Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az új 2003-mas Ruckusokon már nem lakk alatti matrica van, csak egy sima matrica. Olyat meg bármelyik dekoros cégnél tudsz csináltatni.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
fesd rá! ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Akkor marad ilyen. :-\

Majd ha találok olyat, aki rendes matricát tud csinálni. De akkor arra kell egy lakkréteg, ugyebár. Mármint a matricára.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
;D ;D ;D

Nem. Fémig pucolják természetesen.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
És azt is tudják, hogy a matrica a helyén marad? Mert az tetszik és nincs kedvem újat terveztetni...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Festés elõtt homokfúvatni szokták, ami szépen leszedi róla a festéket, ez 1.500-2.000 Ft körül van, ezzel foglalkozó cégeknél. Valaki otthoni körülmények között szedi le a régi fényezést (égetés, kromofág, stb.).

telkan

telkan

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
igazság szerint én sem vagyok sokkal több hozzá, mint te :D
tuti komplett festés, de azt nem tudom, hogy a régi réteget lecsiszolják-e vagy csak úgy durr bele rá az újat.
rétegét + a felületet tekintve sokkal tartósabb mint a hagyományos festés a nálam sokkal okosabbak szerint, úgyhogy vakon hiszek nekeik ;)
állításuk szerint 2 ropiból két színnel festik át a verdát, úgyhogy megfizethetõ.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ehez kicsit kevés vagyok.. ::) Akkor ez egy lakkréteg? Vagy "hibajavítás"? Vagy komplett festés? Egyébként kösz az infot, árat tudsz? Ja, látom, ez kb. 2-3000?

telkan

telkan

vendég

• fórumtag
  • 30 posts

Ejj, nagy bajom van, szegény Ruckusom festése nem az igazi, ez mindegyiknél elõfordul? Így jön le a festés. Szeretnék valami tartósabb matériát a régi fölé, mert így lerakni se lehet... Van valami ilyen topic (vázfestés...)? Akkor navigáljatok már oda lécci.

Akinek ilyen problémája van, van rá gyógyír?

chili

szinterezés a XIII. kerületben www.bozser.hu, ha pesti vagy. én is oda viszem majd az enyémet.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
Általában a Mali Boa-val kapcsolatban a legnagyobb baja mindenkinek a kinézetével szokott lenni, mert hát az tényleg BOOAAAAA... :P :P :P

Szálka

Szálka

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Hali!

Aszondom hogy minden váz jó vmire de Mali Boa ár/értékben *6-os!!
Nekem 2 éve van meg nyúzom mint állat triáloztam ::)vele most mongyuk rá streetelek és még semmi baja! Festék csak ott jött le ahova véletlenül:) rávertem a kalapáccsal!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ejj, nagy bajom van, szegény Ruckusom festése nem az igazi, ez mindegyiknél elõfordul? Így jön le a festés. Szeretnék valami tartósabb matériát a régi fölé, mert így lerakni se lehet... Van valami ilyen topic (vázfestés...)? Akkor navigáljatok már oda lécci.

Akinek ilyen problémája van, van rá gyógyír?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
grossmann ms-04 freeride 255.000 HUF, ha valaki nem akarna tajvani konát venni, itt egy német minõségi cucc.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
azok a vázak elég kellemesek.

viszont mondja már meg valaki hogy ezt a távol keleti tömeg gy. miért nem tudja/akarja produkálni?

http://www.kavikbicy...com/dropout.htm

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 posts
Üdv!

Nézegettem a Málé(i)száj oldalát aztán láttam szép Mongoose merevfarú vázakat (pl: Hard Luck, Deuce)
Megkérdeztem és a hang a telefonban azt mondta hogy Extrem CC - FR felhasználásra megfelelõek. ;D

Valaki mondjon már valamit tényleg jók-e arra illetve hogy egyáltalán minõségre milyenek ezek a vázak. ???

Elõre is kössz!

Ui: Váz tippet nagyon szívesen elfogadok extrem cc-re :)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
Csak nem téged láttalak?
Milyen radiátor volt nálad? ;D

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
;D ehhh...

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
kicsit offtopic, de azért vázról van benne szó:
Ma láttam egy rikitó narancssárga kabátban valakit a Margit híd budai hídfõjénél, kezében valami durva vázzal (talán vega? messze volt ahhoz, hogy megítéljem). Nem a fórumról volt az valaki? :) :) :)

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Van ám anyag a láncvillában...
Egyébként ez is volt. Határozotan emléxem. De hát, ha nekem becsúszott, neked is becsúszhat, nemde? ;)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
Kolbee:
nicolai Nucleon TFR amit belinkeltél,
van egy másik "érdekes" nucleon is mégpedig a
nicolai Nucleon DH:
http://bikeaddict.co...ai-nucleon.html

bocs abban az esetben, ha már ez is volt 8)