látom nem nagyon akarjátok megérteni az én álláspontomat :'(
nem azt mondtam, hogy szín alapján választassz, hanem választassz teljesítmény alapján, és utána ha LEHETSÉGES, választassz olyan színt, ami tetszik. ennyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 >
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2003. November 10. - 23:55
Posted 2003. November 10. - 22:19
pontosan. a szin sokadlagos... tamaskaa is megvette a polarx fs-t. pedig hogy nez ki? jajj ;D de ez fuggetlen a vaz erossegetol funkciojatol...es minel feltunobb, annal jobban megbamulnak. es az a gond h altalaban a ronda szinu vazak a feltunok ;D
Posted 2003. November 10. - 22:12
persze jobban megy hozza a krom/ezust de csak azert is fekete!
mivel dart vodornek keszulsz te si!
mivel dart vodornek keszulsz te si!
Posted 2003. November 10. - 21:39
ok én se a másik végletre gondoltam, csak pl miután eldöntöttem, hogy milyen tipusú alkatrészt veszek, és van ezüstben meg feketében, és eddig minden kiegészítõ fekete a bringámon, akkor a feketét fogom venni.. ennyi...
Posted 2003. November 10. - 21:12
rozsaszinben barmit!
ugyis lesz egy brinyom amit lenyomok rozsaszinre!!!
akor legalabb haveromnak is fog tetszeni
mert igy egyik sem megy a rozsaszin playor (no meg egy nyuszika) flitteres felsojehez! :-)
ugyis lesz egy brinyom amit lenyomok rozsaszinre!!!
akor legalabb haveromnak is fog tetszeni
mert igy egyik sem megy a rozsaszin playor (no meg egy nyuszika) flitteres felsojehez! :-)
Posted 2003. November 10. - 21:00
Hali!
Nem a szín miatt veszem a vázat hanem hogy milyen a minõsége meg úgy az egész:) De a szine se mind1 mer te se vennél meg egy nikolai vázat rózsaszínben ;D
azért ajándékba NAGY duzzogva elfogadnám és, azthiszem ezzel nem csak én vagyok így
Én Matrix Airborne -on gondolkozok, pedig ritkaocsmány matricája van neki, de leszedem osszt kész... :
Posted 2003. November 10. - 20:59
szalka: mivel masban nem lenne, meg szep h megvennem. utana 3000ft a refestes.
ha egyszer nincs alternativa, akkor...
enis raneztem a caprine dualra (fekete) es a polarx-re
a polarxet vettem, pedig ocsmany...
ha egyszer nincs alternativa, akkor...
enis raneztem a caprine dualra (fekete) es a polarx-re
a polarxet vettem, pedig ocsmany...
Posted 2003. November 10. - 20:58
Posted 2003. November 10. - 20:57
Hali!
Nem a szín miatt veszem a vázat hanem hogy milyen a minõsége meg úgy az egész:) De a szine se mind1 mer te se vennél meg egy nikolai vázat rózsaszínben ;D
Posted 2003. November 10. - 20:50
Az oké hogy megnézed hogy mijen legyen az összhang, de nehogymár úgy vegyél vázat mint anyám autót ;D (bement a legelsõ kereskedésbe a színen gondolkozott félórát és megvette)
Vagyis lehet csili-vili is ha kettétörik :-X
Vagyis lehet csili-vili is ha kettétörik :-X
Posted 2003. November 10. - 20:20
thezolee minek kell így beszolni Szálka kollegának, szerintem természetes dolog, hogyha az ember kidob egy rakás pénzt valamiért, akkor az nézzen is ki valahogy... egyébként én is szoktam figyelni a színekre, a kiegészítõk esetében is, mert így szeretek ránézni a bringámra...
Posted 2003. November 10. - 20:00
bazze. szinre mesz? vagy csak hozzaszolast gyujtessz?
polarx van 40ert sotetszurke
schwinn gyongyhazfeher 30
airborne szurke 30 korul
es ennyi
de olvass mar vissza pliz.
veszel barmit, es lefested 3 rougoert...
remelem ezt a kort hamar kinovod....
ha eddig ez EZERszer nem volt kitargyalva, egyszer sem.... :-*
polarx van 40ert sotetszurke
schwinn gyongyhazfeher 30
airborne szurke 30 korul
es ennyi
de olvass mar vissza pliz.
veszel barmit, es lefested 3 rougoert...
remelem ezt a kort hamar kinovod....
ha eddig ez EZERszer nem volt kitargyalva, egyszer sem.... :-*
Posted 2003. November 10. - 19:50
Hali!
Milyen vázat ajánlanátok 30-40 közt (merev) dualra (elég extrém) és sötét legyen (mongyuk fekete vagy ilyesmi:)???
Milyen vázat ajánlanátok 30-40 közt (merev) dualra (elég extrém) és sötét legyen (mongyuk fekete vagy ilyesmi:)???
Posted 2003. November 10. - 17:55
2000 ft asszem egy par vagy egy db.. ki tudja ;D
de el kell keseritselek, ez a dominik ;D
ON
az alap ossztelos konaknak mindig parhuzamos a lancvillajuk, es alacsonyan van a nyeregvazcsore felszerelve a lengokar forgaspont, ezzel szemben ahogy emelkedik az ar ugy lesz ez a pont magasabb + egyre parhuzamottlanabb a lancvilla... tok asszimetrikus a terheles iranyaban, szal elvileg erosseg miattt van, de kitudja...
de el kell keseritselek, ez a dominik ;D
ON
az alap ossztelos konaknak mindig parhuzamos a lancvillajuk, es alacsonyan van a nyeregvazcsore felszerelve a lengokar forgaspont, ezzel szemben ahogy emelkedik az ar ugy lesz ez a pont magasabb + egyre parhuzamottlanabb a lancvilla... tok asszimetrikus a terheles iranyaban, szal elvileg erosseg miattt van, de kitudja...
Posted 2003. November 10. - 17:49
Posted 2003. November 10. - 17:08
Posted 2003. November 10. - 17:01
nem egyforma a két konán a himba alakja, és a monoblokkház közepétõl mért fejcsõtávolság sem (horizontálisan) - ugye érthetõ mit mondok? képes nagyobb villákat fogadni ugyanakkora fejcsõszög mellett.
Posted 2003. November 09. - 01:59
Posted 2003. November 09. - 00:38
A stinky és stinky primo között szerintem csak a rugóstag más,a váz ugyanaz.
A stab-nek már más a geója a nagy rugóút miatt...A stab primo pedig....hát az mindeki látja
A stab-nek már más a geója a nagy rugóút miatt...A stab primo pedig....hát az mindeki látja
Posted 2003. November 09. - 00:03
meg egy oldallal ezelott a vazfestesrol volt szo, ha jol lattam.
itt van egy csodaszepen lefestett 2! szinu vaz... tessek megnezni...
csak szegeny hayas miert kapta ezt :-X ;D
http://kep.tar.hu/th...096&beginnum=36
itt van egy csodaszepen lefestett 2! szinu vaz... tessek megnezni...
csak szegeny hayas miert kapta ezt :-X ;D
http://kep.tar.hu/th...096&beginnum=36