Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
street: '02 px '00 marzo z1 x-fly qr20, oszt csá. beszt ever.

kerub

kerub

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
http://biketrail.318...st/2k-roast.jpg

szaboka2

szaboka2

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
tudna kuldeni vki kepet a 2000es kona roastrol? ha igen azt megkoszonnem. szaboka2@freemail.hu
vagy ide is rakhatjatok, tokmindegy

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Ha úgy alakul px-el el mehetsz haverokkal "túrázni" a "hegyekbe" :) míg bmx-el nem mennék ki a városból.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás

Streetelni igazából tényleg BMX el a legjobb, de én magamnak biztos montit raknék össze.
Valami filigránt.
Vagy egy vékonycsöves alu vázra építeném (eddig az idei P-X áll legközelebb a célhoz)
Vagy egy acél vázat ami erõsebb és tartósabb is mint az alu, csakhát az ára.

Telónak meg egy max 100at mozgó felsõ középkategóriást raknék beléje.

Ez az én véleményem

Igazából a szívem a px felé húzna, és így valszeg az is lesz, csak a bmx "kicsit" olcsóbban kijött volna telóval is.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
én egy merevvillás montit csinálnék streetre pl itt van az author a-gang am!130-ért!Szerintem jobb mint a px!De van egy eladó 03-as px-em ha kell! ;D Mindjuk authorba raknék rögtön egy kona merevvilát!Az én véleményem!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Én is akartam magamnak annó egy 24" BMX-et, de amikor kipróbáltam egyet akkor rájöttem, hogy nem igazán jön be a geometriája és a kormánya.
Elég nehéz megszokni a másfajta tekerési pozíciót.

Streetelni igazából tényleg BMX el a legjobb, de én magamnak biztos montit raknék össze.
Valami filigránt.
Vagy egy vékonycsöves alu vázra építeném (eddig az idei P-X áll legközelebb a célhoz)
Vagy egy acél vázat ami erõsebb és tartósabb is mint az alu, csakhát az ára.

Telónak meg egy max 100at mozgó felsõ középkategóriást raknék beléje.

Ez az én véleményem

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
énis a bmx-re szavaznék a helyedben

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Halgass Málnára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(de komolyan)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
streetre egyértelmûen bmx inkább... szvsz

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Nem tom én 1 értelmûen a PolarX re szavazok bár csak 2 hete van meg de kurrva jó vele lépcsõzni(ugratni és legurulni is) ja és király vele a bunny is!
És ha gáz van csak leugrassz!(mondjuk ez a BMX nél is így van -gondolom) ja nekem RS Judy TTm van ami 80at mozog de kurva jól mozog a lépcsõn ezt biztosítom

/ne felejtsd el ez 2 hét tapasztalat/

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Nem igazán váz, inkább bicó, de azért nem akartam a Megmozdulásba írni... ::)

Szerintetek melyik az ésszerûbb megoldás?

1. Mongoose Level 24 bmx alapnak, 24-es kerekek, 1 1/8-as fejcsõméret, és a merev villa helyett egy rövid-->80 mm-t mozgó teló, pegeket meg eladom.
VAGY
2. Komplett Polarx.

Lehet, hogy gyp-s kérdés, de fontos lenne. Street-dirt-fun bicónak lenne, nem letörésezni, bár ez gonodolom kiderült :)

Szóval kösz a segítséget

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
jó hát mondjuk én 2.7" ben nem is gondolkodtam mert az már undorítóóóóó........ sztem

max 2.5 de azt szeretném jelenleg megtudni h a 2.45 Jumbo milyen széles mármint hány mm? Ja és 2.5" Maxxis Highroller az jó gumi? és belefér a vázamba?

ja és van vmi honlap ahol a kerekek szélte mm ben is megvan adva? mert ezzel a 2.5, 2.8 lószart sem érek mert gyakran nem egyformák a 2.5" gumik!

ja és olvastam olyat hogy Dual ply, Single oly ezek mik?

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
lehet, hogy az is benne van, hogy a srác duoble trackel nézte, ami ~40mm széles ;D

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
ha keskenyebb a felni akkor keskenyebb a gumi ha szélesebb akkor valamivel szélesebb mint a gyári!Ja 03-as px-ba a 2,7-m obster belemegy csak nem ott vastagodik ahol a váz! :-\

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
nekem 18mm széles felnim van. akkor? de a felni szélessége mennyiben befolyásolja a bele tehetõ gumit?

kösz Juhi ez lett volna a kövi kérdésem de akkor nem teszem fel ;)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
csak azt is figyeld hogy milyen magas a gumi mert nem bizti hogy ott szélesedik ki mint ahol a váz van széllesítve ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát függ atol is hogy mien felnivel használod!!merev gépbe 20mm széles felnivel általában 2,7es elfér,pl:maxxis mobster volt nekem de amikor cseréltem szélesebb felnire (dich wich)akkor már nem oké!!
sok szerencsét

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
A 16.5" PolarX srác

lemértem 8cm hely van elöl hátul a két villa között akkor abba 7 cm szélesebb gumit ne tegyek gondolom? (bár nem tudom) 0.5 cm hely elég a sárnak oldalanként?

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
;D ;D
ha beírod a keresõbe, hogy rangerkiller, akkor találsz róla infót, nemcsak yasecrõl.
amugy polarxek között nincs kül. ? mert néztem egy 14es és egy 16osat, és miintha a 14esbe nagyobb gumi férne. havernak a mobsterje (2,5) nem fért el normális sárférõhellyel egy 01es polarxbe (16os) de a 2,4es ricsi már jó.