Szerintetek mennyit ér egy 2002-es univega ram 900 as váz most?
Jó állapotban ,egy karc sincs rajta.
http://http:\\benforce.fw.hu/cimg0091.jpg
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2004. február 01. - 20:50
Írta 2004. február 01. - 19:51
az viszont nagyon zavaró a px be hogy szinte minden 2. embernek ilyen van!!!
átfestés mennyibe kerül? ;D
átfestés mennyibe kerül? ;D
Írta 2004. február 01. - 19:47
;D Akkor jól gondoltam, hogy a Hardcore váz hasonlít a mátrix airbornhoz!!!!
http://bikediszkont....torm_dupla2.jpg
http://bikediszkont....torm_dupla2.jpg
Írta 2004. február 01. - 19:46
hardcore micsoda?
valami markanev kene ra, mert nem kene igy arulniuk
px telleg jo. caprine telelg csunya picit, viszont streetre az egyik legjobb geometria... nayon bejovos vaz tud lenni, csak hat a sulya picit tobb mint a 2 kilos px...
az umf meg egy aranyos KIS vaz de olyan mertekben pici, hogy nem kene egy 160 centi feletti embernek megvenni http://kep.tar.hu/th...014&beginnum=48
amugy ez sem lehet rossz vaz, csak tul sok konnyites van rajta.
Írta 2004. február 01. - 19:41
39ér polarxet és ha nem jön be a tömegfíling 3ezerét átfestés...
miért?
inkább elmondom a többit miért ne:
1. Hardcore
szép szép, de nem hardcore, mert olyan nincs, hanem vesznek olcsón vázakat, leszedik a matricát (az aprós HC freerideon egy haver vette észre, hogy az alsócsövön paintben festették le a matrica helyét...) és eladják... ez még nem nagy baj, de ezek szerint van olcsóbban is... ráadásul sztem kicsit drága és tt van az a hülye merevítés az üléscsõnél, meg egy rakás helyen EZER fölöslegesen.
2. UMF
ez is tele van hülye merevítésekkel, de az okos meridának sikerült úgy kikönnyítenie, hogy törik mint a szemét.
3. a caprine meg EZER kiló, és még csúf is
polarx: ennek a legjobb a goeja, könnyû is viszonylag, a magellant is ismerjük már egy picit, viszonlyag megbízható, nem törtek még ilyet (asszem... bár caprine sem sztem ) és jó! a 2004es meg talán még yokeos is lesz! az a jó!
miért?
inkább elmondom a többit miért ne:
1. Hardcore
szép szép, de nem hardcore, mert olyan nincs, hanem vesznek olcsón vázakat, leszedik a matricát (az aprós HC freerideon egy haver vette észre, hogy az alsócsövön paintben festették le a matrica helyét...) és eladják... ez még nem nagy baj, de ezek szerint van olcsóbban is... ráadásul sztem kicsit drága és tt van az a hülye merevítés az üléscsõnél, meg egy rakás helyen EZER fölöslegesen.
2. UMF
ez is tele van hülye merevítésekkel, de az okos meridának sikerült úgy kikönnyítenie, hogy törik mint a szemét.
3. a caprine meg EZER kiló, és még csúf is
polarx: ennek a legjobb a goeja, könnyû is viszonylag, a magellant is ismerjük már egy picit, viszonlyag megbízható, nem törtek még ilyet (asszem... bár caprine sem sztem ) és jó! a 2004es meg talán még yokeos is lesz! az a jó!
Írta 2004. február 01. - 19:33
Sziasztok!
Melyiket lenne érdemesebb megvenni:
55ezerért egy Hardcore A vázat
40 ért egy merida matts UMF -t
36 ért egy caprine dualt ???
ha lehet indoklást is kérnék!!!
Melyiket lenne érdemesebb megvenni:
55ezerért egy Hardcore A vázat
40 ért egy merida matts UMF -t
36 ért egy caprine dualt ???
ha lehet indoklást is kérnék!!!
Írta 2004. február 01. - 16:37
Írta 2004. február 01. - 15:54
Írta 2004. február 01. - 15:01
Azt tudom, hogy bender már nem a Karpielnél van, de hogy hová szerzõdött ???
Írta 2004. január 31. - 13:12
fene a gusztusod..
en ilyenre fel nem ulnek :-\ :-X
mert RONDA.
sot, nem is ronda.
RUSNYA!
a banshee meg nem rossz dolog, de feltunoen ugyanolyan mint az osszes tobbi marka...
en ilyenre fel nem ulnek :-\ :-X
mert RONDA.
sot, nem is ronda.
RUSNYA!
a banshee meg nem rossz dolog, de feltunoen ugyanolyan mint az osszes tobbi marka...
Írta 2004. január 31. - 13:05
Írta 2004. január 31. - 11:46
Most mitõl lett jó a Banshee hirtelen ?
mindig is jo volt..es a 2 ev alatt eleg sok ember megfordult ugy utanna, akik azert ultek mar bringan..
...pusztan csak kiraly,es erdemes szemmel tartani oket ..majd meglatod
de miota ovek Bender..? nekem uj a dolog
Írta 2004. január 31. - 11:39
iljics ezeket lelkes csapat csinalja , akik ha kell ki is probaljak.
Nem pedig 50kg felesleggel kuzdo uzletemberek a befektetok, es ha kell tonkre tesznek egy eletre csak hogy ne ervenyesulj.Nem igy lettek/lesznek hiresek,hanem maga amit keszitenek azzal.
az ilyen ' igazi' cegeknek kellene uralni a sportot.
Nem pedig 50kg felesleggel kuzdo uzletemberek a befektetok, es ha kell tonkre tesznek egy eletre csak hogy ne ervenyesulj.Nem igy lettek/lesznek hiresek,hanem maga amit keszitenek azzal.
az ilyen ' igazi' cegeknek kellene uralni a sportot.
Írta 2004. január 31. - 09:50
Most mitõl lett jó a Banshee hirtelen ? Oké, hogy övék a legnehezebb váz és most éppen övék Bender is, de a gépeken nem látok semmi olyat amit máshol már nem láttam volna. (kivéve a Scream csõ-a-csõben kialakítását)
Az Asterix meg... Klónok támadása !
Az Asterix meg... Klónok támadása !
Írta 2004. január 31. - 02:12
hatha valakit erdekel ...
altalaban azzal szoktam foglalkozni melyek a mar lefele szallo agban levo cegek..
most jon ket tuti felfele agon halado , /na jon mar megint .. :../ ugye sokan nem ismertek a cove bike-t sem .. , es sokan meg most sem ,de ebben az evben alkotnak majd maradandot ,persze nem altalam ,hanem koszonet olyanoknak mint Cory Leclerc /30.sec vid. / Geoff Gulevich ,es Glyn O'Brien utobbi redbull 3. hely ! ..szal szemeket ra !! es szurkolni ...
na de ugye sokan addig latnak hogy , kene valami meno bike .. " vegye primot, vagy bullitot .." es vege a keresesnek.
szal erdemes ket f@sza kis ceget megismerni,lehet csodalkozni,lehet gyujtogetni, es ha jo aron akar valaki vasarolni..hat en tudom hova kell menni ..
1.
2.
altalaban azzal szoktam foglalkozni melyek a mar lefele szallo agban levo cegek..
most jon ket tuti felfele agon halado , /na jon mar megint .. :../ ugye sokan nem ismertek a cove bike-t sem .. , es sokan meg most sem ,de ebben az evben alkotnak majd maradandot ,persze nem altalam ,hanem koszonet olyanoknak mint Cory Leclerc /30.sec vid. / Geoff Gulevich ,es Glyn O'Brien utobbi redbull 3. hely ! ..szal szemeket ra !! es szurkolni ...
na de ugye sokan addig latnak hogy , kene valami meno bike .. " vegye primot, vagy bullitot .." es vege a keresesnek.
szal erdemes ket f@sza kis ceget megismerni,lehet csodalkozni,lehet gyujtogetni, es ha jo aron akar valaki vasarolni..hat en tudom hova kell menni ..
1.
2.
Írta 2004. január 31. - 00:41
Írta 2004. január 31. - 00:25
Nem hinném. Így is olyan lapos szegény...
Arra akartam vala célozni, hogy ha csak a nagy villa miatt csökkent le a fejcsõszög egy bicóban, akkor az még nem az igazi, csak mert chopper. :
Lefelé szerintem jobb a laposabb és hosszabb a bike.
Arra akartam vala célozni, hogy ha csak a nagy villa miatt csökkent le a fejcsõszög egy bicóban, akkor az még nem az igazi, csak mert chopper. :
Lefelé szerintem jobb a laposabb és hosszabb a bike.
Írta 2004. január 31. - 00:02
Írta 2004. január 30. - 23:40
Jajaja. Tényleg qrva hosszú ;D (és jajaja, a bringám )
Elsõre ráülve valóban brutális (nekem is az volt, fõleg az XC bicóm után) de kicsit hozzászoksz, és már tök jól lehet akár a gyalogosokat is kerülgetni a körúton. ;D Vagy csak hamarabb ugranak el a nagy gépek elõl? ;D Ezen még nem gondolkoztam.
De lefelé meg aztán tényleg nincs párja a choppereknek, fõleg, ha nem attól olyan a fejcsõszög, mert hú de nagyon ki van emelve
Elsõre ráülve valóban brutális (nekem is az volt, fõleg az XC bicóm után) de kicsit hozzászoksz, és már tök jól lehet akár a gyalogosokat is kerülgetni a körúton. ;D Vagy csak hamarabb ugranak el a nagy gépek elõl? ;D Ezen még nem gondolkoztam.
De lefelé meg aztán tényleg nincs párja a choppereknek, fõleg, ha nem attól olyan a fejcsõszög, mert hú de nagyon ki van emelve