pff...persze..es milyen lenne utana?
hogy hangzik mar az hogy santacruz_rider?
;D ;D ;D ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2004. January 12. - 20:13
Posted 2004. January 12. - 20:07
sracok
RMX van valakinek?
meeee majd ha lesz penzem, szeretnek venni. tapasztalat esetleg????? naaa leccilecci! ;D most de ize voltam :-\
szal ize. ha van penz, inkabb vegyel egy olcsobb, de Uj vazat esetleg, csagy egy olcsobb hasznaltat, es hozza egy JO telot.. ami beleillik. az kicsit furan nez ki, h bevillogsz a fogashoz a gti-vel, utana meg egy grand rock felni, mert elfogyott a penz :-\
mert az icipicit ize is. DOLOG.
szal ha ilyen fr gep kell, akkor ujits be mittomen egy bullitot, stb stb..... van ezer sok kis dh/ fr vaz....
RMX van valakinek?
meeee majd ha lesz penzem, szeretnek venni. tapasztalat esetleg????? naaa leccilecci! ;D most de ize voltam :-\
szal ize. ha van penz, inkabb vegyel egy olcsobb, de Uj vazat esetleg, csagy egy olcsobb hasznaltat, es hozza egy JO telot.. ami beleillik. az kicsit furan nez ki, h bevillogsz a fogashoz a gti-vel, utana meg egy grand rock felni, mert elfogyott a penz :-\
mert az icipicit ize is. DOLOG.
szal ha ilyen fr gep kell, akkor ujits be mittomen egy bullitot, stb stb..... van ezer sok kis dh/ fr vaz....
Posted 2004. January 12. - 19:57
de az alacsonyabb villaval se problematikus ugyanis hatul megvarialva egy 4x gep elsz belole, es igy tok faszan all egy 50 centis villaval...az a DHi meg telleg full déhárészing...
nekem semmi bajom veled Gt de telelg elegge idegolo mikor meg sehol nicns a penzed..meg hogy majd nyaron dolgozol (hol vaz az meg :) es maris tobbszor is rakerdeztel mindefelere a vazzal kapcs. mintha mar ott allna elotted...es ez telleg idegesito..
en 1x sem kerdeztem meg itt hogy jo lesz ha nekem olyanom elsz ami?! meg akkor se mikor meg votl a zse..megvetteem es utana kerdeztem h na?
ennyi..
nekem semmi bajom veled Gt de telelg elegge idegolo mikor meg sehol nicns a penzed..meg hogy majd nyaron dolgozol (hol vaz az meg :) es maris tobbszor is rakerdeztel mindefelere a vazzal kapcs. mintha mar ott allna elotted...es ez telleg idegesito..
en 1x sem kerdeztem meg itt hogy jo lesz ha nekem olyanom elsz ami?! meg akkor se mikor meg votl a zse..megvetteem es utana kerdeztem h na?
ennyi..
Posted 2004. January 12. - 16:13
úgy érzem, ezt már valakinek kifejtettem: ha a pénz a zsebedben van (nem "majd ha anyu megadja a pénzem") akkor kérdezz. addig ne.
comprende?
dhi-ban bután állna a psylo. az ~500 mm beépítési magasságú, a boxxer, 178-cal 540. az való bele. az 540 és az 500 között van 40 mm, ami SOK.
keress egy normális vázat a psylodhoz, valami olyat, ami max 6"-et mozog hátul. (gy.k.:150 mm-t) vagy vegyél másik villát, mielõtt vázat vennél.
comprende?
dhi-ban bután állna a psylo. az ~500 mm beépítési magasságú, a boxxer, 178-cal 540. az való bele. az 540 és az 500 között van 40 mm, ami SOK.
keress egy normális vázat a psylodhoz, valami olyat, ami max 6"-et mozog hátul. (gy.k.:150 mm-t) vagy vegyél másik villát, mielõtt vázat vennél.
Posted 2004. January 11. - 23:08
Posted 2004. January 11. - 23:01
Lor megelozott... de azert lesz ennel joval olcsobban hasznaltan szerintem. A sok rossz velemeny azert abbol is adodik, hogy akik irtak, azok mar hozza vannak szokva az igen magas minoseghez, itthon azert egy atlag bringas megnyalna a tiz ujjat egy ilyen vazert ;D ;D
Meg nem jott rendbe a bal csuklom, igy nem tudok jarni egy ideig... ;D ;D ;D ;D ;D
le kell vezetni a feszultseget de hogy mieryt nem a konditeremben azt nemtudom.
Meg nem jott rendbe a bal csuklom, igy nem tudok jarni egy ideig... ;D ;D ;D ;D ;D
Posted 2004. January 11. - 22:38
Koszike az infot!!!Bar tul sok jot nem mondanak rola.Haat nemtudom.Meg er-e ennyi penzt ha ilyen tapasztalatok vannak rola.
Posted 2004. January 11. - 22:23
Posted 2004. January 11. - 22:03
Malna:ne izgulj biztos a rosszido miatt van, hogy ilyen haraposak.Olyan idoben en sem szivesen ulnek canglira valahogy meg le kell vezetni a feszultseget de hogy mieryt nem a konditeremben azt nemtudom.
Vole:lehet, hogy te vagy az en emberem.Te tudsz valami kezzelfoghato informaciot az ossztelos Ruckus-rol vagy csak ugy emlegeted.Mindenki emlegeti de senki sem tud rola semmit.Egesz pontosan arra gondolok, hogy mennyivel lesz vekonyabb az ember penztarcaja egy ilyen csodatol.
Vole:lehet, hogy te vagy az en emberem.Te tudsz valami kezzelfoghato informaciot az ossztelos Ruckus-rol vagy csak ugy emlegeted.Mindenki emlegeti de senki sem tud rola semmit.Egesz pontosan arra gondolok, hogy mennyivel lesz vekonyabb az ember penztarcaja egy ilyen csodatol.
Posted 2004. January 11. - 21:33
most mér kell bántani? azé' mert vasárnap van, vagy mi? szegény csak kérdezett, mert szeretne venni majd egy dhi-t és lehet, hogy nincs tele annyi pénzzel, hogy egyböl vegyen bele egy shivert, addig meg szeretné használni... ez szvsz nem olyan nagy baj... már bocs, hogy beleszólok, csak nem értem, hogy mit ártott. ma mindenki olyan harapós lett a fórumon...
peace
peace
Posted 2004. January 11. - 21:20
Te tudsz is bringazni? Vagy csak azt tudod hogy a Gt-nek a legdragabb vaza a DHI??
Ha mar Psylo, akkor miert nem az ossztelos Ruckus? Mert azt pont az ilyen villakhoz terveztek es nem kell vele babralni?? Jaaa.. ertem.. az tul egyszeru, es nem kene hulyesegeket kerdezni.. koszi.
Ha mar Psylo, akkor miert nem az ossztelos Ruckus? Mert azt pont az ilyen villakhoz terveztek es nem kell vele babralni?? Jaaa.. ertem.. az tul egyszeru, es nem kene hulyesegeket kerdezni.. koszi.
Posted 2004. January 11. - 19:03
Ha esetleg lene pénzed egy ilyen vázra akkor egy normál villát is bele tehetsnél vagy egy olcsóbb vázet veszel nagy telóval az árából és egyszer majd lecseréled egy DHI-re.
Egyébként ha benne hagyod a gyári nagy tagot akkor is müködne a verda, csak pofára esnél az elsõ meredekebb lejtõn.
Ha kiseb taggal használod atttól még nem ér bele a vázba, csak kevesebbet mozog és kibaszottul elrontja a geometriáját a szerkezetnek.
Egyébként ha benne hagyod a gyári nagy tagot akkor is müködne a verda, csak pofára esnél az elsõ meredekebb lejtõn.
Ha kiseb taggal használod atttól még nem ér bele a vázba, csak kevesebbet mozog és kibaszottul elrontja a geometriáját a szerkezetnek.
Posted 2004. January 11. - 18:06
lenne egy kérdésem....
Egy GT DHi vázba belelehet varázsolni egy psylot telót,úgy,hogy a gép mûködjön is?
eddig 2:1 az arány a válaszokra...
Én arra gondoltam,hogy a hátsó tagot ki kell cserélni 15cm szemtávolságúra,és akkor jó.
de most nézegettem a DHi-rõl a képeket....úgy tünik,hogy akkor belefog érni a vázba a kerék.Vagy ez baromság? ???
Egy GT DHi vázba belelehet varázsolni egy psylot telót,úgy,hogy a gép mûködjön is?
eddig 2:1 az arány a válaszokra...
Én arra gondoltam,hogy a hátsó tagot ki kell cserélni 15cm szemtávolságúra,és akkor jó.
de most nézegettem a DHi-rõl a képeket....úgy tünik,hogy akkor belefog érni a vázba a kerék.Vagy ez baromság? ???
Posted 2004. January 10. - 17:20
Elég kimerírõ beszámoló rob! ;D
Még annyit kérdeznék,hogy ha a monblokkház 68 mm széles,akkor 113-nél szélesebb tengely jó bele,vagy szélesebb kell pl.:Race Face Signature DH
Még annyit kérdeznék,hogy ha a monblokkház 68 mm széles,akkor 113-nél szélesebb tengely jó bele,vagy szélesebb kell pl.:Race Face Signature DH
Posted 2004. January 10. - 15:28
Posted 2004. January 10. - 13:11
Posted 2004. January 10. - 12:48
Posted 2004. January 10. - 12:35
köszönöm mindenkinek a gratulációkat, iljicsnek külön köszönöm a fényképet! hülye lennék kimoderálni, mikor egyenlõre nem tudom, hogy csináltassak róla digitképet
vinnie: kifejtheted privátban, hogyis mûkszik az 5th element.... azt ,már látom, hogy 5 helyen állitgathatom, de hogy melyiket miért, nos azt nem teljesen vágom.
nos amúgy a váz "nagyon kék" by lor (trans blue-világos metálkék) "M"-es, ami pontosan 17"-nak felel meg. a felsõcsõhossz 545 mm, a láncvilla 430 mm, a fejcsõ 120 mm. a nyeregvázcsõ kivülrõl 35 mm, benne 28.6 mm nyeregcsõ van (nekem egy fekete 410 mm hosszú thomson)
sárférõhely a láncvillák és a támvillák között 80-80 mm (ez elég nagy guminak enged helyet...) V-fékszem nincs. a láncvilla és a támvilla átmérõje (majdnem kör keresztmetszetû) ~ 31-32 mm. a monoblokkház 68 mm széles. az 5th element 990 gramm, a váz elsõrésze 1750, a hátsó 1325 gramm. (az elsõben benne van az fsa pig dh pro fejcsapágy súlya ~ 180 gramm is)
és a nemtudomki kérdésére: egy mezei boxxer race lesz benne. (és hogy lehurroghassatok, nem lesz kihúzva 178 mm-re, marad 151-en ) - prózai oka van: a fékcsõ vezetéke nem elég hosszú.
vinnie: kifejtheted privátban, hogyis mûkszik az 5th element.... azt ,már látom, hogy 5 helyen állitgathatom, de hogy melyiket miért, nos azt nem teljesen vágom.
nos amúgy a váz "nagyon kék" by lor (trans blue-világos metálkék) "M"-es, ami pontosan 17"-nak felel meg. a felsõcsõhossz 545 mm, a láncvilla 430 mm, a fejcsõ 120 mm. a nyeregvázcsõ kivülrõl 35 mm, benne 28.6 mm nyeregcsõ van (nekem egy fekete 410 mm hosszú thomson)
sárférõhely a láncvillák és a támvillák között 80-80 mm (ez elég nagy guminak enged helyet...) V-fékszem nincs. a láncvilla és a támvilla átmérõje (majdnem kör keresztmetszetû) ~ 31-32 mm. a monoblokkház 68 mm széles. az 5th element 990 gramm, a váz elsõrésze 1750, a hátsó 1325 gramm. (az elsõben benne van az fsa pig dh pro fejcsapágy súlya ~ 180 gramm is)
és a nemtudomki kérdésére: egy mezei boxxer race lesz benne. (és hogy lehurroghassatok, nem lesz kihúzva 178 mm-re, marad 151-en ) - prózai oka van: a fékcsõ vezetéke nem elég hosszú.
Posted 2004. January 09. - 23:09
nah akko 24 fele brinyo
kaja nem kell majd veszel ott a masik tizenketto be belefer naci pulcsi
tanga ...
kezipoggyaszba meg viszel vmi szemetet.
de amikor egy polo ekkora
http://193.91.80.179/~lori/polo.JPG
minden elfer ;-)
kaja nem kell majd veszel ott a masik tizenketto be belefer naci pulcsi
tanga ...
kezipoggyaszba meg viszel vmi szemetet.
de amikor egy polo ekkora
http://193.91.80.179/~lori/polo.JPG
minden elfer ;-)
Posted 2004. January 09. - 22:42
Ha 32 lett volna akkor most nem lennek ilyen szomoru de sajna Air France-eknal 24-nel tobbet nem vihettem fel a gepre (+ kezipoggyasz).De az is biztos, hogy sapka-sal-kesztyu nem kell.Modjuk szeptember oktober-re nem art egy pulcsi meg egy hosszunadrag de ez mind.