Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
Yasec ;)

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Ki az aki itt a fórumon foglalkozik váz építéssel, kivitelezéssel?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szerintem normális felhasználás mellett (hogy hely is maradjon a gumi és a láncvillák között, és egy kis nyolcassal ne súrolja ki a vázadat a külsõ) egy 2.5" maxxis fér bele.

iljics nem nagyon hoz semmit, ami e-bay.
inkább pinkbike/mtbr-en nézelõdj.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Ez erõsen függ a gumi gyártótól!!! Maxxisból bele megy a 2,8as, de Michlenbõl nem valószínû!!!

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
HA valaki meg tudná mondani h 16" PolarX vázba hátra mekkora gumi fér be annak nagyon örülnék.
plz ha tzdod a helyes megfejtést akkor írd le.

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Nem untam meg, sõt, egyre jobban tetszik. Csak úgy kérdeztem.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
az! ;D
De szerintem privibe kellet volna!Vagy meguntad az airbone-t vagy bankot robbantottál? ;D

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Nekem tetszik... ;D

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
hat ez iszonyat ronda..ennel csunyabbat nem talaltal? ;D ;D

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
ILJICS:
Egy ilyen vázat mennyiért tudnál beszerezni? http://cgi.ebay.com/...bayphotohosting

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
jahh, az más. szvsz akkor nem éri meg a különbséget, csak ha olcsó meg tudod csinálni, vagy ingyé'. azért annyival nem jobb a scab szvsz. bár ezerszer jobban néz ki _szvsz_ ;D

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
A Caprine már meg van fél éve (2003-as). Most azon filózom, hogy lecseréljem-e a Scab-re.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
tenyleg jo, de attol fugg mit kap. foleg az oldalrol lapitott lancvilla piciket gaz. szal ilyen 180° 360°okat konnyen(azert annyira nem konnyen, de van esely h) megsinyli.... ::)
ennek fenyeben dont ;) a caprine meg tuti tulel mindent(ugy meg van erositve mindenhol hogy ihajj...)
ha meg caprine, akkor csak a mattfeketet,vagy a tavalyit vedd
(mert a 2001-es fejcsove meg picit el van csuszva felfele, igy a villa valla hajlamos beleakadni az alsocsobe <-- 2001es fenyes fekete)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
erõs az, hidd el. meg pici is, szóval inkább az mint a csúf tank ;D az átmérõt acélnál nem szokták túlzásba vinni, mert az g*eci nehéz lenne. én azt mondom, hogy jó választás és még jól is néz ki!

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Akkor kifejeteném bõvebben, és leírnám az aggályaimat:
1. Megnézegettem a vázat és eléggé vékonyka, a papucsa meg icipici kis tündibündi. Tudom, acél, de akkor is... A lánc meg a támvilla is vékonyka.
2. Egy Caprine Dual helyett lenne, ha lenne...
Ennek fényében?

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
jahh.

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Mi a véleményetek egy 2001-es Kona Scab vázról? Mûködhet jánoshegyezésre, ugribugrira, streetre, meg hasonlókra?

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Így már látom, köszi!!!

Szerintem egy inkább olyan rendszer, hogy ha a levegõst lejjebb negede akkor érzékenyen fog mozogni a billenéssel és a nagy tagot csak nagyobb pugffanásoknél nyomod meg, de ha feljebb fújod a levegõst akkor a nagy tag is hamarbb indul meg!!! Tuti végtelenül variálható és iszonatosan pályára állítható rendszer!!! :)

Nekem rettenetes nejön!!!!!

Hogy mér nem terjedt el? ? ? Hát mert bonyolult, drága, stb...

Nomeg ugyebár nem volt kereskedelmi forgalomban... Össze vissz alig volt belõle és ki tudja azokkal mi lett miután kiszállt a Csapatból a Volvo...

Az sem egyértelmû, hogy a gyártási licensz a Cannondale vagy a Volvo tulajdon a volt e...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
http nelkul megy mind

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
hmm nem rossz 5let. de miért nem terjedt el? (mint sok minden ami cannondale 5let volt) ha jol tévedek, akkor amint az elsõ levegõs rugóstag lekoppanna, akkor indul meg a nagy rugós tag. a rugóstagoknál a levegõs az érzékenyebb? mert akkor jol érthetõ az elgondolás.
a képek nekem úgy mentek, h kitöröltem az uccsó karakter azt enter. ami a lor oldalán van az ugy se