Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
én 2003-asat silabizáltam ki a történetbõl.
mintha 2004-ben már hajlított felsõcsöves lenne, 2005ben meg ugye a méregzöld.
de majd hmm
keresek rajta feliratot:)

nincs rajta semmi felirat:(

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

2003ig tuti.
utána passz.

Neked 04-es nem?
Úgy tudom hogy 2003 150*12 utána meg egy évre 135*12 majd ugye megint 150-es.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
2003ig tuti.
utána passz.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

135 X 12 mm -es.

Persze évjáratfüggõen.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
135 X 12 mm -es.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

sör

sör

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
hali
a giant dh team vázba 150mm hátsó agy megy? Semilyen infot nem találtam róla sehol.

osi22

osi22

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás

Akkor meg pláne mindegy. Úgyhogy most a Meridára várok izgatottan. És próbálok lélekben felkészülni a DualControl fékváltókarra: ez valami olyan lehet szerintem, amit vagy imád az ember, vagy utál. :D

No a DC-rõl megvan a tapasztalatom és a véleményem is. Lehet az LX vagy XTR. Inkább nem is részletezem...
De remélem azért a Merida (ára ellenére) jó választás lesz;)

Osi22

Fehérje

Fehérje

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

a vázak kb grammra 1formák....

Akkor meg pláne mindegy. Úgyhogy most a Meridára várok izgatottan. És próbálok lélekben felkészülni a DualControl fékváltókarra: ez valami olyan lehet szerintem, amit vagy imád az ember, vagy utál. :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Kösz a segítséget, de már megrendeltem a Meridát. Gyakorlatilag mindenben hozza azt mint a Giant. A vázért persze nagy kár, a Giant-é pillekönnyû. A tubeless kerék nem fog különösebben hiányozni, meg az sem zavar, hogy a Meridában "csak" Skareb Elite van nem Super.

Vagyis nem vagyok Giant-mániás, egyszerûen csak jobb vétel lett volna a Giant az ebike-nál, mint a Merida: kicsivel jobb felszereltség, olcsóbban.

a vázak kb grammra 1formák....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Fehérje

Fehérje

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

Ha Giant mániákus vagy, és esetleg nem riadsz el bicó építéstõl sem, érdemes megnézned külön vázként is! Ha érdekel, esetleg én is tudok neked fogyasztói ár alatt valamivel hozni, csak dobj rám egy mailt(talán még bicót is)!

Osi22

Kösz a segítséget, de már megrendeltem a Meridát. Gyakorlatilag mindenben hozza azt mint a Giant. A vázért persze nagy kár, a Giant-é pillekönnyû. A tubeless kerék nem fog különösebben hiányozni, meg az sem zavar, hogy a Meridában "csak" Skareb Elite van nem Super.

Vagyis nem vagyok Giant-mániás, egyszerûen csak jobb vétel lett volna a Giant az ebike-nál, mint a Merida: kicsivel jobb felszereltség, olcsóbban.

osi22

osi22

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás

Siófok, nos az sajnos nem éppen Pest-közeli település... A Merida Matts Pro-V sem lenne szerintem rossz üzlet, ez is kb. 300k HUF-ba kerül, full 2005-ös XT, Skareb Elite, stb.

Igaz a tömege 0.4kg-al több (11.2kg), de ez nem zavar különösebben. És ez zöld-bevásárlókosaras az ebike-nál... :o)

Ha Giant mániákus vagy, és esetleg nem riadsz el bicó építéstõl sem, érdemes megnézned külön vázként is! Ha érdekel, esetleg én is tudok neked fogyasztói ár alatt valamivel hozni, csak dobj rám egy mailt(talán még bicót is)!

Osi22

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Siófok, nos az sajnos nem éppen Pest-közeli település... A Merida Matts Pro-V sem lenne szerintem rossz üzlet, ez is kb. 300k HUF-ba kerül, full 2005-ös XT, Skareb Elite, stb.

Igaz a tömege 0.4kg-al több (11.2kg), de ez nem zavar különösebben. És ez zöld-bevásárlókosaras az ebike-nál... :o)

no ez talán még jobb is....legalább rövid sem lesz...nosza rajta....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Fehérje

Fehérje

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

hmm szomorú, pedig az jó vétel lett volna.....
ha pest( bocs buda) közeli vagy, sztem nézz körül a mom faktorba, hátha van valami q.jó vétel.....bár ilyen 3kilóból már összerakni is lehet egész jót...akár még giant vázzal is...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nos, nincs nekik. Csak 21"-os... :(

Akkor Merida Matts Pro 18" lesz a nyerõ, szerintem...

hmm szomorú, pedig az jó vétel lett volna.....
ha pest( bocs buda) közeli vagy, sztem nézz körül a mom faktorba, hátha van valami q.jó vétel.....bár ilyen 3kilóból már összerakni is lehet egész jót...akár még giant vázzal is...

Fehérje

Fehérje

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Nos, nincs nekik. Csak 21"-os... :(

Akkor Merida Matts Pro 18" lesz a nyerõ, szerintem...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

:D

Remélem csak nem így lesz! Már teljesen ki vagyok éhezve erre a kis 17"-os méregzsákra... Széttépem az összes lejtõt és emelkedõt a környéken, ha megjön végre. :)

ja ...szal az hogy elõszõr qrva szokatlan lesz ne ijesszen meg....elöször úgy fogod érezni a 22es után hogy össze vissza vagy gyûrve..de majd rájössz hogy jó az....

Fehérje

Fehérje

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

akkor elbattyognak a nagykerbe és hoznak, ha meg ott sincs akkor sajnálkozva széttárják a a karjukat. ne vedd el rögtön az örömét :)

:D

Remélem csak nem így lesz! Már teljesen ki vagyok éhezve erre a kis 17"-os méregzsákra... Széttépem az összes lejtõt és emelkedõt a környéken, ha megjön végre. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

akkor elbattyognak a nagykerbe és hoznak, ha meg ott sincs akkor sajnálkozva széttárják a a karjukat. ne vedd el rögtön az örömét :)

ha már akciózzák egy darab csak van még nejuzeréknak....ha szerencséje van akkor pont a jó méretbõl...:)

Fehérje neked meg sok sikert hozzá...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

a 3 piros kosár az ebike-nál azt jelenti, hoyg nincs nekik egyik sem raktáron ;)

Fehérje

Fehérje

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

hát ha tudod próbáld ki...de szerintem 17-es...az easton stucnit meg nem lesz nehéz elcserélni egy hosszab más tipusra .....és kivételesen egy bringa ami komplett cuccként is megéri az árát (na persze akciós)

az ott alattam egy 17-es váz és ez az ideális geo a 176 centimhez...
http://pix.bikemag.h...0_1073.JPG.html

ott van még egyszer...és ennek fél collal hoszabb az eff felsõcsöve mint a giantnak, 110es stucnival használom....
http://pix.bikemag.h...0_1070.JPG.html

Akkor hát 17-es lesz. Azt mondod fél collal hosszabb mint a Giant? Én meg egy collal alacsonyabb vagyok mint Te, úgyhogy a gyári 110cm-es stucni lehet, hogy pont szuper lesz!

Kösz mindenkinek a segítséget! :)