jówanna... de zavart vkit? ;D lehet, hogy nem ide kellett volna, de a vázzal is kapcsolatban van. ha meg neked annyira nem számít, akkor megdobhatnál azzal a párezerforintos telóval.
ui 2,5 fél oldal lehet, hogy sok, de nem hat!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
vendég__*
Írta 2003. október 22. - 11:06
Írta 2003. október 22. - 10:41
Hogy lehet ennyit recsegni egy szerencsétlen, pár ezer Ft-os telón, ráadásul egy vázas topicban...?! Fruit: vegyél vagy ne vegyél ilyet vagy olyat, de lassan 6 oldal ment el a semmire. Thx!
vendég__*
Írta 2003. október 22. - 10:32
ja, csak régi és ahhoz képest sztem tul drága... majd akkor gondolkodom ha lesz pénzem ;D
Írta 2003. október 22. - 10:18
vendég__*
Írta 2003. október 22. - 10:16
naja, de egy olcsó mozozt megcsípek 12ér és 5ér tuningolom egy használt judy meg 2er annyi. de leeht, hogy inkább arra gyüjtök....
Írta 2003. október 22. - 10:04
melyik mozo? r500? az tuti bir mindent, de ennek a mozgassal kell fizetned ;D ha meg tuningolod, akkor penzzel ;D en is igy gondolkodtam, es mozot vette, mert izmosabbnak nez ki....
vendég__*
Írta 2003. október 22. - 09:59
akkor má csak azon gondolkodom, hogy judy vagy tuningolt mozo. ha a szívemre hallgatok akkor judy, de lehet, hogy a mozoz tovább birja... már csak kell találnom egy olcsó judyt ;D
Írta 2003. október 22. - 09:36
a regi (meg az uj) judy-k is kb megolhetetlenek, nyugi ;D szoktam latni miket kapnak ;D de valami ilyesmi kell a vazba... amugy tom, enis szoktam volt kerekparozni haroval... manualnal kiemelve kb fuggoleges volt a vaz de ez meg lehet h mar csak szemelyes hulyeseg....
vendég__*
Írta 2003. október 22. - 09:32
en mar ultem haron thez, eredeti judíval es sztem kuvajo volt..csoppet telleg hosszu, de sztem elegge fordulekony...egy duplavallassal lehet hogy ez mexunne. ;D
OFF:
kantri bicoja meg sztem tok jooo..nekem is kell egy ilyen futarkodni 8)
de most t5ényleg ;D nem szar benne a a judy? biztos? ;D me' akkor nézek vmi olyasmit, csak az én tudatomban az eddig cc teló volt
Írta 2003. október 22. - 09:24
Benya:izlés kérdése szerintem,de sokan dicsérték a SW-ket,én is most nézegettem egyet,aztat mondták itten nékem hogy a szimringekkel vannak gondjai,azaz vagy kicseréled,vagy s?r?n pucolod(ez nem az én tapasztalatom-mondták !!!De ennyiért amennyiért az X-factorban adják szerintem megéri(60E)!!! ;D ;D
köszencs én is úgy gondolom hoggy k##vára megéri
6o vanért-ugyanis kb a felért adják.
köszencs én is úgy gondolom hoggy k##vára megéri
6o vanért-ugyanis kb a felért adják.
Írta 2003. október 22. - 09:02
en mar ultem haron thez, eredeti judíval es sztem kuvajo volt..csoppet telleg hosszu, de sztem elegge fordulekony...egy duplavallassal lehet hogy ez mexunne. ;D
OFF:
OFF:
Írta 2003. október 22. - 07:45
minél inkább nézem annál kevésbé értem a mozgását vagy pedig ha értem akkor nincs semmi értelme
??? ???
??? ???
Írta 2003. október 21. - 23:22
most csak en vagyok!
nem hiszem, hoyg sok komfort erzetet adhatna.
ugye egyfajta softail ez is bar eleg erdekesen mozog ha mozog.
nem hiszem, hoyg sok komfort erzetet adhatna.
ugye egyfajta softail ez is bar eleg erdekesen mozog ha mozog.
Írta 2003. október 21. - 22:13
olyannyira hogy mostmár köbö így néz ki
http://www.magmaa.co.../mtib-racer.jpg
de sokkal inkább érdekel ne az okosok véleménye a fenti rugózós megoldásról
http://www.magmaa.co.../mtib-racer.jpg
de sokkal inkább érdekel ne az okosok véleménye a fenti rugózós megoldásról
Írta 2003. október 21. - 22:08
ezsi egy megoldas.. kicsit sufnituning kinezet...
ha mar a vazakrol van szo, te az alairasodban szereplo kerekpart komolyan gondoltad? ;D
olyan kicsit hibrid kinezete van, de legalabb jol gyorsul, nem ?? ;D ;D
boccs az eddigi OFFert, leallok.
ha mar a vazakrol van szo, te az alairasodban szereplo kerekpart komolyan gondoltad? ;D
olyan kicsit hibrid kinezete van, de legalabb jol gyorsul, nem ?? ;D ;D
boccs az eddigi OFFert, leallok.
Írta 2003. október 21. - 21:55
vendég__*
Írta 2003. október 21. - 19:29
ezér rossz pesten. szarok a buszok és nem tudok beállni mögéjük, mer' büdös. máskérdés, ha jók lennének akkor gyorsabban is mennének a campingbicómnál.....
Írta 2003. október 21. - 19:24
itt most mindeki ossze vissza beszel ;D najo, nem, csak egy piciket.
igen, a dshez kell a fordulekonysag. a haro meg mivel picit hosszabb az atlagnal ezert nem igazan fordulekony. ennyi. ;D varosban meg jobb a busz, mivel azt tisztelettudoan eloreengedik... ;D
igen, a dshez kell a fordulekonysag. a haro meg mivel picit hosszabb az atlagnal ezert nem igazan fordulekony. ennyi. ;D varosban meg jobb a busz, mivel azt tisztelettudoan eloreengedik... ;D
vendég__*
Írta 2003. október 21. - 19:17
sztem igen is van köze a fordulékonysághoz a hosszúságnak, a tengelytáv miatt! egy busz nem tud úgy fordulni, mint egy trabant. ezér is nem érttem, h mér hosszú.. mondjuk városban is kényelmetlen :-\ de jo ;D
vendég_norbert78_*
Írta 2003. október 21. - 14:55
a haro meg telleg marha hosszu ;D koze nincsen a gyors fordulashoz, vagy a manoverezeshez...
Hát egy DS bicónak azért ez gyenge pontja nem Thez? Egy DS bicó rövid legyen,kicsi,könny?,ezáltal fordulékony nem? ??? ??? ???
Benya:izlés kérdése szerintem,de sokan dicsérték a SW-ket,én is most nézegettem egyet,aztat mondták itten nékem hogy a szimringekkel vannak gondjai,azaz vagy kicseréled,vagy s?r?n pucolod(ez nem az én tapasztalatom-mondták :!!!De ennyiért amennyiért az X-factorban adják szerintem megéri(60E)!!! ;D
Hát egy DS bicónak azért ez gyenge pontja nem Thez? Egy DS bicó rövid legyen,kicsi,könny?,ezáltal fordulékony nem? ??? ??? ???
Benya:izlés kérdése szerintem,de sokan dicsérték a SW-ket,én is most nézegettem egyet,aztat mondták itten nékem hogy a szimringekkel vannak gondjai,azaz vagy kicseréled,vagy s?r?n pucolod(ez nem az én tapasztalatom-mondták :!!!De ennyiért amennyiért az X-factorban adják szerintem megéri(60E)!!! ;D