Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Írta 2004. február 03. - 15:30
de a suntour isis-es karja urugyen tuti h az nem dolgozott ossze a rece-fice-vel...
szal lopnak, de ez nekunk CSAK jo lehet.... mert tokeletesitenek mindent egymas elott....
Írta 2004. február 03. - 15:28
a hajtokarrol meg hogy akkor rf masol a truvativrol, vagy forditva? .... erre nem is gondolunk mi?...
ha arra gondolsz hogy isis. ,
Ok ezt ugymond kozos erovel finansziroztak meg . es hasznaljak.
ha nem akkor bocs,
Írta 2004. február 03. - 15:25
Írta 2004. február 03. - 14:03
rob .
valamit lemasolsz azert fizetni kell ! egyebkent a sz@rt is lenyuzzak rolad..
az hogy hasonlo.. arrol en igazan nem tehetek , de ettol meg nem kaki vaz.
mindegy en bevallalnek egy vazat toluk.
Azt még megvárom, hogy a Cove helyett egy ilyennel gyere szembe !!
A Kona se fizet az Easton-nak, mivel a csövek nem így hanem amúgy domborodnak, ígymár nem RAD. Nyilván ilyesmi a kibújó a klónoknál is.
Nicolai-t se fogtam még a kezembe, ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy igen innovatív, tökéleteset nyújtó cég.
Írta 2004. február 03. - 13:34
a hajtokarrol meg hogy akkor rf masol a truvativrol, vagy forditva? .... erre nem is gondolunk mi?... egyszeruen nemszamit, ha jo, akkor tegyek nyugodtan. es a kep alapjan arrol mind2 oldali hkar leszedheto, amit belinkeltel, de a shimano egyik oldala allando, nem leveheto(legalabbis dura ace, xtr) (szal a modositas ebben is bennevan ugylattam)
magyarul enis, csak ne torjon le alolam az a hajtokar, es ne essen szet a vaz....Én mint marketinges, egy tökéletes fogyasztó vagyok...
Írta 2004. február 03. - 13:07
Ami annyit jelent, hogy nem érdekel, ki-kit koppint le, ha jó minõségû váz pl a KHS, akkor ilyen áron nem fogom nem megvenni
Egyébként a jövõ egyértelmûen az ázsiai piacokon burjánzik...
Írta 2004. február 03. - 12:59
Írta 2004. február 03. - 12:55
valamit lemasolsz azert fizetni kell ! egyebkent a sz@rt is lenyuzzak rolad..
az hogy hasonlo.. arrol en igazan nem tehetek , de ettol meg nem kaki vaz.
mindegy en bevallalnek egy vazat toluk.
Írta 2004. február 03. - 12:52
Írta 2004. február 03. - 12:49
egybe hajtokar monoblokkra gondolok.
Írta 2004. február 03. - 12:46
.. finomitani lehet, jobb mindig lessz. Erdekes modon senkinek nem fizetnek ,csak azert mert az altaluk kitalalt dolgot hasznaljak.
nos kimondtad a lényeget:
egy - nem fizet érte, csak lemásolja, már ez nem szép dolog, és fõleg nem innovatv. az innovativitás nálam ott kezdõdik, hogy a semmibõl építek valamit, ami jó lesz. vagy nem lesz jó, csak fura, de legalább még nem volt volt olyan. (bmx, karpiel, canefield)
kettõ - módosítja, és jobb lesz. akkor ebbõl kiindulva a magellan is innovativ cég, lásdd a vega 4-et, már mennyit módosítottak a vega egyhez képest :-X vagy az elan: ez egy bullit/gemini az eleje bullit (és innovativ, mert fejcsövet cseréltek 1.5"-ra) a hátulja meg megszólalásig gemini.
de mindegy. nem vagyunk egyformák, és ahogy ismerlek, nem igen lehet meggyõzni pár dologról. (olyan kialakult értékrended van, ami atomstabil, szóval vitatkozni lehet, eredményre jutni nem...)
Írta 2004. február 03. - 12:41
de ha mar valami kopi akkor szerintem az inkabb a SH uj hajtomu rendszere az ..
Gondolom ezt is az RF-rol copyztak ugye? Ami meg meg sem jelent...
Írta 2004. február 03. - 12:15
kezdesnek a cso:kidolgozast , mint ujitas..ki hasznal meg ilyet..?
a Motolink ismeross lehet,de konyorgom a hasonlo az nem ugyanaz ,minden bicaj hasonlo 2 kerek ,kormany stb.. tovabbiakban , finomitani lehet, jobb mindig lessz. Erdekes modon senkinek nem fizetnek ,csak azert mert az altaluk kitalalt dolgot hasznaljak.
Pl: horst link, /sok bicajon megtalalhato/
kemeny $$$-kat ker erte a specialized ha hasznalni akarja valaki egy vazon,es vonatkozik minden gyartora.
szal nem ertem mi itt a baj , de tegyuk fel hogy kopi a dolog /de ha mar valami kopi akkor szerintem az inkabb a SH uj hajtomu rendszere az ../..kit erdekel ugyanugy jo a vaz ,es 2 ev utan eddig haladni mindenkepp jo jel, egy kis cegtol.
en ezt tartom lenyegesnek.
a tajvani dolog ha feljott..annak ellenere hogy en szimpizek a tajvani gazdasaggal ,masik oldalrol egy nagy hiba , 5 max.10 ilyen ev meg,mint amit az utobbi idokben produkaltak, es igazan lessz felnivalo az azsiaiaktol.
hol voltal 15-20 evvel ezelott.?
csak egy orszag a vilagatlaszon
ma meg .....
Írta 2004. február 03. - 11:47
akiket felsoroltam, azokat tartom innovatívnak.
és gondolom iljics is egyetértett velem ebben a témában.
bombrider "részletek, részletek" felkiáltása sz.tem arra vonatkozott, hogy nézzük a részleteket a vázakon, mert abban rejlik az innováció. a havoc esetleg olyan, amin van mit nézni, de a többi sz.tem egyszerû tömegcikk.
Írta 2004. február 03. - 11:46
Hogy megnyugtassalak , egy komolyabb sipalyanal csak ezeket lehetett berelni, es 1 db rol tudok amirol a tulaj panaszkodott hogy elrepedt. Pedig aprilistol-oktoberig hasznaljak 24/7.
Írta 2004. február 03. - 10:34
Hû, de nagyon érdekelne a következõ dolog:
KHS vázak minõsége... nézegettem itt-ott és hát igen elfogadható árakon lehet hozzájutni.
CSak egy kérdés lebeg a szemem elõtt: vajh a minõsége milyen lehet?
Segítõkészségeteket elõre is értékelem! ;D
Valaki tud mondani közelebbi élménybõl származó tapasztalatot???
Írta 2004. február 03. - 08:47
link=board=5;threadid=2275;start=3600#msg158909 date=1075714739]
bomb
az az astrix eléggé taiwan téma, ha innovációt keresel,...
ezt pontosan hogy gondoltad..?
Nézd meg a vázakat ! Mind koppintva van !! Bullit-ról, M1-rõl, stb. Nulla innováció.
a reszletek ! reszletek !!
most ki mit nem ért? ;D ;D
Írta 2004. február 02. - 21:36
Írta 2004. február 02. - 20:59
lefosta egy liba. asszem de mar megsult grillen a kis edes.
grill-liba