Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

"...bringát, ami modernebb tõle..."

Érdemben nem tudok hozászólni a váz problémádhoz, csak annyit jegyeznék meg, hogy nem "modernebb tõle", hanem "modernebb NÁLA"! Nem kötekedni akarok, csak ezt a kifejezést utálom, na. Tehát peace!
De azért gratulálok a bicódhoz, mert ahogy hallom jó cuccra tettél szert!

ger

ger

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Lor, Zsírosmacska, rob: magint csak köszi az infókért! Egyébiránt a Barracudát szó szerint aprópénzért vettem egy lomisboltban, csúnyán nézett ki, de láttam benne fantáziát ;) Egy cimbi spéci kazánfestékkel naggyon istenül lefújta szépen gyári körülmények között, hát állat lett! A kölök váza szintúgy átesett egy ilyen kezelésen... Félig matt szürke - talán kicsit titán benyomása van... Aztán új kerekek, meg 95ös LX, STX, STX RC, TIOGA kormánycsapi, a stucni 130as rozsdamentes acél, szumma végülis: nekem NAGYON teccik, és használom nap mint nap. Nem hinném, hogy megválok tõle csak azért, hogy vegyek egy 27 sebes alu robotheg. bringát, ami modernebb tõle...
Amúgy érdekelne, hogy a BARRACUDA után hol lehetne kereskedni, mert érdekelne bármi róla - katalógus, web bármi!

boxxxer

boxxxer

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
szerintem õ tudja. kérdezd meg tõle.

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Ezt mennyiért árulhatják? Nekem nagyon bejövõs, persze csak álom :P
http://www.pinkbike....ew&image=165132

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Szerintem kiderült, hogy: NEM.

Persze nincs ezzel egyedül.

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
BArracuda??? jol értettem?? az tod milyen jo kis vázakat csinál? :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ger:

36 = 360 mm. kb 14"
470 - passz. talán láncvillahossz
525 - felsõcsõhossz
73/67.9 ezek meg a nyeregvázcsõ és a fejcsõszögek.

a tre tubi az azt hiszem háromszor húzott. a powdercoated meg szinterezés.

stinky/deelux/primo téma:

a vanilla r és az rc szerintem mind 7.785*2" azaz 200-as és 50.8 mm-t tud. szóval a sima stinkynek az áttétele 3.05, a stinky primonak meg a stinky deeluxnak meg 3.45
és ugyanígy volt ez 2003-ban is, illetve egy inch-el kevesebben (stinky 5", primo, deelux 6") 2002-ben is.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Na ja: váz egy életre. Ilyet nem találsz ma sorzatgyártásban. Jól meg kell becsülni, meg teleaggatni régi középkategóriás alkatrészekkel és szinte hozzá sem kell nyúlni, csak megy és megy és megy...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
egy haverom hasznal egy troger vazat mar vagy ket eve.
a sulyilag olyan 100+ varosi meloba jarasra kocsmazni...
a tiedre nem tok mit mondani.
DE! a tange meg colombus crmo vazakkal nem lesz gondotok, egy ideig.
ha nem rohasztjatok el.
majdnem orok darab.
szal rozsdamentesites nyilasok lezarasa es orules.

oreg darabok de jol szolgalnak

ger

ger

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Sziasztok emberek, segítséget szeretnék kérni az alábbi dolgokról: vettem használtan vázat ill. bringát fiamnak, aztán sikerült magamnak is. Összeraktam, mûxik jól, most már csak kíváncsi vagyok: a kölök váza a következõképpen alakul TROGER Bikes Hand made, Powdercoating, kb 14"os, Columbus tubi speciali rinforzati, AACIAIO CrMo, Tre tubi, egyebek szó szerint a matricáról hogyaszongya 36 rh:470, rl:525, rw:73', n:67'9, t:30. Na ez egy kissé kínai még nekem... Túl rossz nem lehet, könnyû is szép is, meg hát ugye mégiscsak Columbus, még ha nem is mai darab! Az én vázam pedig Barracuda Air2 névre hallgat, kb 20"os - kell is a magasságomhoz - Cromo tange, double butted tubing. Ha valaki képben van a régebbi cuccokkal kapcsolatban, legyen már oly kedves, világosítson fel egy picit bõvebben ezekrõl a vázakról! Köszi: ger

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Imádlak k!svajda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
hatso agy??
igen megegyezik a polar-xéval.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
húúú mekkora marhaságot írtam elõbb! szal nézegettem a biketaiwan.com-ot és ott is vannak érdekes dolgok!

Amúgy aki ki megy vásárolni és van lehetõsége váz szetteket vegyen!
én most néztem cube hardtail cc váz benne black elite + ritchey kormány csapi > 80-90ezer magyar forint..+ posta költség! > meghát ez internetes bolt így kell egy kinti rokon ...

sok sikert mindenkinek!
Csöni>te mien vázat láttál 40ért és hol? ? ?

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
IGEN tegnap volt a szülinapom!!!!!!!!!!!(rob)

1épként nem gyári Crater hanem annál valamelyest jobb!
Apropó lefejés: anyám azt mondta h nem kapok 140000ért bicajt amin még normális váltó sincs!(nincs elsõ váltó a 2004es PolarXen tudom a 2003ason se volt)-anyámhoz meg no comment!Ez van és kész esetleg összeveszhetek velel és akkor még ez se lesz :-\
Apropó szüleim: már 5000x elmagyaráztam mire kell nekem a bike de nem értik meg (nem akarják megérteni! >:()
A 2004es váz meg nekem nem tetszik annyira mint a 2003as (egyéni vélemény)

Ja még egy kérdés mert ezt elfelejtettem a boltban megkérdezni :): a hátsó kerékcsapágy hossza a Craternel megegyezik a PolarX ével? bocs ha nem ez a neve de most abszolút kész vagyok a tegnapi haverokkal való bulitól.

Arról a bizbaszról beszélek ami a kereket a vázon tatrja! :)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
Parancsolj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-*

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
'99-es Stab Dee-Lux ;D :D

http://www.pinkbike....pbpic163540.jpg

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
A Stinky Nine az naggggyon aranyos kis váz ;D
De nem találok sehó. :o Mekkora baromság azért máshogy hívni egy vázat, mert nem LX van rajta hanem Saint?? Egyébként a Stab Primo is 9"-et mozog!

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
off!

méééég a bicóbehozáshoz...

>érdemes ha komplett gépet hozol be akkor> oan helyen hozd be ahol csak gyalogos forgalom van pl. asszem van ien határ a fertõtókörnyékén!
> alkatrész> eddigi tapasztalat NO PARA! :) de télleg..tedd be a kocsi csomagtartóba ahol azért sok kis táskát kell vinni ki is .. úgyse nézik meg az egészet márha egyáltalán nézik! Mi eddig fényképezõtöl kezdve komplett cangiig elég sok mindent behoztunk és nem volt fenn akadás! persze vonat, busz az más lehet! ott még nem probáltam :)

on!
a bikemagben most h a eurobájkról írnak, meg a biketaiwan.com-ról! vannak elég pöpec full telós vázak! szerintetek ezeket belehet valahol szerezni, pl. teszem azt kinesis dirt váz? tudtok ien boltot valahol NYUGATOM :) ? vagy itthon? ( csak egy darab kéne és nem egy konténer :) )

köszi tommmas

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
tams: ha 2003-2004 gondolsz, akkor a színén kívül semmi, csak sima stinky azért moccan kevesebbet, mert a vanilla és az R kevesebbet mozog mint az RC. 2002-ben a sima stinkynek más az áttételezése, ezért mozog csak 5". A Nine egésze más tészta, de ha tudsz valahol szerezni, szólj már nekem is. ;)

A csõszett egyébként nagyjából mindegyiknél ugyanaz, csak azt hiszem 2003-tól asszimetrikus láncvilla van.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
a nine-rol: egyik legjobb kona vaz VOLT. amig gyartottak. persze, rajottek, hogy tul jo, meg tul sokat mozog, es tul eros, ezert termeszetesen lealltak a gyartassal.
9' ut, sokkal rovidebb mint a stab, stb. tokeletes ilyen fr, varosi gep.....
csak tul sokat tudott, ezert .... :-X
a primo meg majd' uaz mint a normal stinky...
csak primo, mert saint-tal van szerelve, nem LX-el...