az új 2003-mas Ruckusokon már nem lakk alatti matrica van, csak egy sima matrica. Olyat meg bármelyik dekoros cégnél tudsz csináltatni.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2003. November 07. - 16:51
vendég__*
Posted 2003. November 07. - 15:11
Posted 2003. November 07. - 13:46
Akkor marad ilyen. :-\
Majd ha találok olyat, aki rendes matricát tud csinálni. De akkor arra kell egy lakkréteg, ugyebár. Mármint a matricára.
Majd ha találok olyat, aki rendes matricát tud csinálni. De akkor arra kell egy lakkréteg, ugyebár. Mármint a matricára.
Posted 2003. November 07. - 13:46
Posted 2003. November 07. - 13:44
És azt is tudják, hogy a matrica a helyén marad? Mert az tetszik és nincs kedvem újat terveztetni...
Posted 2003. November 07. - 13:38
Festés elõtt homokfúvatni szokták, ami szépen leszedi róla a festéket, ez 1.500-2.000 Ft körül van, ezzel foglalkozó cégeknél. Valaki otthoni körülmények között szedi le a régi fényezést (égetés, kromofág, stb.).
Posted 2003. November 07. - 13:32
igazság szerint én sem vagyok sokkal több hozzá, mint te
tuti komplett festés, de azt nem tudom, hogy a régi réteget lecsiszolják-e vagy csak úgy durr bele rá az újat.
rétegét + a felületet tekintve sokkal tartósabb mint a hagyományos festés a nálam sokkal okosabbak szerint, úgyhogy vakon hiszek nekeik
állításuk szerint 2 ropiból két színnel festik át a verdát, úgyhogy megfizethetõ.
tuti komplett festés, de azt nem tudom, hogy a régi réteget lecsiszolják-e vagy csak úgy durr bele rá az újat.
rétegét + a felületet tekintve sokkal tartósabb mint a hagyományos festés a nálam sokkal okosabbak szerint, úgyhogy vakon hiszek nekeik
állításuk szerint 2 ropiból két színnel festik át a verdát, úgyhogy megfizethetõ.
Posted 2003. November 07. - 10:29
Ehez kicsit kevés vagyok.. : Akkor ez egy lakkréteg? Vagy "hibajavítás"? Vagy komplett festés? Egyébként kösz az infot, árat tudsz? Ja, látom, ez kb. 2-3000?
Posted 2003. November 07. - 07:57
Ejj, nagy bajom van, szegény Ruckusom festése nem az igazi, ez mindegyiknél elõfordul? Így jön le a festés. Szeretnék valami tartósabb matériát a régi fölé, mert így lerakni se lehet... Van valami ilyen topic (vázfestés...)? Akkor navigáljatok már oda lécci.
Akinek ilyen problémája van, van rá gyógyír?
chili
szinterezés a XIII. kerületben www.bozser.hu, ha pesti vagy. én is oda viszem majd az enyémet.
Posted 2003. November 07. - 02:13
Általában a Mali Boa-val kapcsolatban a legnagyobb baja mindenkinek a kinézetével szokott lenni, mert hát az tényleg BOOAAAAA...
Posted 2003. November 06. - 22:29
Hali!
Aszondom hogy minden váz jó vmire de Mali Boa ár/értékben *6-os!!
Nekem 2 éve van meg nyúzom mint állat triáloztam ::)vele most mongyuk rá streetelek és még semmi baja! Festék csak ott jött le ahova véletlenül:) rávertem a kalapáccsal!
Aszondom hogy minden váz jó vmire de Mali Boa ár/értékben *6-os!!
Nekem 2 éve van meg nyúzom mint állat triáloztam ::)vele most mongyuk rá streetelek és még semmi baja! Festék csak ott jött le ahova véletlenül:) rávertem a kalapáccsal!
Posted 2003. November 06. - 17:23
Ejj, nagy bajom van, szegény Ruckusom festése nem az igazi, ez mindegyiknél elõfordul? Így jön le a festés. Szeretnék valami tartósabb matériát a régi fölé, mert így lerakni se lehet... Van valami ilyen topic (vázfestés...)? Akkor navigáljatok már oda lécci.
Posted 2003. November 06. - 16:47
grossmann ms-04 freeride 255.000 HUF, ha valaki nem akarna tajvani konát venni, itt egy német minõségi cucc.
Posted 2003. November 06. - 13:50
azok a vázak elég kellemesek.
viszont mondja már meg valaki hogy ezt a távol keleti tömeg gy. miért nem tudja/akarja produkálni?
http://www.kavikbicy...com/dropout.htm
viszont mondja már meg valaki hogy ezt a távol keleti tömeg gy. miért nem tudja/akarja produkálni?
http://www.kavikbicy...com/dropout.htm
Posted 2003. November 05. - 19:32
Üdv!
Nézegettem a Málé(i)száj oldalát aztán láttam szép Mongoose merevfarú vázakat (pl: Hard Luck, Deuce)
Megkérdeztem és a hang a telefonban azt mondta hogy Extrem CC - FR felhasználásra megfelelõek. ;D
Valaki mondjon már valamit tényleg jók-e arra illetve hogy egyáltalán minõségre milyenek ezek a vázak. ???
Elõre is kössz!
Ui: Váz tippet nagyon szívesen elfogadok extrem cc-re
Nézegettem a Málé(i)száj oldalát aztán láttam szép Mongoose merevfarú vázakat (pl: Hard Luck, Deuce)
Megkérdeztem és a hang a telefonban azt mondta hogy Extrem CC - FR felhasználásra megfelelõek. ;D
Valaki mondjon már valamit tényleg jók-e arra illetve hogy egyáltalán minõségre milyenek ezek a vázak. ???
Elõre is kössz!
Ui: Váz tippet nagyon szívesen elfogadok extrem cc-re
Posted 2003. November 04. - 21:05
Posted 2003. November 04. - 18:10
Posted 2003. November 04. - 18:02
kicsit offtopic, de azért vázról van benne szó:
Ma láttam egy rikitó narancssárga kabátban valakit a Margit híd budai hídfõjénél, kezében valami durva vázzal (talán vega? messze volt ahhoz, hogy megítéljem). Nem a fórumról volt az valaki?
Ma láttam egy rikitó narancssárga kabátban valakit a Margit híd budai hídfõjénél, kezében valami durva vázzal (talán vega? messze volt ahhoz, hogy megítéljem). Nem a fórumról volt az valaki?
Posted 2003. November 03. - 16:29
Van ám anyag a láncvillában...
Egyébként ez is volt. Határozotan emléxem. De hát, ha nekem becsúszott, neked is becsúszhat, nemde?
Egyébként ez is volt. Határozotan emléxem. De hát, ha nekem becsúszott, neked is becsúszhat, nemde?
Posted 2003. November 03. - 09:27
Kolbee:
nicolai Nucleon TFR amit belinkeltél,
van egy másik "érdekes" nucleon is mégpedig a
nicolai Nucleon DH:
http://bikeaddict.co...ai-nucleon.html
bocs abban az esetben, ha már ez is volt 8)
nicolai Nucleon TFR amit belinkeltél,
van egy másik "érdekes" nucleon is mégpedig a
nicolai Nucleon DH:
http://bikeaddict.co...ai-nucleon.html
bocs abban az esetben, ha már ez is volt 8)