Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ennek en sem tudom a hatteret, de lehet shimano is igy ment ezzel az akarmilyen bike karral.
de a suntour isis-es karja urugyen tuti h az nem dolgozott ossze a rece-fice-vel... ;)
szal lopnak, de ez nekunk CSAK jo lehet.... mert tokeletesitenek mindent egymas elott....

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts

a hajtokarrol meg hogy akkor rf masol a truvativrol, vagy forditva? .... erre nem is gondolunk mi?...

ha arra gondolsz hogy isis. ,

Ok ezt ugymond kozos erovel finansziroztak meg . es hasznaljak.

ha nem akkor bocs,

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
a kona csovein , es az Easton RAD on azert van a forman kivul mas is.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

rob .

valamit lemasolsz azert fizetni kell ! egyebkent a sz@rt is lenyuzzak rolad..

az hogy hasonlo.. arrol en igazan nem tehetek , de ettol meg nem kaki vaz.

mindegy en bevallalnek egy vazat toluk. ;)

Azt még megvárom, hogy a Cove helyett egy ilyennel gyere szembe !! ;)

A Kona se fizet az Easton-nak, mivel a csövek nem így hanem amúgy domborodnak, ígymár nem RAD. Nyilván ilyesmi a kibújó a klónoknál is.
Nicolai-t se fogtam még a kezembe, ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy igen innovatív, tökéleteset nyújtó cég.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
most en is beleszolnek ebbe picit, meghozza, hogy nekunk kifejezetten JO hogy igy masolgatnak egymasrol. egyik kitalal egy alapvetoen JO rendszert, hianyossagokkal, a kovetkezo meg ezt tokeletesiti...
a hajtokarrol meg hogy akkor rf masol a truvativrol, vagy forditva? .... erre nem is gondolunk mi?... egyszeruen nemszamit, ha jo, akkor tegyek nyugodtan. es a kep alapjan arrol mind2 oldali hkar leszedheto, amit belinkeltel, de a shimano egyik oldala allando, nem leveheto(legalabbis dura ace, xtr) (szal a modositas ebben is bennevan ugylattam)

Én mint marketinges, egy tökéletes fogyasztó vagyok...

magyarul enis, csak ne torjon le alolam az a hajtokar, es ne essen szet a vaz....

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts
Én mint marketinges, egy tökéletes fogyasztó vagyok... ;D

Ami annyit jelent, hogy nem érdekel, ki-kit koppint le, ha jó minõségû váz pl a KHS, akkor ilyen áron nem fogom nem megvenni ;)

Egyébként a jövõ egyértelmûen az ázsiai piacokon burjánzik...

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
vole:

1.

2.

tobbiektol bocs, kicsit mas a tema

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
rob .

valamit lemasolsz azert fizetni kell ! egyebkent a sz@rt is lenyuzzak rolad..

az hogy hasonlo.. arrol en igazan nem tehetek , de ettol meg nem kaki vaz.

mindegy en bevallalnek egy vazat toluk. ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ne csigazz tovabb.. linkelj ezerrel..

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
:) nem az RF .. de szivesen linkelek be valamit ha erdekel.

egybe hajtokar monoblokkra gondolok.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

.. finomitani lehet, jobb mindig lessz. Erdekes modon senkinek nem fizetnek ,csak azert mert az altaluk kitalalt dolgot hasznaljak.

nos kimondtad a lényeget:
egy - nem fizet érte, csak lemásolja, már ez nem szép dolog, és fõleg nem innovatv. az innovativitás nálam ott kezdõdik, hogy a semmibõl építek valamit, ami jó lesz. vagy nem lesz jó, csak fura, de legalább még nem volt volt olyan. (bmx, karpiel, canefield)
kettõ - módosítja, és jobb lesz. akkor ebbõl kiindulva a magellan is innovativ cég, lásdd a vega 4-et, már mennyit módosítottak a vega egyhez képest :-X vagy az elan: ez egy bullit/gemini az eleje bullit (és innovativ, mert fejcsövet cseréltek 1.5"-ra) a hátulja meg megszólalásig gemini.

de mindegy. nem vagyunk egyformák, és ahogy ismerlek, nem igen lehet meggyõzni pár dologról. (olyan kialakult értékrended van, ami atomstabil, szóval vitatkozni lehet, eredményre jutni nem...;))

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

de ha mar valami kopi akkor szerintem az inkabb a SH uj hajtomu rendszere az ..

Gondolom ezt is az RF-rol copyztak ugye? Ami meg meg sem jelent...

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
okee .. gondolom mindenki fogdosott mar ilyen vazat a kezeben.. ;)

kezdesnek a cso:kidolgozast , mint ujitas..ki hasznal meg ilyet..?

a Motolink ismeross lehet,de konyorgom a hasonlo az nem ugyanaz ,minden bicaj hasonlo 2 kerek ,kormany stb.. tovabbiakban , finomitani lehet, jobb mindig lessz. Erdekes modon senkinek nem fizetnek ,csak azert mert az altaluk kitalalt dolgot hasznaljak.

Pl: horst link, /sok bicajon megtalalhato/
kemeny $$$-kat ker erte a specialized ha hasznalni akarja valaki egy vazon,es vonatkozik minden gyartora.

szal nem ertem mi itt a baj , de tegyuk fel hogy kopi a dolog /de ha mar valami kopi akkor szerintem az inkabb a SH uj hajtomu rendszere az ../..kit erdekel ugyanugy jo a vaz ,es 2 ev utan eddig haladni mindenkepp jo jel, egy kis cegtol.

en ezt tartom lenyegesnek.

a tajvani dolog ha feljott..annak ellenere hogy en szimpizek a tajvani gazdasaggal ,masik oldalrol egy nagy hiba , 5 max.10 ilyen ev meg,mint amit az utobbi idokben produkaltak, es igazan lessz felnivalo az azsiaiaktol.

hol voltal 15-20 evvel ezelott.?
csak egy orszag a vilagatlaszon
ma meg .....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
én úgy gondolom, hogy nem nagy cucc venni egy jól megkonstruált vázat a nagyvilágból, és utána egy kicsit megmásítnai, majd tonnaszám csináltatni taiwanon.... ezt én legalábbis nem tartom innovatívnak.

akiket felsoroltam, azokat tartom innovatívnak.
és gondolom iljics is egyetértett velem ebben a témában.

bombrider "részletek, részletek" felkiáltása sz.tem arra vonatkozott, hogy nézzük a részleteket a vázakon, mert abban rejlik az innováció. a havoc esetleg olyan, amin van mit nézni, de a többi sz.tem egyszerû tömegcikk.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
ez nagyon jo aron van , es tenyleg jo vaz azert a penzert .
Hogy megnyugtassalak , egy komolyabb sipalyanal csak ezeket lehetett berelni, es 1 db rol tudok amirol a tulaj panaszkodott hogy elrepedt. Pedig aprilistol-oktoberig hasznaljak 24/7.

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts
Csókolom!

Hû, de nagyon érdekelne a következõ dolog:

KHS vázak minõsége... nézegettem itt-ott és hát igen elfogadható árakon lehet hozzájutni.

CSak egy kérdés lebeg a szemem elõtt: vajh a minõsége milyen lehet?

Segítõkészségeteket elõre is értékelem! ;D
Valaki tud mondani közelebbi élménybõl származó tapasztalatot???

Feltöltött kép

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

link=board=5;threadid=2275;start=3600#msg158909 date=1075714739]
bomb

az az astrix eléggé taiwan téma, ha innovációt keresel,...

ezt pontosan hogy gondoltad..?

Nézd meg a vázakat ! Mind koppintva van !! Bullit-ról, M1-rõl, stb. Nulla innováció.

a reszletek ! reszletek !!

most ki mit nem ért? ;D ;D

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 posts
Csakhogy én is belepofázzak az a zöld váz szinte ugyanaz,mint a Schwinn Jumpingom,csak annak vizszzintes a papucsa,meg nincs Yoke(szvsz ez egy A-Gang,Jumping keverék :P ::))

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
hm... nemtom.
lefosta egy liba. asszem ;) de mar megsult grillen a kis edes.
grill-liba

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
Thez!
Miért lett zöld az elsõ kereked?