Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ok, bocsi fruit ;D ugylatom nem ertjuk meg egymast. sajat velemeny szerint siman belemehet, mivel alu a vaz, ezert egyszer ugyis meg fog halni(kifarad) annyival nem fog elobb mint ha szimplavallassal mennel....

vendég__*

vendég__*
  • vendég
tehz: nem ezt kérdeztem! attol még hogy neked nem teccik, attol másnak tecchet! és gondolkodtam 5 percet, azt nem jöttem rá. szoval akkor ha csak és kizárólag a fejcsõ érdekét nézem, vagy inkább a vázt törés-szemppontból, akkor Ti raknátok bele v nem? szépség, meg hasonlók nem érdekelnek..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
tamaSKA82: tom ;D csak epp aktualizaltam a C6-ra.
fruitfly: a haronak egy masik gyenge pontja van. szal ha mar meg akar halni a vaz, akkor nem a fejcsonel fog, mivel az a mozo kisebb mint az r500-as(jo, tom mas erok hatnak ra meg blablabla) hanem ahol a nyeregvazcso talalkozik a tamvillaval. na, itt fogja megadni magat, HA megadja... de nemtom h a fogasban legutobb igy meno bicos hogyan torte el a vazat ;D de legalabb rugalmas volt ;D az hany centi rugout is? mondjuk a visszaut csili olyan jo, hogy az lock-out lehetett. szal lement a vaz es ugymaradt ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
thez: [rob] a tesóm.

Frui: van rá esély.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
egy super monsti talan mar meghato elmeny lenne a szamara, de nemtom mi vesz ra egy embert duplavallast venni egy kisgepbe!!! gondolkodj mar el legyszives. mi az elonye es mi a hatranya.. erdemes ezen ugy minimum 5percet gondolkodni...
meg hogy néz már ki??

vendég__*

vendég__*
  • vendég
láma kveszcsön: naszóval van nekem egy haro werks dsr vázam és akarok bele telót. tudom, tudom duplavállas csúf, de egy haweromnak van egy mozója, amit hirdet, de talán tudok nála alkudni ;D naszóval a mozo x5.5röl van szó, de aggódom, mert az én vázam nem agyonerõsített, de aztat is hallottam, hogy nem bizti, hogy szétszedi a fejcsövet. azért kérdem: lehet/van rá esély hogy tényleg megeszi a fejcsövem?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
horst link amikor a lancvillan van.
es nagyreszt azert ne ul be mert a csuklopont nem tud nyomatekot atadni.
masik negy forgas pontos

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
a C6-os tesód, vagy az itteni ??? ;D hamar bele kell keverni a csetet ;D
ez a rudacska a fogasnal latottakbol kiindulva van pl a v10-en es a 222-n...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
De nem minden váznál van ez, csak az olyanoknál, ahol a forgópont a támvillán van, a papucs felett, pl vega. A konáknál a láncvillán van a forgópont, és ott nem befolyásolja a fékezés a rugózást. Az egyik rendszert Horst-Linknek nevezik, nemtom melyiket, de tesóm majd jól megmagyarázza, õ ennek a tudósa.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
hat en nem ertem a hulye fejemmel ezt a rugozas vs. fek temat ;D
de azt tudom hogy mikor fekezek az enyim segge pattog mint atom alattam, es tok jo 8)

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
:-*EZGETVÁZZ nem gondolod,peg befektettem vón egy ilyenre! :-X

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Csak bizonyos vázakhoz adják. Nem a 2-300.000-es kategóriában. :)

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
:DNem rosz kis ketyere ez! :D

Hazánkban kapható és mennyiért?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
pedig csak annyi, hoyg ha fekezel a keletkezo nyomatekot (pra jarassal ellentetes iranyu) a lengokar csak a rugostagon tudja tovabb adni mialltal az benyomodik kemenyedik.

ennyi!
;-)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
de lor ;D ha eddig sem volt 100%-osan vilagos nekik, akkor a feknyomatekot meg meg egy csomo masik behato tenyezot beveszel, akkor total bele leszenk ujra zavarodva ;D de ez csak egy meglatas....
errol beszeltem ;D

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
A féknyomatékot hagyjuk, örülök, hogy így már értem... :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
azert bele lehet meg venni szertem a feknyomatekot is nyugodtan.
mivel az is hat a rendszerre alapbol!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
de de.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Dede! ;)

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Örülök, hogy nem csak én vagyok hülye ehhez a dologhoz. De most, hogy fél órát gondolkodtam, asszem kezdem érteni. Ha rugózik a gép hátulja, akkor a keréknek ell kell fordulni a lengõkarhoz képest, de a földhöz képest nem. Viszont ha leblokkolom a lengõkarhoz a kereket, akkor kicsit csúsznia kellene a földön ahhoz, hogy mozogjon a hátulja rendesen. Viszont, ha a vázhoz rögzíten a féket, akkor a lengõkar úgy mozghat, ahogy akar. Nemde?