Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

vendég__*

vendég__*
  • vendég
jówanna... de zavart vkit? ;D lehet, hogy nem ide kellett volna, de a vázzal is kapcsolatban van. ha meg neked annyira nem számít, akkor megdobhatnál azzal a párezerforintos telóval.
ui 2,5 fél oldal lehet, hogy sok, de nem hat!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Hogy lehet ennyit recsegni egy szerencsétlen, pár ezer Ft-os telón, ráadásul egy vázas topicban...?! Fruit: vegyél vagy ne vegyél ilyet vagy olyat, de lassan 6 oldal ment el a semmire. Thx! ;)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ja, csak régi és ahhoz képest sztem tul drága... majd akkor gondolkodom ha lesz pénzem ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Most van 35e-ért apróban egy dzsudi réjsz! (nem rejsz, réjsz! ;D)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
naja, de egy olcsó mozozt megcsípek 12ér és 5ér tuningolom egy használt judy meg 2er annyi. de leeht, hogy inkább arra gyüjtök....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
melyik mozo? r500? az tuti bir mindent, de ennek a mozgassal kell fizetned ;D ha meg tuningolod, akkor penzzel ;D en is igy gondolkodtam, es mozot vette, mert izmosabbnak nez ki....

vendég__*

vendég__*
  • vendég
akkor má csak azon gondolkodom, hogy judy vagy tuningolt mozo. ha a szívemre hallgatok akkor judy, de lehet, hogy a mozoz tovább birja... már csak kell találnom egy olcsó judyt ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
a regi (meg az uj) judy-k is kb megolhetetlenek, nyugi ;D szoktam latni miket kapnak ;D de valami ilyesmi kell a vazba... amugy tom, enis szoktam volt kerekparozni haroval... manualnal kiemelve kb fuggoleges volt a vaz ;) de ez meg lehet h mar csak szemelyes hulyeseg....

vendég__*

vendég__*
  • vendég

en mar ultem haron thez, eredeti judíval es sztem kuvajo volt..csoppet telleg hosszu, de sztem elegge fordulekony...egy duplavallassal lehet hogy ez mexunne. ;D

OFF:
kantri bicoja meg sztem tok jooo..nekem is kell egy ilyen futarkodni 8)

de most t5ényleg ;D nem szar benne a a judy? biztos? ;D me' akkor nézek vmi olyasmit, csak az én tudatomban az eddig cc teló volt

DJ Benya

DJ Benya

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
Benya:izlés kérdése szerintem,de sokan dicsérték a SW-ket,én is most nézegettem egyet,aztat mondták itten nékem hogy a szimringekkel vannak gondjai,azaz vagy kicseréled,vagy s?r?n pucolod(ez nem az én tapasztalatom-mondták !!!De ennyiért amennyiért az X-factorban adják szerintem megéri(60E)!!! ;D ;D

köszencs én is úgy gondolom hoggy k##vára megéri
6o vanért-ugyanis kb a felért adják. ;)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
en mar ultem haron thez, eredeti judíval es sztem kuvajo volt..csoppet telleg hosszu, de sztem elegge fordulekony...egy duplavallassal lehet hogy ez mexunne. ;D

OFF:
kantri bicoja meg sztem tok jooo..nekem is kell egy ilyen futarkodni 8)

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
minél inkább nézem annál kevésbé értem a mozgását vagy pedig ha értem akkor nincs semmi értelme
??? ???

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
most csak en vagyok!
nem hiszem, hoyg sok komfort erzetet adhatna.
ugye egyfajta softail ez is bar eleg erdekesen mozog ha mozog.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
olyannyira hogy mostmár köbö így néz ki
http://www.magmaa.co.../mtib-racer.jpg

de sokkal inkább érdekel ne az okosok véleménye a fenti rugózós megoldásról

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ezsi egy megoldas.. kicsit sufnituning kinezet...
ha mar a vazakrol van szo, te az alairasodban szereplo kerekpart komolyan gondoltad? ;D
olyan kicsit hibrid kinezete van, de legalabb jol gyorsul, nem ?? ;D ;D
boccs az eddigi OFFert, leallok.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
volt már ilyesmi?

http://www.huntercycles.com/couch.html

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ezér rossz pesten. szarok a buszok és nem tudok beállni mögéjük, mer' büdös. máskérdés, ha jók lennének akkor gyorsabban is mennének a campingbicómnál.....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
itt most mindeki ossze vissza beszel ;D najo, nem, csak egy piciket.
igen, a dshez kell a fordulekonysag. a haro meg mivel picit hosszabb az atlagnal ezert nem igazan fordulekony. ennyi. ;D varosban meg jobb a busz, mivel azt tisztelettudoan eloreengedik... ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
sztem igen is van köze a fordulékonysághoz a hosszúságnak, a tengelytáv miatt! egy busz nem tud úgy fordulni, mint egy trabant. ezér is nem érttem, h mér hosszú.. mondjuk városban is kényelmetlen :-\ de jo ;D

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
a haro meg telleg marha hosszu ;D koze nincsen a gyors fordulashoz, vagy a manoverezeshez...

Hát egy DS bicónak azért ez gyenge pontja nem Thez? Egy DS bicó rövid legyen,kicsi,könny?,ezáltal fordulékony nem? ??? ??? ??? :o

Benya:izlés kérdése szerintem,de sokan dicsérték a SW-ket,én is most nézegettem egyet,aztat mondták itten nékem hogy a szimringekkel vannak gondjai,azaz vagy kicseréled,vagy s?r?n pucolod(ez nem az én tapasztalatom-mondták ::)!!!De ennyiért amennyiért az X-factorban adják szerintem megéri(60E)!!! ;D