Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Posted 2004. January 09. - 22:36
Posted 2004. January 09. - 22:35
Mellesleg ha valaki jon ide akkor mindenkeppen irjon elotte nekem hatha ossze tudunk futni fuzesy@hotmail.com
lor: most vagyok itt masodszorra igyhat eddig tapogatoztam ,hogy is megy a dolog.Nem akartam ajtostul rontani a hazb.Orulok, hogy munkam van.De most mar tudom, hogyirtonagy balfek vagyok amiert ennyi szaros alsogatyat hoztam magammal.De ne emlekeztess ra kerlek mert Dunanak megyek (vagymi). :'( > Eleg latnom a hegyeket.Van beloluk eleg sot a minap kaptam a fulest, hog van egy motokrossz palya a kozelben.Bringa nelkul meg se nezem mert a vegen magamtol szaladok az oroszlanok koze.
De mar "csak" harom honap.Aztan bringaepites ezerrel. ;D
Megegyszer nem kovetem el ezt a hibat az tuti ugye nem kell eskudoznom?
Posted 2004. January 09. - 22:21
csak nekem kell itt roh@dnom a balkanon?
ha ez kesz.
en nem mehetek?
edit:
rakok ide iylen vazakat is
http://downhill-boar.../239463-243.jpg
http://www.pinkbike....iew&image=72975
http://www.pinkbike....iew&image=99167
http://www.pinkbike....iew&image=54294
http://downhill-boar...39559-two50.jpg
legyen ilyen is.
Posted 2004. January 09. - 22:18
Posted 2004. January 09. - 22:16
hat bazz te nem vagy normalis.
ha visszajarsz oda mert ugy elbant veled az elet.
akko me nem hagysz ott vmit.
vagy elmesz par cumoval es a tobbit magad utan kuldeted.
termeszetesen a bringat viszed magaddal.
mert a elol fanta hatul csoki alsogatyad nem kellesz senkinek, hoyg ellopna.
Posted 2004. January 09. - 22:09
Bringas van sok de csak outi meg cc.Ilyen orultek mint mi nemsokan.Pedig mint tudjuk van egy vilagbajnokuk.Nem is ertem. ???Najo hazudnek ha aztmondanam, hogy nem lattam meg szep nagy bringat.
Furcsan hangzik de nagyon irigyellek titeket amiert brmikor felpattantok a bringatokra es oda mentek ahova akartok. :'(
Posted 2004. January 09. - 21:46
en is doglenek ott szivesen.
eleg jo atlaghomerseklet.
szal baba lenne.
egy haver magyaraz idonkent rola.
o a hobbija miatt tolti minden nyarat a crand canaria szigeten.
sajnalom nagyon a csakot.
de azt mondja sok montis csokat is lat a arrafele.
ugy eleg jo kis hegyecske az egesz. tan vulkani is nemtom.
szal teged is sajnallak...
Posted 2004. January 09. - 21:15
ize, mert nagyon ugy tunik, h kulfoldorszag, ugye?
mondjuk HA lesz akkor nemetorszagnal tuti olcsobb lesz
de mar az is csoda, h a merev ruckus-t behoztak ide :'(
fejlodunk vissza EZERrel.... :'( (adatlapodon bp van irva, lehet h csak felreertettem az irasodat)
Elegge kezdo vagyok igy aztan nem vagyok benne biztos, hogy eljutott hozzad amit irtam!?Igen kulfoldrol, Del-Afrika-bol irogatok.De kis hazank fovarosabol jottem ide egy kis idore (amig otthon minuszok vannak.Itt 30-35 fok van! 8) ).
Ezzel a visszafejlodessel egyet ertek Majd leszakadt a pofam amikor a versenykiirasrol cscsogtatok.Az meg, hogy nem lesz GT.No comment...
Amint kiderul mennyibe kerul itt (jovo hetere igertek)az uj rugos Ruckus, egybol irom az infot.
Posted 2004. January 09. - 19:05
Posted 2004. January 09. - 18:57
Posted 2004. January 09. - 18:54
Posted 2004. January 09. - 18:50
es mivel UGYSEM fogsz speckot venni, ezert szvsz tok mind1 neked....
varj picit, es lass csodat.
(cseke marcius/majus fele jelentget) velo meg mittomen...
Javitok, ups ;D most telleg bocsi, de csak a barna kepet neztem oldalt, nem a nevet :-\
asszem figyelnem kene, bots :-X
Posted 2004. January 09. - 18:16
Posted 2004. January 09. - 15:28
nem biztositjuk telejs ertekere csak ~20eft-ra.
akko meg...
de zed azt mondta, hoyg amikor az o vaza jott akkor teljes ertekre volt biztositv aes nem kellett ra vamot fizetni.
bar a vamosnak joga van felertekelni az arut.
tehat ha azt mondja, hogy ez a vaz nem 100$ hanem 1500. akkor az lesz. es vam +afa fizetes.
:-/
Posted 2004. January 09. - 15:28
Posted 2004. January 09. - 15:12
Na a válasz az,hogy nem lesz gt az országban.Ezt a velotól tudom,de lesz helyette más érdekesség:)Én már 2 éve rohangálok érte...
Szerintem mondj le róla....
Nem hozzák be M.O-ra,sõt!egy bizalmas infó szerint nem lesz GT magyarországon,akárhogy is reklámozzák!
Amúgy nagyon magas áron kinálják...
Posted 2004. January 09. - 14:58
sok kis naiv .. amcsiban semmi sem lehetetlen..
de ezt ugy ertsd SEMMI !!
befolyasolja ki mennyit arul,es milyen a kapcsolat a postaval..
Ehhez ám nem kell Amerikáig menni, szóval hüjeséget írtam ! Naés ? :-*
Viszont a VÁN-ot nemtom hogy lehet kibulizni egy online boltból (sehogy?) de azért kérdezd meg tõlük !
Posted 2004. January 09. - 14:19
Posted 2004. January 09. - 14:05
OFF
Lehetetlen egyszerûen elintézni bármit is. Mindenhez mindenkinek meg kell kérdeznie a fõnökét. ;D
Lehetetlen felhívni a Supergo-t, hogy mi a faszér' nem küldik a cuccomat, mindig remek kis válaszemilt küldenek csak. :-\
Lehetetlen úgy piát venni, hogy nem kérik el a személyidet, hacsak nem nézel ki 40 éves alkesznak. Akkor is elkérik, ha üdítõt veszel egy italboltban ;D
ON
palmer nevetnem kell ;D
1, ezert van fonok, beosztott... majd ha lessz sajat ceged sajat befektetett penzel gondold at ujra ..
2,ha lehet ne a 1-800 ....szamot hivd ugyan is ez hataron belul ingyenes azon kivul nem mukodik /hidd el nem fognak felrevezetni emailben sem..ami kerdezel arra valaszolnak..+ XXI. szd + tracking No. stb..+ nem gondolod komolyan arra varnak hogy a kis matav kapcsoljon majd teged eloben/
3/a.igen ha nem nezel ki 40 nek akkor csak ha igazolod hogy 21 felett vagy akkor szolgalnak ki .. nevetsz nem nevetsz nincs annyi kuka szombat ejszaka a 4 savoson ,es te sem mesz haza felteglaval a fejedben..
3/b uditohoz nem kernek semmi csak penzt , mindenkit kiszolgalnak nem tom ezt honnan veszed..!
ennek ellenere megis ott vasarolsz ;D ..mit ertettem felre..??
Posted 2004. January 09. - 13:51
Lehetetlen egyszerûen elintézni bármit is. Mindenhez mindenkinek meg kell kérdeznie a fõnökét. ;D
Lehetetlen felhívni a Supergo-t, hogy mi a faszér' nem küldik a cuccomat, mindig remek kis válaszemilt küldenek csak. :-\
Lehetetlen úgy piát venni, hogy nem kérik el a személyidet, hacsak nem nézel ki 40 éves alkesznak. Akkor is elkérik, ha üdítõt veszel egy italboltban ;D
ON