
namondjuk a becsavarozott "merevítõ" legalábbis vicces.
Posted 2005. November 21. - 23:29
lekaparom a matricát , az komoly dizájnermunkát igényelt
de sztem a nagyvega, az szép, matrica nélkül
de 300ért.....felejtõs számomra
de sztem a nagyvega, az szép, matrica nélkül
de 300ért.....felejtõs számomra
-> ALIAS KLEMENT
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
Posted 2005. November 21. - 23:19
nekem nagyon nem tetszik....nagyon ordit le rola az a VEGA felirat...
ennyiert mar inkabb cannondalet vennek...mert azt mar boven lehet kapni...vagy egy atutos weylesst es egy normalis telot
ennyiert mar inkabb cannondalet vennek...mert azt mar boven lehet kapni...vagy egy atutos weylesst es egy normalis telot
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
wannabe...
wannabe...
Posted 2005. November 21. - 23:14
hát nem toom, nagyon teccik, de az ára....nem sok egy picit ezért?
(nagyvega)
(nagyvega)
-> ALIAS KLEMENT
Posted 2005. November 21. - 23:11
Posted 2005. November 21. - 23:08
Posted 2005. November 21. - 23:03
Thez, csak hogy kicsit beleszoljak, en 250 -ert vettem a Tomac -et vadonat ujonan, Fox Vanilla RC taggal, Edco hatsoaggyal, Mr. Dirt Gizmo lancterelovel, Titec nyeregcsovel.
Ehez kepest a Vega 300 -ert...
Es van meg par jo vaz, amit hasonlo aron meg lehet szerezni, uj vagy kituno allapotban.
Ehez kepest a Vega 300 -ert...
Es van meg par jo vaz, amit hasonlo aron meg lehet szerezni, uj vagy kituno allapotban.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. November 21. - 23:01
jo elsõ 3szögben -1 csõ, bocsánat. ill nem saját anyagbõó.
de mennem kell mer vonszolnak el a gép elõl:D
evvan
de mennem kell mer vonszolnak el a gép elõl:D
evvan
Posted 2005. November 21. - 22:56
Posted 2005. November 21. - 22:52
Na most azért azt szögezzük le hogy ez olyan mint egy Azonic Gravity még ha ott is készül, azért a grav picit másképp néz ki..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2005. November 21. - 22:51
~12 oldallal elõbb volt nah, keresd meg...
amugy jah, sok különbség nincs az ac és a büdös között, de az acn mégiscsak szebben vannak kivitelezve a dolgok. állítható rugóút, hydroforming, ezek nem létfontosságú dolgok, de mégis INKÁBB az, mint egy kona
thez: ha úgy nézed, hogy gyorszár, felpuhuló rugóút (vagy ennél már az rendben?) 300 ezer forintért egy szar (de haszálható) taggal... értem én, hogy új és abszolut nem az a baj vele, hogy magellén.. de ha ennyi pénzem lenne, tuti nem vennék ilyet... a régi áron azonnal.
amugy jah, sok különbség nincs az ac és a büdös között, de az acn mégiscsak szebben vannak kivitelezve a dolgok. állítható rugóút, hydroforming, ezek nem létfontosságú dolgok, de mégis INKÁBB az, mint egy kona
thez: ha úgy nézed, hogy gyorszár, felpuhuló rugóút (vagy ennél már az rendben?) 300 ezer forintért egy szar (de haszálható) taggal... értem én, hogy új és abszolut nem az a baj vele, hogy magellén.. de ha ennyi pénzem lenne, tuti nem vennék ilyet... a régi áron azonnal.
Posted 2005. November 21. - 22:43
jó az a vega, csak drága
szertem még szép is, bár a festés... le kell fújni, rendes tagot bele (és ott tartasz, mintha hozatnál egy rendes vázat kintrõl, majdnem újat...)
mérió:
konát ne már.. akkor sokkal már inkább az ac
elég megnézni közelrõl a két vázat
meg ugye kona
mér ac meg kona uaz...
Málna: végülis ha igy nézed h egy rendes váz vs magellan..
de ha azt nézed hogy egy azonic gravity vs egy másik rendes váz úgy már sztem nem teljesen stimmel az írásod. és még gari is van rá. és új és nincs széthasználva, nem horpad a fejcsõ mire ideér, és amúgyis ÚJ.
csak drága:(
az tuti. le is ültem mikor megnéztem mennyibe fáj.
kérem a linket akkoris:D
Posted 2005. November 21. - 22:14
jó az a vega, csak drága
szertem még szép is, bár a festés... le kell fújni, rendes tagot bele (és ott tartasz, mintha hozatnál egy rendes vázat kintrõl, majdnem újat...)
mérió:
meg ugye kona
mérió:
meg ugye kona